הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עברתי בגידה

• פותח/ת השרשור
מבין אותך שזה ממש פגיעה באגו, אבל לצערנו אין מה לעשות, חרא אנשים היו ויהיו ואין לך מה לעשות עם זה רק באמת תשמח שזה יצא לאור עכשיו ונפתרת מהמכה הזאת עכשיו וזה לא המשיך למשהו יותר רציני.
אני מכיר טוב בחור שהתחתן עם אחת דומה (לא יודע בוודאות על בגידות, אבל היא שקרנית מניפולטיבית) הוא היה יותר מבוגר ממך, באזור ה 35. בוא נגיד שכדאי לך לשמוח ולחגוג שלא המשכת לשם עם אחת כזאת ונפתרת ממנה עכשיו.
אין מה לומר, ברוך השם בהחלט ניצלתי.. תודה רבה, מעריך מאוד

נשים נשים שק של נחשים
הכל בסדר, אתה רק צריך למצוא את הנחש הנכונה שתרקוד לפי החליל שלך

נשים נשים שק של נחשים
הכל בסדר, אתה רק צריך למצוא את הנחש הנכונה שתרקוד לפי החליל שלך

אעע? כפרעע, שב ותרגע.
מה אמא שלך לימדה אותך? השם ישמור.
'שק של נחשים',' תרקוד לפי החליל' עלאק.
לא יודעת מה איתך, ב90% מהבתים שאני מכירה האישה היא זו שאומרת את המילה האחרונה בבית.
ולא מתוך 'נחשיות', אלא מתוך זה שלגברים אין כח להתעסק עם הרבה מאוד דברים , אז האישה היא הבוס.

וזה שיש כמה בחורות זבליות שעושות שם רע, לא אומר שכולן ככה.
אם אפרט בפניך את כל הזבל שגברים עושים, תבין שהשם שלכם הרבה יותר גרוע. ובכל זאת אנחנו לא שופטות ומכלילות על כולם.
יש אנשים חרא, גברים ונשים. אז בוא נכליל את הזבליות על כל העולם וזהו.

אעע? כפרעע, שב ותרגע.
מה אמא שלך לימדה אותך? השם ישמור.
'שק של נחשים',' תרקוד לפי החליל' עלאק.
לא יודעת מה איתך, ב90% מהבתים שאני מכירה האישה היא זו שאומרת את המילה האחרונה בבית.
ולא מתוך 'נחשיות', אלא מתוך זה שלגברים אין כח להתעסק עם הרבה מאוד דברים , אז האישה היא הבוס.

וזה שיש כמה בחורות זבליות שעושות שם רע, לא אומר שכולן ככה.
אם אפרט בפניך את כל הזבל שגברים עושים, תבין שהשם שלכם הרבה יותר גרוע. ובכל זאת אנחנו לא שופטות ומכלילות על כולם.
יש אנשים חרא, גברים ונשים. אז בוא נכליל את הזבליות על כל העולם וזהו.
נשים הם הנחשים שמנגנות בחליל 🤣🤣

נשים הם הנחשים שמנגנות בחליל 🤣🤣

חחחח אם כבר... :>
אומרים שהגבר הוא הראש והאישה היא הצוואר, אז היא מחליטה לאן הראש יפנה.
הגבר חושב שהוא עושה את מה שהוא רוצה, וזה סהכ בריא לאגו העצום שלו...

חחחח אם כבר... :>
אומרים שהגבר הוא הראש והאישה היא הצוואר, אז היא מחליטה לאן הראש יפנה.
הגבר חושב שהוא עושה את מה שהוא רוצה, וזה סהכ בריא לאגו העצום שלו...
גבר משתנה אחרי החתונה, אישה משתנית אחרי הלידה הראשונה.

גבר מתחתן בתקווה שאשתו תישאר בדיוק אותו דבר כמו הרגע שהם נפגשו, ובחורה מתחתנת בצפיה שהגבר ישתנה לפי הצפיות שלה, שניהם תמיד מתאכזבים.

גבר חושב שהוא שולט בבית, אבל למעשה רק שולט על איזה מטלות הוא יעשה שאישתו הכתיבה לו.

החכמה של אישה זה לגרום לגבר לחשוב שהרעיונות שלה הם הרעיונות שלו.

גבר מתחתן בתקווה שאשתו תישאר בדיוק אותו דבר כמו הרגע שהם נפגשו, ובחורה מתחתנת בצפיה שהגבר ישתנה לפי הצפיות שלה, שניהם תמיד מתאכזבים.

גבר חושב שהוא שולט בבית, אבל למעשה רק שולט על איזה מטלות הוא יעשה שאישתו הכתיבה לו.

לא, זה פסיכי.
אני מבטיחה לך שכתבתי את זה ואז מחקתי כי אמרתי שהוא יוכל להשתמש בזה כהוכחה לאיזושהי נחשיות שיש לאישה חחחחח
אבל זה ממש ככה.
הנוסח שלי היה כזה:
הגבר חושב שהוא עושה את מה שהוא רוצה, כשלמעה האישה גרמה לו לרצות את מה שהיא רוצה :>

אעע? כפרעע, שב ותרגע.
de5b641f9fafd8202da3731d77fa0b8a--funny-memes-funny-pics.jpg

לא, זה פסיכי.
אני מבטיחה לך שכתבתי את זה ואז מחקתי כי אמרתי שהוא יוכל להשתמש בזה כהוכחה לאיזושהי נחשיות שיש לאישה חחחחח
אבל זה ממש ככה.
הנוסח שלי היה כזה:
הגבר חושב שהוא עושה את מה שהוא רוצה, כשלמעה האישה גרמה לו לרצות את מה שהיא רוצה :>
וזה סהכ בריא לאגו העצום שלו...
זה סבבה להגיד אבל מה שאמר הבחוק שציטטת זה לא... סטנדרטים כפולים קצת הייתי אומר
הכי טוב לא להתחתן ולהביא ילדים מחוץ למסגרת הנישואים
למה?

נערך לאחרונה:

כמה קלישאות, נשמע כמו סיסמאות מסרטים רומנטיים

הכי טוב לא להתחתן ולהביא ילדים מחוץ למסגרת הנישואים

חח בטח, לגבר זה הכי נח שבעולם. הוא לא מחויב לשומדבר, והאישה נתקעת עם כל העול.
דוג' חברה טובה שלי, שילדה תינוקת וחבר שלה עזב אותה. וואלה הוא לא חייב לה כלום, והוא מבחינתו לא מכיר בבת שלו.

לדעתי בחורה שמסכימה להוליד למישו ילדים בלי חוזה התחייבות / כתובה, עושה טעות.
חלקיכם נוטים לברוח, אז צריך משו משפטי שיעשה את הבריחה ללא משתלמת בעבורכם חחח

דוג' חברה טובה שלי, שילדה תינוקת וחבר שלה עזב אותה. וואלה הוא לא חייב לה כלום, והוא מבחינתו לא מכיר בבת שלו.
באמת? כנראה החברה שלך לא מספרת לך הכל כי אם אותו בחור הוא האבא של הילדה הוא חייב לה מזונות בלי קשר להיותם נשואים או לא ובלי קשר אם הוא מכיר בילדה או לא.

באמת? כנראה החברה שלך לא מספרת לך הכל כי אם אותו בחור הוא האבא של הילדה הוא חייב לה מזונות בלי קשר להיותם נשואים או לא ובלי קשר אם הוא מכיר בילדה או לא.
הוא לא מכיר בה.
הוא עזב אותה כשהיא גילתה שהיא בהריון ואמר לה לעשות הפלה.
בכל מקרה היא לבד. היא ילדה מאומצת ויש לה רק את האמא המאמצת שלה, שהיא אישה ממש מבוגרת שלא יכולה ממש לעזור לה. כל הגידול של הילדה נופל עליה. והיא כולה בת 23 בלי מקצוע מסודר ובלי כלום, והאבא נעלם. כמה נח...

הוא לא מכיר בה.
בכל מקרה היא לבד. היא ילדה מאומצת ויש לה רק את האמא המאמצת שלה, שהיא אישה ממש מבוגרת שלא יכולה ממש לעזור לה. כל הגידול של הילדה נופל עליה. והיא כולה בת 23 בלי מקצוע מסודר ובלי כלום, והאבא נעלם. כמה נח...
זה אומר שהוא חרא אבל אין קשר, עדיין בפני החוק הוא מחויב, כשיהיה לה זמן היא צריכה לפנות לגורמים הרלוונטיים, בסוף הוצאה לפועל תשיג אותו.

הוא לא מכיר בה.
שוב:
כנראה החברה שלך לא מספרת לך הכל כי אם אותו בחור הוא האבא של הילדה הוא חייב לה מזונות בלי קשר
זה הולך עם תביעות ומשפטים וכו', אבל החוק כאן תמיד לטובת האישה אז לא אמורה להיות בעיה לחייב למזונות. אבל שוב, את לא יודעת הכל שם כנראה.
כן ואני מבין שמבחינתך זה משליך על כל הגברים שהם חארות. הגיוני סה"כ

זה אומר שהוא חרא אבל אין קשר, עדיין בפני החוק הוא מחויב, כשיהיה לה זמן היא צריכה לפנות לגורמים הרלוונטיים, בסוף הוצאה לפועל תשיג אותו.

מחכה לרגע הזה.
באלי לחנוק אנשים כאלה. ☠️
שוב:
כן ואני מבין שמבחינתך זה משליך על כל הגברים שהם חארות. הגיוני סה"כ

ממש לא אמרתי דבר כזה. איך הגעת למסקנה הזו?

ככה משתמע מהתגובות שלך בעמודים האחרונים.
מהדברים האלה:
מתוך זה שלגברים אין כח להתעסק עם הרבה מאוד דברים , אז האישה היא הבוס.

אם אפרט בפניך את כל הזבל שגברים עושים, תבין שהשם שלכם הרבה יותר גרוע.

גבר חושב שהוא עושה את מה שהוא רוצה, וזה סהכ בריא לאגו העצום שלו...

הגבר חושב שהוא עושה את מה שהוא רוצה,

חלקיכם נוטים לברוח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית