הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עברתי בגידה

אם אפרט בפניך את כל הזבל שגברים עושים, תבין שהשם שלכם הרבה יותר גרוע. ובכל זאת אנחנו לא שופטות ומכלילות על כולם.

צריכה לציין - אולי לא כולן, אבל אני לפחות.
אני נגד הכללות מכל סוג שהוא. גם כלפי קבוצות אוכלוסין וגם כלפי אדם פרטי.
אם בנאדם עשה משו אחד רע, זה לא אומר שהו אדם רע.
אבל אם מישהו יעשה לי רע באופן אישי, או שיגרום לי להרגיש רע פעם אחרי פעם, או שיפגע באנשים שקרובים אלי, או באנשים באופן כללי - ברור שאני לא אסבול אותו...
כנ"ל גם לטובה.... לוקח לי נצח להיקשר לאנשים ובאמת לסמוך עליהם. וייקח לי גם הרבה זמן להתנתק מהם אם הם מתחילים לפגוע בי. (לדוג' אני לא ישר מנתקת קשר אם רבתי עם חברה, אבל כן ניתקתי קשרי עם חברות שהקשר איתן הפך לרעיל לאורך זמן.)
ככה משתמע מהתגובות שלך בעמודים האחרונים.

מהדברים האלה:

חחחח אתה מוציא את כל הציטוטים מהקשרם....
אוקי, את רובם.
אבל הרוב המכריע.

בוא אגיד לך משו - גבר מעולם לא פגע בי. (כי מעולם גם לא הייתי בקשר עם גבר, אבל זה כבר נושא אחר...)
אין לי שום אליבי לומר שגברים הם חארות בוגדניים וכו'. אבל אני כן מזהה דפוס התנהגות שאני רואה אצל גברים, שגורם לי להיות מאוד חשדנית כלפיהם. ובזכות החשדנות הזו אני לא נפגעת.
אבל אני חשדנית גם כלפי בחורות. כי מהן כן נפגעתי, מעצם זה שאני נמצאת רוב הזמן לצד בנות, אז מנהסתם זה הגיוני...
נשים יכולות להיות חארות, כמו שכתבתי. וגם גברים, ( כאילו, בוא. מה אתה מיתמם...)
יש את זה אצל כולם...
חשדנות כללית היא לא גזענות חחח אני חשדנית וחברותית כלפי כולם באופן שווה חחח
ולפרוטוקול, אני בנאדם מאווווד חברותי.

נשים יכולות להיות חארות, כמו שכתבתי. וגם גברים, ( כאילו, בוא. מה אתה מיתמם...)
מיתמם? אני אמרתי שאין גברים חארות? מה? מה זה קשור בכלל למה שאמרתי? אני ראיתי את הסטנדרטים הכפולים שלך מההודעה הראשונה שנדלקת כשהבחור שם דיבר על נחשים וכו' אז ציינתי את הנושא הזה. איך הבנת שאני מיתמם וטוען שאין גברים חארות אני לא יודע...

מיתמם? אני אמרתי שאין גברים חארות? מה? מה זה קשור בכלל למה שאמרתי? אני ראיתי את הסטנדרטים הכפולים שלך מההודעה הראשונה שנדלקת כשהבחור שם דיבר על נחשים וכו' אז ציינתי את הנושא הזה. איך הבנת שאני מיתמם וטוען שאין גברים חארות אני לא יודע...

חושבת שלא שהבנת את הכוונה שלי ב"בוא, מה אתה מיתמם." :>

ולומר שכל הנשים הן שק נחשים, ושצריך למצוא מישהו שתרקוד לצליליו, זו אמירה מאוד לא פוליטיקלי קורקטית...
ובכל זאת, אני מאמינה שהוא לא התכוון לכך כפשוטו, ואני מאוד מקווה בשבילו שהוא לא באמת חושב ככה בחיי היומיום שלו, ושזו סתם הייתה אמירה שנועדה לנחם חבר שנבגד.

חושבת שלא שהבנת את הכוונה שלי ב"בוא, מה אתה מיתמם." :>

ולומר שכל הנשים הן שק נחשים, ושצריך למצוא מישהו שתרקוד לצליליו, זו אמירה מאוד לא פוליטיקלי קורקטית...
ובכל זאת, אני מאמינה שהוא לא התכוון לכך כפשוטו, ואני מאוד מקווה בשבילו שהוא לא באמת חושב ככה בחיי היומיום שלו, ושזו סתם הייתה אמירה שנועדה לנחם חבר שנבגד.
היייי אפ אפ א בואי תירגעי

אמרתי נשים נשים שק של נחשים
זה שהבנת מזה שכל הנשים הם כאלו זאת כבר בחירה שלך סיס
תראי אני כמו טראמפ ככל שזה נוגע אליך, אני נגד PC אלא אם כן מדברים על השריר שם למטה שצריך אותו בשביל שק הנחשים המדובר לעיל

כל הפוליטילי קורקט זה סתם תירוץ עלוב כדי לסתום פיות, אפילו שדברים לעתים קרובות מאוד מובהקות סטטיסטיות

מי שמשתמש בPC ככלי לסתום פיות, איך שאני רואה את זה

המשפט כל המרחם על אכזרים סופו להתאכזר לרחמנים תופס כאן וסליחה שאני לא פוליטילי קורקט

א.
מרתי נשים נשים שק של נחשים
ב. לרמוז שימצא אישה שתהיה כפופה לו ושישלוט עליה כביכול (זה מה שאני מבין "לרקוד לחליל שלך") זה לא פוליטיקלי קורקט, אבל הדברים שאמרת, מה שציטטתי אותך שלטענתך הוצאתי מהקשרם, זה כן פוליטיקלי קורקט נכון? כלומר זה שמבחינתך נשים שולטות בגברים וככה צריך זה סבבה אבל אם מישהו מתבדח בכיוון ההפוך זה לא בסדר...
סטנדרטים כפולים כבר אמרנו.

א.

ב. לרמוז שימצא אישה שתהיה כפופה לו ושישלוט עליה כביכול (זה מה שאני מבין "לרקוד לחליל שלך") זה לא פוליטיקלי קורקט, אבל הדברים שאמרת, מה שציטטתי אותך שלטענתך הוצאתי מהקשרם, זה כן פוליטיקלי קורקט נכון? כלומר זה שמבחינתך נשים שולטות בגברים וככה צריך זה סבבה אבל אם מישהו מתבדח בכיוון ההפוך זה לא בסדר...
בדיוק זה, תצאו מהסרט, אם אתם נכנסים לזוגיות כדי להיות מלך או מלכה, או שתלכו לדאנג'ן במקום או שתשימו כסף בצד למזונות.

בדיוק זה, תצאו מהסרט, אם אתם נכנסים לזוגיות כדי להיות מלך או מלכה, או שתלכו לדאנג'ן במקום או שתשימו כסף בצד למזונות.

זה קצת יומרני להגיד ועוד יותר קשה לבצע

אבל זוגיות איכותית היא זו בו הגבר מנסה להפוך או לתת לאישה להרגיש כמלכה
ובו האישה מנסה להפוך או לתת לגבר להרגיש כמלך

ברגע שכל אחד דואג לעכוז שלו, זה אמנם זוגיות ושניהם ביחד אבל הם ביחד אבל לבד..לבד.

שמע אחי, יש משהו נכון במה שאתה אומר אבל יש גם את התאקל שמתי שאנשים נותנים אמון ברמה הכי גבוהה שלו

אז ככל שאתה מסכן יותר, ככה הנפילה יכולה להיות יותר כואבת, ולאדם או אדמה שנפלה, קשה, קשה מאוד לתת אמון שוב.

Say אני נגד הכללות
Also מכלילה AF

שחור על גבי תכלת

מרימה גבה.

היייי אפ אפ א בואי תירגעי

אמרתי נשים נשים שק של נחשים

מרימה גם את הגבה השנייה.

אוקיי אז הנה אני כשאני מכלילה:
בכ-ל האנשים יש רע.
בכ-ל האנשים יש גם טוב.
אוקיי?
עכשיו, תעקוב:
כ-ל המחבלים לפח. אפילו אם יש בהם טוב. כי אני שונאת מחבלים. שונאת. מחבלים. הם רוצים לפגוע בי ואני שונאת אותם.
בגדול, אין לי בעיה עם ערבים. אני לא אוהבת ערבים, אבל גם לא סומכת עליהם. מבחינתי יש להם פוטנציאל להיות מחבלים.
משהו קצת יותר פשטני ועממי:
אין לי בעיה עם אתיופים. ושונאת כשמישהו אומר "אוי, האתיופים האלה הם 'ככה וככה' ".
לא, אני לא אסמוך על כל אתיופי שאפגוש, בדיוק שלא אסמוך על כל לבן שאפגוש.
אני לא אסמוך על כל בחורה שאפגוש, בדיוק כמו שלא אסמוך על כל גבר שאפגוש.

כמה עובדות:
לכולם יש דעות קדומות.
גם לי, וגם לך.
ועם כל כמה שאני מנסה לתת לכל בנאדם צ'אנס, עדיין יש לי דעות קדומות. כי זה מנגנון הישרדותי. מהסוג שגורם לנו לברוח כשאנחנו רואים עקרב, מבלי שנצטרך להתעכב על כל עקרב ולבדוק האם הוא ארסי או לא לפני שנחליט לברוח.
אם נפגענו ממשהו מסוים, לדוגמה כלב, הגיוני מאוד שנפחד מכל הכלבים, גם מסתם פומרניאן. כי כלב מבחינתנו זה משהו מסוכן.
דוג', אני יודעת שמחבלים זה דבר מסוכן, ושהם רוצים לפגוע בי. ואני יודעת שמחבלים הם לרוב המכריע ערבים, ואני לא יודעת להבדיל בין סתם ערבי למחבל שרוצה לפגוע בי = אני מאוד מאוד חשדנית כלפי ערבים.
האם זה אומר שלא הכנתי ערביות שהיו חברות שלי? וואלה היו לי. כי אני מאוד משתדלת שלא להכליל.
אבל זה עדיין בגדר ההשתדלות שלי, וזה לא משהו שבא בטבעי.

מקווה שהסברתי את עצמי.

ועכשיו בנוגע לשק הנחשים - אמירה כזו יכולה להיות 2 דברים : 1. ציטוט מסתם מקור ששמעת. 2. התנסות מאוד גרועה עם נשים שרם לך לחשוב ככה....
נחמד לדעת שלא הכללת את כולן, כי זה ממש לא השתמע ממה שכתבת. אל תשפוט אותי שהסקתי את זה מדבריך, זה היה מאוד חד משמעי.

מעולה שאת מרימה את 2 הגבות, אותי לימדו שמתי שאנשים מרימים את 2 הגבות יחדיו זה סוג של שפת גוף כדי להראות אהבה

שמח שאנחנו על אותו גל

א.

וואלה צודק.
אבל כן, הוצאת את רוב דברי מהקשרם בציטוטים האלה.

ולגבי ההכללה נשים = שק של נחשים
יש בעולם 3-4 מליארד נשים

אין שק שיכול להכיל את כולם = לא הכללתי

אבל כן, הוצאת את רוב דברי מהקשרם בציטוטים האלה.
בשביל כל ההקשר צריך רק ללחוץ על הציטוט שלי ולהגיע לתגובה שלך ממנו. אולי הכוונה שלך הייתה אחרת בהודעות ממה שכתבת בפועל אבל לא נראה לי שהוצאתי אותם מהקשרם.
זה שמבחינתך נשים שולטות בגברים וככה צריך
זה דברים שכתובים בהודעות שלך. אם לא התכוונת לזה או שלא התכוונת שיתעכבו על המשפטים האלה זה כבר משהו אחר.

מעולה שאת מרימה את 2 הגבות, אותי לימדו שמתי שאנשים מרימים את 2 הגבות יחדיו זה סוג של שפת גוף כדי להראות אהבה

שמח שאנחנו על אותו גל
ולגבי ההכללה נשים = שק של נחשים
יש בעולם 3-4 מליארד נשים

אין שק שיכול להכיל את כולם = לא הכללתי

חחחחחח
הכל טוב 😃
אחד הדיונים המפגרים, בחיי.
בוא נפסיק את זה. זה סתם משמעם ומעצבן...

הוא לא מכיר בה.
הוא עזב אותה כשהיא גילתה שהיא בהריון ואמר לה לעשות הפלה.
בכל מקרה היא לבד. היא ילדה מאומצת ויש לה רק את האמא המאמצת שלה, שהיא אישה ממש מבוגרת שלא יכולה ממש לעזור לה. כל הגידול של הילדה נופל עליה. והיא כולה בת 23 בלי מקצוע מסודר ובלי כלום, והאבא נעלם. כמה נח...
שתפנה ליעוץ משפטי, יתנו לה עורך דין בחינם. לפחות תקבל יעוץ משפטי. אם היא תוכל להוכיח שהם היו ביחסים לפני שברח ותעשה בדיקות גנטיות היא תקבל כסף. לפחות יעוץ משפטי יהיה בחינם

בשביל כל ההקשר צריך רק ללחוץ על הציטוט שלי ולהגיע לתגובה שלך ממנו. אולי הכוונה שלך הייתה אחרת בהודעות ממה שכתבת בפועל אבל לא נראה לי שהוצאתי אותם מהקשרם.

זה דברים שכתובים בהודעות שלך. אם לא התכוונת לזה או שלא התכוונת שיתעכבו על המשפטים האלה זה כבר משהו אחר.

כשאתה מבודד את הדברים, הם אוטומטית יוצאים מהקשרם.
וגם אני לא חושבת שמלכחילה הבנת את הכוונה שלי. בהודעה הראשונה כתבתי בפירוש:

יש אנשים חרא, גברים ונשים. אז בוא נכליל את הזבליות על כל העולם וזהו.

שכמובן אומר שאין צורך להכליל על כולם, כי אין בזה טעם...
על זה כל שאר ההודעות שלי התבססו, ומשומה התעלמת מהמשפט הזה, וזה עיוות לגמרי את כל שאר הדברים שכתבתי 🫤

שתפנה ליעוץ משפטי, יתנו לה עורך דין בחינם. לפחות תקבל יעוץ משפטי. אם היא תוכל להוכיח שהם היו ביחסים לפני שברח ותעשה בדיקות גנטיות היא תקבל כסף. לפחות יעוץ משפטי יהיה בחינם
זה לא משנה גם אם היו ביחסים כל עוד הוא האבא. אולי אם יוכיח שהיא נכנסה להריון במרמה או משהו. כנראה שאו שזה באמת מה שקרה, או שהיא לא רוצה שום קשר עם הבחור או שהוא בכלל לא האבא...

• "מה שאינני רוצה שיצטטו, אינני אומר." ~ בתגובה לשאלתו של כתב האם הוא יכול לצטט את מה שהרבי אומר לו ב"יחידות"
הרבי מילובביץ' ,גדול האומה, אמר את זה
נקודה למחשבה. @אני=]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית