הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש תכנית להיפרטרופיה

tony2000

משתמש מתחיל
42
10
נק' מוניטין:
15
42
10
Imgur
בן 19 מתאמן כ4 שנים, מ.ג 68 אחוז שומן 13/14, מתחיל במסה נקייה עם מאזן קלורי חיובי קטן.
כרגע עושה תכנית שבניתי בעצמי עם נפח גבוה חלוקה של חזה/יד אחורית, גב/יד קדמית, כתפיים, רגליים.
מחפש תכנית בסגנון עם נפח גבוה ותדירות של פעם בשבוע לשריר שניסתם או שהייתם יכולים להמליץ.

• פותח/ת השרשור
למה פעם בשבוע לשריר?

וממליץ לך לקרוא את המקור הזה ולהרכיב לעצמך תכנית בהתאם להנחיות:
The Hypertrophy Training Guide Central Hub
תודה רבה שמעתי על מייק ויש פה הרבה מידע מעניין. לגבי התדירות של פעם בשבוע לשריר ניסיתי הרבה דברים אך מצאתי שאני מעדיף להתאמן ככה, מקבל יותר הנאה מאימונים ואוהב את ההרגשה של הפאמפ והריכוז על כמות קטנה של שרירים באימון, יודע שזה פחות אפקטיבי כביכול אך כטבעי(לפחות בעשור הבא של חיי) שמתאמן כדרך חיים לטווח הארוך זה מתאזן, לכן מעדיף להתאמן בצורה שאני נהנה ממנה אפילו שאגדל קצת פחות מהר מאשר שהייתי עושה upper lower או משהו עם תדירות יותר גבוה.

תודה רבה שמעתי על מייק ויש פה הרבה מידע מעניין. לגבי התדירות של פעם בשבוע לשריר ניסיתי הרבה דברים אך מצאתי שאני מעדיף להתאמן ככה, מקבל יותר הנאה מאימונים ואוהב את ההרגשה של הפאמפ והריכוז על כמות קטנה של שרירים באימון, יודע שזה פחות אפקטיבי כביכול אך כטבעי(לפחות בעשור הבא של חיי) שמתאמן כדרך חיים לטווח הארוך זה מתאזן, לכן מעדיף להתאמן בצורה שאני נהנה ממנה אפילו שאגדל קצת פחות מהר מאשר שהייתי עושה upper lower או משהו עם תדירות יותר גבוה.
אני אישית בעד פיצולים ואני גם חושב שאתה בשייפ טוב ושבשביל להתקדם תצטרך יותר נפח משתוכל לדחוס באימון אחד. אבל זה מאוד אינדבידואלי ואם אתה אומר שניסית הרבה דברים ובשיטה הזאת כיף לך ואתה מתמיד אז לך על זה.
תראה מה הנפח המומלץ לכל קבוצת שרירים לפי המדריך של מייק ותכניס את זה לאימון אחד אם תצליח.

• פותח/ת השרשור
אני אישית בעד פיצולים ואני גם חושב שאתה בשייפ טוב ושבשביל להתקדם תצטרך יותר נפח משתוכל לדחוס באימון אחד. אבל זה מאוד אינדבידואלי ואם אתה אומר שניסית הרבה דברים ובשיטה הזאת כיף לך ואתה מתמיד אז לך על זה.
תראה מה הנפח המומלץ לכל קבוצת שרירים לפי המדריך של מייק ותכניס את זה לאימון אחד אם תצליח.
כן זה מה אני הולך לעשות, תודה למי ששלח את המדריך עוזר לי בטירוף חיפשתי משהו דומה די הרבה זמן כבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית