הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרה לקרקעית

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך

BeN35

משתמש משקיע
6,598
5,386
נק' מוניטין:
7,568
6,598
5,386
אהלן חברים
עברו כמעט חודשיים+ שאני ״מובטל״ מתרופות.
ביקשתי שוב בדיקות דם
כי ההרגשה חזרה להיות מזופטת ואפילו גרוע יותר.
*מעלה תוצאות של היום

וארשום כאן את אותם מרקרים ״בזמן״ הטיפול(לוטרזול)

קבצים מצורפים

• 9AE0A424-7044-4037-B942-07A22932E535.jpeg
    9AE0A424-7044-4037-B942-07A22932E535.jpeg
    KB 89.4 · צפיות: 345
  • 1C29FB77-8AB9-45AD-860C-D7E8ACB09ABB.jpeg
    1C29FB77-8AB9-45AD-860C-D7E8ACB09ABB.jpeg
    KB 84.7 · צפיות: 325
  • 0F0A8B44-0051-4E84-B0E8-7A16D9531EA2.jpeg
    0F0A8B44-0051-4E84-B0E8-7A16D9531EA2.jpeg
    KB 81.8 · צפיות: 293
**אנחנו** קהילה פה אה 36-44
מדהים
כל אחד סיפור ומלואו
אני מאמין שלכולם יש פינות שקשה להם
לקחתי פה שתי משפטים לחיים!
•אני בתחרות רק עם עצמי
•אתה מה שאתה אוכל

הרמתם לי תמצב רוח בטוח עכשיו עלה לי ננומל אחד של טסט

בכל מקרה אל תזניח את זה, תהיה במעקב צמוד של אנדוקרינולוג ותדרוש טיפול לבעיה. המצב בארץ הוא שאם אתה לא נלחם עם הרופא, בדרך כלל פשוט יגידו לך הכל בסדר, 8nmol זה בנורמה... מה שכולנו יודעים שזה לא בדיוק לגיטימי..

• פותח/ת השרשור
עברתי כבר כל כל הרבה רופאים/פרופסור
אין להם open mind לטיפולים כאלה ואחרים. זאת אומרת תרופות כמו כלומיד או לטרוזול,צריך לרמוז להם ששמעת ככה וככה
חלקם מתנגדים אפילו לתת AI
זה או ג׳ל או טסטווירון או ניבידו

סליחה על השאלה הלא קשורה (לנושא) - אבל לגבי מה שרשמת -
מישהו יודע מה עדיף? ג'ל, טסטווירון או ניבידו?

הכוונה מבחינת שמירה על רמת טסט כמה שיותר גבוהה ויציבה, ובכלל יתרונות וחסרונות של כל תרופה.

הכוונה מבחינת שמירה על רמת טסט כמה שיותר גבוהה ויציבה, ובכלל יתרונות וחסרונות של כל תרופה.
ככל שתדירות ההזרקות יותר גבוהה הרמות יותר יציבות
מצד שני זה אומר יותר זריקות..
לך על אנטט פעמיים בשבוע אם בא לך לעשות סייקל
אחרת תלמד קצת על התחום

• פותח/ת השרשור
עדכון קצרצר:
הזריקה השניה של פרגניל 2000יח

*האשכים עושה רושם שגדלו במקצת
*יש שיפור בעייפות (לא ענקי)
*זקפות בוקר,חשק מיני יש
*בשילוב של טסטרול וניטרפלקס האימון מרגיש רמה מעל!
*מצבי רוח משתנים קצת יותר עצבנות
*זה סופח נוזלים כמעט בטוח

עדכון קצרצר:
הזריקה השניה של פרגניל 2000יח

*האשכים עושה רושם שגדלו במקצת
*יש שיפור בעייפות (לא ענקי)
*זקפות בוקר,חשק מיני יש
*בשילוב של טסטרול וניטרפלקס האימון מרגיש רמה מעל!
*מצבי רוח משתנים קצת יותר עצבנות
*זה סופח נוזלים כמעט בטוח
לגבי ספיחת נוזלים, הפתרון זה פשוט לשתות יותר נוזלים, זה נשמע מנוגד לכל הגיון אבל ככה זה

הייתי ממליץ עם הhcg לעבוד במינונים יותר נמוכים אלא אם כן תדירות ההזרקות היא יותר רחוקה, משהו כמו 500 לשבוע.. מ2 סיבות, לא לטגן את האשכים ולא להרוס את הרגישות לרצפטורים שיגרום לך לצרוך יותר ואז לטגן את האשכים

תן בראש בתזונה ותעלה על הגל
כי hcg זה משהו שיכול לעזור במידה מסויימת אבל אם אתה בונה עליו שיעשה את האפקט ולא שם את הלב בתזונה אז אתה מסיים עם יותר אסטרוגן כלאחר מעשה ויצא שכרך בהפסדה

ולא בא לבאס או משהו יאח, עושה רושם שהטסט שלך התחיל לבעוט קצת, תעלה חיוך על הפרצוף ותשקיע בתזונה כדי שזה גם יישאר, בסופו של דבר תרופה כזאת או אחרת תעשה אפקט אבל לקבל אפקט תמידי זה עניין של סגנון חיים

תנצל טוב טוב את הגל של הטסט שיש לך עכשיו כדי לאכול חלבון כיאות ולרדת באחוזי שומן כדי שיהיה לגוף שלך סיבה להישאר עם הטסט הזה גם אחרי הhcg
לגבי סופח נוזלים לא סופח נוזלים, יש מצב גם שזה בסהכ פאמפ וככה הוא בא 'לידי ביטוי' בא.ש גבוהים

ככל שתדירות ההזרקות יותר גבוהה הרמות יותר יציבות
מצד שני זה אומר יותר זריקות..
לך על אנטט פעמיים בשבוע אם בא לך לעשות סייקל
אחרת תלמד קצת על התחום
מה הקשר בין השאלה שלו לבין התשובה שלך ? מה הקשר סייקל ? הוא שאל על התרופות האלה כתחליף לטסט'.
הייתי ממליץ עם הhcg לעבוד במינונים יותר נמוכים
שילך לפי ההמלצה של הרופא שהוא עובד איתו, הוא איבחן אותו.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה זה ״לטגן את האשכים״?
יש לי עוד שתי זריקות ואז בדיקות.
ואז 3 שבעות ללא כלום ושוב בדיקות.

אני שותה המון,אולי יש קשר גם לשימוש בקריאטין?
מתאמן כח 4 פעמים בשבוע
ובשאר עושה אירובי מתון(הליכה לעבודה וחזור) 40 דק לערך

*לאט לאט אני מתחיל להבין למה כל התרופות הללו משמשות לpct,אמורות להחזיר/להניע את ״מערכת ההורמונלית״ לאחר ההשבתה של הטסט החיצוני.

•אם הטסט ירד שוב לאחר השימוש בפרגניל
בטוח הוא ירד בריגרסיה,לא תיהיה ברירה אחרת,או טסט חיצוני או לחיות ככה

זה לא מדויק, הצעתי לך לבדוק עוד אופציה שאולי תביא לך את הישועה המבוקשת, אל תתייאש לפני שאתה מנסה את כל האופציות העומדות לרשותך!!

ג׳ל זה פייק, ספיגה לא אחידה ושימוש מסורבל. נבידו מעולה לTRT לטווח ארוך בגלל מחצית חיים מאוד ארוכה, בעיה ששמים בתדירות נמוכה מידי בדרך כלל. טסטוווירון זה טיוטה קורולה של כל הטסטים, עם חסרונות ויתרונות.
ברוך השם שהגעת לתובנה זאת.
טסט שלך יירד מכל טיפול , מה שאנשים פה לא מבינים שטסט שלך נמוך לא בגלל סייקל עקום בלי PCT. יכול להיות שזאת הרמה הטבעית שלך וטוב לגוף שלך עם זה ועייפות זה בגלל אורל חיים וכו׳
לא משנה איך תעלה את הטסט - ברגע שתפסיק את הטיפול האקטיבי הרמות לאט לאט יירדו בחזרה לרמה הרגילה שלך.

• פותח/ת השרשור
אזי כל זמן שאני עם טיפול כלשהו(פרגניל,לוטרזול,כלומיד) זה נמשל ל״כאילו״ אני בסוג של ״״סייקל״.
הרי לא השתמשתי מעולם בחומרים
הרמה תמיד תחזור ל6-8ננומל
חד משמעית לא מוכן לחיות ככה
שאלת הזהב:
האם עדיף לחיות ככה ופעם בשנה לתת קיק עם טסטווירון ולסיים בpct

זכור לי שאמרת שאתה ישן מעט ולפעמים יש לילות בלי שינה, נראה לי לא בשרשור הזה, אלא לפני כן.
איך המצב של שינה עכשיו?
כי אם זה עדיין המצב אתה לא יכול להיות בחוסר שינה מטורף ועוד בשילוב עם גירעון קלורי ולחפש פתרונות לתחושה עייפות וחוסר אנרגיה.

• פותח/ת השרשור
המצב של השינה בזמן האחרון טוב בהרבה יותר. אין קימות בלילה
יש מצב שhcg משפיע על מצב השינה?
כי אני מרגיש רווה יותר באיכות השינה

אני ברצינות חושב שלעשות את כל הטיפולים האלה וסיבובים באוויר לפני שאתה קודם כל יורד במשקל ובאחוזי שומן, (שזה הדבר הכי חשוב בערך ולא דורש שום רופא או זריקה או בדיקה או כלום. תאכל פחות.) זה בזבוז זמן.

אם אתה כבר בתוך בור, וה"נחש לא מכיש" בוא קודם כל תצא מהבור, ואז תדאג לגבי הנחש. מה יעזור שהנחש יכיש אם אתה עדיין בתוך הבור?

בחיי שזה לעבוד נגד עצמך. לרדוף אחרי משהו שיאבד שוב מיידית כי אתה עדין בתוך הבור הזה.

בעיות עם נחשים ואחוז שומן גבוה זה דבר ידוע. לא הולכים לטפל בנחש עם זריקות כשהגוף שלך במצב שפוגע בו.

• פותח/ת השרשור
אני ברצינות חושב שלעשות את כל הטיפולים האלה וסיבובים באוויר לפני שאתה קודם כל יורד במשקל ובאחוזי שומן, (שזה הדבר הכי חשוב בערך ולא דורש שום רופא או זריקה או בדיקה או כלום. תאכל פחות.) זה בזבוז זמן.

אם אתה כבר בתוך בור, וה"נחש לא מכיש" בוא קודם כל תצא מהבור, ואז תדאג לגבי הנחש. מה יעזור שהנחש יכיש אם אתה עדיין בתוך הבור?

בחיי שזה לעבוד נגד עצמך. לרדוף אחרי משהו שיאבד שוב מיידית כי אתה עדין בתוך הבור הזה.

בעיות עם נחשים ואחוז שומן גבוה זה דבר ידוע. לא הולכים לטפל בנחש עם זריקות כשהגוף שלך במצב שפוגע בו.
יורד אח יורד
לא הבנתי מה הקטע עם הנחש
לא מחפש להכיש

קבצים מצורפים

• 352541BE-7CF0-4425-A937-0ED1C05ECC93.jpeg
    352541BE-7CF0-4425-A937-0ED1C05ECC93.jpeg
    KB 82.1 · צפיות: 74
יורד אח יורד
לא הבנתי מה הקטע עם הנחש
לא מחפש להכיש

ריספקט. שינוי ברור לכל עין.
מחזק את כל מי שכתב לך קודם כל לתת בראש בחדר כושר ובמטבח. בעצמך אמרת שהשינה שלך השתפרה ותאמין לי שברגע שתרד עוד בא״ש אתה תמשיך להנות מעוד דברים כגון הרגשה טובה יותר, ביצועים טובים יותר ומה לא.

בכל מקרה, תמשיך ככה זה נראה טוב יא אלוף.

• פותח/ת השרשור
נכון יש שינוי,אבל שוב הוא מינורי.
בשיא המשקל הטסט היה 4.4 והיא 8.0
עדין זה ממש מעט.
אני עובד קשה ומאמין שאם היה טסט גבןה יותר,הייתי מתקדם יותר מהר.
בכל סוג טיפול שהעלה באופן עקיף את הטסט,הרגשתי יותר רוח במפרש,ועזר לי להתקדם.
אז אולי כמו שאמרתי לתת פושים קטנים של pct

ג׳ל זה פייק, ספיגה לא אחידה ושימוש מסורבל. נבידו מעולה לTRT לטווח ארוך בגלל מחצית חיים מאוד ארוכה, בעיה ששמים בתדירות נמוכה מידי בדרך כלל. טסטוווירון זה טיוטה קורולה של כל הטסטים, עם חסרונות ויתרונות.

ברוך השם שהגעת לתובנה זאת.
טסט שלך יירד מכל טיפול , מה שאנשים פה לא מבינים שטסט שלך נמוך לא בגלל סייקל עקום בלי PCT. יכול להיות שזאת הרמה הטבעית שלך וטוב לגוף שלך עם זה ועייפות זה בגלל אורל חיים וכו׳
לא משנה איך תעלה את הטסט - ברגע שתפסיק את הטיפול האקטיבי הרמות לאט לאט יירדו בחזרה לרמה הרגילה שלך.
מה לדעתך צריכה להיות התדירות הזרקה של הנבידו. ההנחיות הן בטווח של 10 עד 14 שבועות

מה לדעתך צריכה להיות התדירות הזרקה של הנבידו. ההנחיות הן בטווח של 10 עד 14 שבועות
בדיוק, מזריקים כל 3 חודשים כמות יחסית גבוה, שזה יותר מ3 מחציות חיים של הנגזרת. זה אומר שבסוף חודש ראשון אתה כבר על חצי מכמות התחלתית, בסוף חודש שני כבר על רבע ובסוף חודש שלישי לפני הזריקה הבאה יש לך רק שמינית ממה שהזריקו וכנראה תרגיש כבר ירידה משמעותית בטסט. אם אין בעיה של היענות לזריקות ושמירה על סטריליות של החומר (הרי זה אמפולה אחד עם 4 מל) אז לתת כל 3 שבועות וחצי שבועות 1מל של נבידו יתן רמה הרבה יותר יציבה למטופל.
האם עדיף לחיות ככה ופעם בשנה לתת קיק עם טסטווירון ולסיים בpct
למה לך לחשוב עלPCT?
אם סיימת עם פוריות, תתחיל עם TRT מאוזן עד הסוף. בחודשים ראשונים תצטרך לעשות כמה פעמים בדיקות דם להורמוני מין, בשביל למצוא את המינון המתאים.

אצלי ג׳ל 50 מ"ג הביא אותי לטווח העליון ממש על סף החריגה. יש לציין שאני לא גדול במיוחד אבל על 7-8 אחוז די חטוב (משפיע כנראה על ספיגה טובה). התחלתי מ25 שהביא אותי מ0 (אבל באמת 0...) לטווח התחתון, הרוםאה כבר נתנה לי מרשם לנבידו אבל אמרנו ננסה 50. התוצאה יפה לפחות אצלי וכן זה מסורבל למרוח כל בוקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית