הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרה לקרקעית

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך

BeN35

משתמש משקיע
6,598
5,386
נק' מוניטין:
7,568
6,598
5,386
אהלן חברים
עברו כמעט חודשיים+ שאני ״מובטל״ מתרופות.
ביקשתי שוב בדיקות דם
כי ההרגשה חזרה להיות מזופטת ואפילו גרוע יותר.
*מעלה תוצאות של היום

וארשום כאן את אותם מרקרים ״בזמן״ הטיפול(לוטרזול)

קבצים מצורפים

• 9AE0A424-7044-4037-B942-07A22932E535.jpeg
    9AE0A424-7044-4037-B942-07A22932E535.jpeg
    KB 89.4 · צפיות: 345
  • 1C29FB77-8AB9-45AD-860C-D7E8ACB09ABB.jpeg
    1C29FB77-8AB9-45AD-860C-D7E8ACB09ABB.jpeg
    KB 84.7 · צפיות: 325
  • 0F0A8B44-0051-4E84-B0E8-7A16D9531EA2.jpeg
    0F0A8B44-0051-4E84-B0E8-7A16D9531EA2.jpeg
    KB 81.8 · צפיות: 293
בגיל 37 עשיתי את הילד השני שלי ( לכול הספקנים דומה לי שתי טיפות מים 🤣).
באמת שלא מובן לי למה חושבים שזה גיל שזהו, הטסט ברצפה, החבר לא עומד, אי אפשר לפתח מסת שריר וכו' וכו'... זה מחשבות הזויות של בני 23 ומטה שחושבים שגיל 35 זה דינוזאורים שמקומם בבית אבות

באמת שלא מובן לי למה חושבים שזה גיל שזהו, הטסט ברצפה, החבר לא עומד, אי אפשר לפתח מסת שריר וכו' וכו'... זה מחשבות הזויות של בני 23 ומטה שחושבים שגיל 35 זה דינוזאורים שמקומם בבית אבות
המממ, לא חשבת ככה על בני 30++ כשהיית בן 20? אני כן:sarcastic:

• פותח/ת השרשור
גוף האדם אחרי הכל גם מכונה
אחד קיבל פס יצור טוב ואחד נקרא הרבה לריקולים...
אתם מבינים שאתם מדברים על סקס וכו
ואצלי כבר אבד החשק.
אז נכון צריך פרטנרית וכו וכו
אבל זה לא מה שמעסיק אותי
אותי מעסיק לשמר ולרומם את הגוף שלי
ולשם כך אני צריך לראות מוסך מדי פעם
ולא ללכת על חלקי חילוף סינים,רק מקורי!

גוף האדם אחרי הכל גם מכונה
אחד קיבל פס יצור טוב ואחד נקרא הרבה לריקולים...
ואצלי כבר אבד החשק.
אבל זה לא מה שמעסיק אותי
ולשם כך אני צריך לראות מוסך מדי פעם
ולא ללכת על חלקי חילוף סינים,רק מקורי!
אבל מה שאתה מחפש זה לא לראות מוסך אלא לעשות tuning למנוע שאחרי זמן מה המנוע יילך

ואצלי כבר אבד החשק.
אבל זה לא מה שמעסיק אותי
זה מצחיק (לא באמת אלא עצוב) שאתה עושה הפרדה בין הדברים, סקס טוב משפר את הגוף ואת הנפש יופי, ואם המצב בבית גרוע (משפחתי/זוגי) זה משפיע לרעה נפשית וכתוצאה מזה פיזית.

• פותח/ת השרשור
אבל מה שאתה מחפש זה לא לראות מוסך אלא לעשות tuning למנוע שאחרי זמן מה המנוע יילך
מבין האמן לי.
לכן אני מחפש אופציות שיעזרו/יתנו פוש
מבלי לכבות לגמרי את הציר
שגם ככה על אדיו האחרונים...
זה מצחיק (לא באמת אלא עצוב) שאתה עושה הפרדה בין הדברים, סקס טוב משפר את הגוף ואת הנפש יופי, ואם המצב בבית גרוע (משפחתי/זוגי) זה משפיע לרעה נפשית וכתוצאה מזה פיזית.[/
צודק בהחלט
מדי פעם אני נפגש עם פסיכולוג
לרענן את הנפש

מבין האמן לי.
לכן אני מחפש אופציות שיעזרו/יתנו פוש
מבלי לכבות לגמרי את הציר
שגם ככה על אדיו האחרונים...
אז אל תחפש כדורים, תוריד משקל, תסדר את החיים שלך ואם לא עוזר אז תתחיל לחפש תרופות. תתנהג כמו גבר מבוגר ולא כמו נער מתבגר.

לא מוות בהחלט.
אבל תסכים איתי שמרגישים לא כמו בשנות ה20. מדבר על עצמי

בשנות ה 20 לחיי הייתי בטטת ספה, שתיתי המון אלכוהול ועשיתי 0 ספורט. ממש הזנחתי את הגוף. עם הזמן כשהתקרבתי לגיל 30 הבנתי שאני חייב לשמור על הגוף. זו הבנה שלא הייתה לי כשהייתי צעיר. אז מצד אחד אני איתך, מצד שני היום אני הרבה יותר בריא, גדול (שרירי), נראה ומרגיש פי 1000 יותר טוב. גיל זה נטו מספר ושום דבר לא ישכנע אותי אחרת, זה לא שאנחנו בני 70. כולה 30 וקצת.

ראיתי שכתבת שאתה מדבר על עצמך, אבל כמו שכתבו כאן - ששאר הקוראים לא יבהלו מהגיל 😉.

• פותח/ת השרשור
בגיל 20 הם עושים יום חזה יום חזה יום ידיים.
יוצאים מהמכון מדליקים סיגריה בחמישי שישי דופקים אלכוהול.
קמים בראשון גוף חטוב!
לך תסביר את זה

אני בן 44. ללא ספק היכולות פוחתות עם הגיל אבל בהחלט אפשר להתאמן יפה, אבל האימונים צריכים להיות חכמים יותר בעיקר מבחינת התאוששות ומניעת פציעות.

פקטורים נוספים ולא פחות משמעותיים מהגיל הם אורח החיים של כל אחד מבחינת תזונה, שינה, רמות לחץ.

אין מה להשוות אבא לשלושה ילדים שעובד בעבודה פיזית לבן גילו ללא ילדים שעובד עבודה משרדית.

מה שלי חשוב באופן אישי, זה להשאר פעיל ובעיקר להנות מהאימונים. תמיד יהיו אנשים חזקים ממני / יותר פנויים לאימונים ואני מתחרה רק עם עצמי

בגיל 20 הם עושים יום חזה יום חזה יום ידיים.
יוצאים מהמכון מדליקים סיגריה בחמישי שישי דופקים אלכוהול.
קמים בראשון גוף חטוב!
לך תסביר את זה

הם קמים בראשון עם גוף חטוב כי בשישי בלילה לפניי הדרינק והסיגריה הם היו חטובים. בנוסף אנחנו הרבה פעמים חושבים שאנחנו יודעים משהו על אנשים, אבל בפועל אין לנו שמץ. אולי הוא מעשן ושותה קצת, אבל מפצה על זה בטונות של אירובי ואימוני משקולות ולכן נשאר ככה, מקווה שהבנת את הכוונה שלי

הם קמים בראשון עם גוף חטוב כי בשישי בלילה לפניי הדרינק והסיגריה הם היו חטובים. בנוסף אנחנו הרבה פעמים חושבים שאנחנו יודעים משהו על אנשים, אבל בפועל אין לנו שמץ. אולי הוא מעשן ושותה קצת, אבל מפצה על זה בטונות של אירובי ואימוני משקולות ולכן נשאר ככה, מקווה שהבנת את הכוונה שלי
בסופו של דבר תזונה זה הכל
ולהתאמן זה לא רק להראות נוכחות בחדר כושר זה אורח חיים בדגש על שינה/מנוחה, אימונים, ובעיקר בעיקר תזונה כי בוא תכלס מה שאתה אוכל זה מה שאתה

• פותח/ת השרשור
**אנחנו** קהילה פה אה 36-44
מדהים
כל אחד סיפור ומלואו
אני מאמין שלכולם יש פינות שקשה להם
לקחתי פה שתי משפטים לחיים!
•אני בתחרות רק עם עצמי
•אתה מה שאתה אוכל

הרמתם לי תמצב רוח בטוח עכשיו עלה לי ננומל אחד של טסט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית