הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עברתי בגידה

אח שלי, בוודאות לא אתחתן עוד הפעם. אני לא חוזר על טעויות:sarcastic:
החזרתי לך מוניטין.
צחקתי בקול 🤣🤣
לא אבל די, נסחפתי קצת... 🙄

ת'אמת אנשים תמיד בשוק שהם רואים שתוכי יכול להיות אשכרה חיית מתחמד.
אז מה אם יש לזה מוח של ציפור - זה מה שהופך את זה לכלכך כיף :>
גידלתי קוקטיילים. יצורים סנובים. הם יורת גרועים מכלבי שמירה.
אם את רוצה לדבר על חיות מחמד לא שגרתיות, היית צריכה להכיר את הכברים שלי, העכברוש, נחשים, תרנגולים, ברווזים, צבים, דגי פיראנה ועוד...

הוא חמוד, אני דווקא מחבב אותו.
אני חושב שרק אלחנן הבין את הבדיחה
אני בטוח רק ב99.9% שכן, הייתי אומר לך להגיד בשביל לוודא אבל זה כבר לא מצחיק כשצריך להסביר את הבדיחה
אוקי...
אבל מה זה קשור לתוכים ?😕
כי עד עכשיו הפוסט היה מאוד קשור לבגידה שהבחור חווה

החזרתי לך מוניטין.

גידלתי קוקטיילים. יצורים סנובים. הם יורת גרועים מכלבי שמירה.
אם את רוצה לדבר על חיות מחמד לא שגרתיות, היית צריכה להכיר את הכברים שלי, העכברוש, נחשים, תרנגולים, ברווזים, צבים, דגי פיראנה ועוד...

גידלת האכלת יד? :0
וכן, יש בהם מן הסנוביות חחחחחח לא מכחישה 🤣

אבל איך אפשר שלא לאהוב את המתיקות הזוווו????
giphy.gif

אני מתה לגדל סנאי מעופף .________.
וואו.
סנאי שוגר.
אני בטוח רק ב99.9% שכן, הייתי אומר לך להגיד בשביל לוודא אבל זה כבר לא מצחיק כשצריך להסביר את הבדיחה

כי עד עכשיו הפוסט היה מאוד קשור לבגידה שהבחור חווה

אני מבינה שיש בבדיחה הזו משו מעבר. לא חשוב. לא שואלת... עדיף לא לדעת.

גידלת האכלת יד? :0
וכן, יש בהם מן הסנוביות חחחחחח לא מכחישה 🤣

אבל איך אפשר שלא לאהוב את המתיקות הזוווו????
giphy.gif

אני מתה לגדל סנאי מעופף .________.
וואו.
סנאי שוגר.
סנאים הם עכברושים עם זנב נעים, אבל כן, חמודים. אם פעם היית בארה"ב כנראה שכבר תוותרי עליהם.
גידלתי האכלת יד כשהייתי בן 10. מאוחר יותר גידלתי אחד סנוב שהיה נושך אותי אם הייתי מתקרב. שלא תתבלבלי, גם האכלת יד שלי לא אהב בכלל אורחים בלשון המעטה.

אני חושב ששתי הבעלי חיים הכי אהובים עלי היו העכברים, כי זה הבריח את כל החברות של אחותי מהבית כשהייתי משחק איתם. והם גם לפעמים היו האוכל של הנחשים.

ודג אירוואנה מטר וחצי שלי שהיה בולע ציפורים קטנים אם הם היו טפשים מספיק להתקרב אליו, אחרת התפריט שלו היה 3 דגי זהב כל יום.😋🍴

סנאים הם עכברושים עם זנב נעים, אבל כן, חמודים. אם פעם היית בארה"ב כנראה שכבר תוותרי עליהם.
גידלתי האכלת יד כשהייתי בן 10. מאוחר יותר גידלתי אחד סנוב שהיה נושך אותי אם הייתי מתקרב. שלא תתבלבלי, גם האכלת יד שלי לא אהב בכלל אורחים בלשון המעטה.

אני חושב ששתי הבעלי חיים הכי אהובים עלי היו העכברים, כי זה הבריח את כל החברות של אחותי מהבית כשהייתי משחק איתם. והם גם לפעמים היו האוכל של הנחשים.

ודג אירוואנה מטר וחצי שלי שהיה בולע ציפורים קטנים אם הם היו טפשים מספיק להתקרב אליו, אחרת התפריט שלו היה 3 דגי זהב כל יום.😋🍴

חחחחחח
כנראה התוכי שלך היה מקולקל.... זה קורה להם בגלל כלמני דברים. לפעמים טראומה שמישו בטעות תפס אותם, או שהם הרבה זמן היו לבד...
תוכי האכלת יד אמיתי לא מוכן לעלות לך על היד רק כי הוא מרכין את הראש שתלטף אותו...
כשלוקו לא רוצה שאני אקח אותו מאחד הכוכים שלו, הוא מאיים עליי בנשיפות כאילו הוא מינימום דרקון (וואו, אימלה, איזה פחד. אני כה מאויימת.) ואז הוא פשוט בא, כי אין לו ברירה, הוא יותר מדיי מחונך וזה מתוך אינסטינגט שהוא לא שולט בו 😆
תוך כדי הוא 'נושך' אותי, בקטע של "אני שונא אותך! יש לך אוכל?"
תוכי שמנמן :>
לא מבינה איך הוא מצליח לעוף בכלל.
אגב, כשאני חושבת על זה, הוא לא הכי מחונך שיש... הרבה פעמים הוא בורח "ברגל" (אשכרה רץ על הרצפה חחחחחח) כי הוא לא רוצה שנחזיר אותו לכלוב חחחחח
מחזה מרנין לצופה מן הצד 🤣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית