הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שריר לא קשה

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני שם לב שהשריר אצלי, בייספס טריספס וחזה למשל הוא הרבה פחות קשיח מאשר אצל חברים שמתאמנים אותו זמן וחלקם אפילו הרבה פחות, מבחינת גודל הוא כן סבבה אבל פחות קשיח, זה נטו קשור לגנטיקה? או שמא משהו אחר? כי אני שם לב שאצל ממש כולם זה יותר קשיח

• פותח/ת השרשור
יש מצב שאתה אדם יות רגוע מהם או גמיש מה?
אני הכי לא גמיש בעולם, רגוע גם אני די רגיל, גם ממש אצל כולם מרגיש לי יותר קשיח לא אצל חלק רק, גם כאלה שמתאמנים הרבה פחות ממני ועם שריר יותר קטן

הכוונה היא כשאתה נוגע זה מרגיש לא קשיח? אולי אחוז השומן שלך יחסית גבוה יותר משל החברים שלך

• פותח/ת השרשור
הכוונה היא כשאתה נוגע זה מרגיש לא קשיח? אולי אחוז השומן שלך יחסית גבוה יותר משל החברים שלך

כשאני עושה שריר זה לא קשיח, אפשר ללחוץ אותו פנימה, עכשיו זה גם מה שחשבתי אבל הא.ש שלי, לפחות בידיים יותר נמוך משלהם, אצלי רואים הרבה ורידים כשאצלם לא כל כך, גם יד כזה שקע יותר באזור הזה בין הטרייספס לבייספס שמראה על א.ש נמוך

כשאני עושה שריר זה לא קשיח, אפשר ללחוץ אותו פנימה, עכשיו זה גם מה שחשבתי אבל הא.ש שלי, לפחות בידיים יותר נמוך משלהם, אצלי רואים הרבה ורידים כשאצלם לא כל כך, גם יד כזה שקע יותר באזור הזה בין הטרייספס לבייספס שמראה על א.ש נמוך

ורידים לא בהכרח מעידים על א.ש נמוך יותר.

כנראה שמדובר בפיזור שומן בגוף בנוסף לזה.

• פותח/ת השרשור
ורידים לא בהכרח מעידים על א.ש נמוך יותר.

כנראה שמדובר בפיזור שומן בגוף בנוסף לזה.
איך לא מעידים? יכול להיות שאני בא.ש כללי בגוף יותר מהם אבל אם לי יש ורידים בידיים ולהם לא בטח כשהמסת שריר שלי יותר גדולה אז זה אומר שביד אני על א.ש יותר נמוך מהם

איך לא מעידים? יכול להיות שאני בא.ש כללי בגוף יותר מהם אבל אם לי יש ורידים בידיים ולהם לא בטח כשהמסת שריר שלי יותר גדולה אז זה אומר שביד אני על א.ש יותר נמוך מהם

ממש לא מחייב, זו אופציה אחת מתוך כמה.

מוזמן לקרוא על העניין קצת.

בוא נגיד שגנטיקה תשחק פה הרבה יותר מא.ש.

אין כזה דבר למיטב ידיעתי "אחוז שומן נמוך רק בידיים".

פעם קראתי על קשיחות שריר ואולי זאת גם הסיבה , לא יודע אם זה נכון.
מה שהבנתי זה שככל שאתה מתאמן וותיק יותר הצפיפות שריר גבוהה יותר ככה שהמראה יותר מלא וקשיח

• פותח/ת השרשור
פעם קראתי על קשיחות שריר ואולי זאת גם הסיבה , לא יודע אם זה נכון.
מה שהבנתי זה שככל שאתה מתאמן וותיק יותר הצפיפות שריר גבוהה יותר ככה שהמראה יותר מלא וקשיח
אני מתאמן יותר זמן מהם זה הקטע...

ורידים לא תלויים רק באחוז שומן והוא ניכר גנטי

הכל טוב אחי גם אצלי זה ככה(כל הגוף), שמתי לב לזה עוד כשרק התחלתי להתאמן
לא יודע בדיוק את הסיבה למה זה ככה אבל זה לא כזה אמור להפריע כי זה לא משפיע על המראה החיצוני
אני גבוה ויש לי שרירים ארוכים, יכול להיות שזאת הסיבה

• פותח/ת השרשור
הכל טוב אחי גם אצלי זה ככה(כל הגוף), שמתי לב לזה עוד כשרק התחלתי להתאמן
לא יודע בדיוק את הסיבה למה זה ככה אבל זה לא כזה אמור להפריע כי זה לא משפיע על המראה החיצוני
אני גבוה ויש לי שרירים ארוכים, יכול להיות שזאת הסיבה
אני נמוך דווקא, אבל כן הידיים שלי די ארוכות ביד לגוף והבייספס שלי הם פחות גבעה אלא מאורכים על כל היד ויותר שטוחים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית