חזרה לקרקעית

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך

BeN35

משתמש משקיע
6,598
5,386
נק' מוניטין:
7,568
6,598
5,386
אהלן חברים
עברו כמעט חודשיים+ שאני ״מובטל״ מתרופות.
ביקשתי שוב בדיקות דם
כי ההרגשה חזרה להיות מזופטת ואפילו גרוע יותר.
*מעלה תוצאות של היום

וארשום כאן את אותם מרקרים ״בזמן״ הטיפול(לוטרזול)

קבצים מצורפים

• 9AE0A424-7044-4037-B942-07A22932E535.jpeg
    9AE0A424-7044-4037-B942-07A22932E535.jpeg
    KB 89.4 · צפיות: 345
  • 1C29FB77-8AB9-45AD-860C-D7E8ACB09ABB.jpeg
    1C29FB77-8AB9-45AD-860C-D7E8ACB09ABB.jpeg
    KB 84.7 · צפיות: 325
  • 0F0A8B44-0051-4E84-B0E8-7A16D9531EA2.jpeg
    0F0A8B44-0051-4E84-B0E8-7A16D9531EA2.jpeg
    KB 81.8 · צפיות: 293
1) עם הטסטווירון הגיע ל528 ללא 198
2)תחילת טיפול 2 כדורים ביום,לאחר מכן כדור ביום
3)חודש +
4)לא היה שימוש בטומקסיפן

אהלן
רק הfree לא הגיעה,רופאת המשפחה שלי על זה.
שאר המרקרים העלתי לפה
ב29 לחודש עושה שוב בדיקות..
תישאר מעודכן 😃
ספויילר-זה ירד

תגיד לאחר הטיפול הזה אתה לא מקבל איזשהו טיפול משלים?
כי גם hcg כשלעצמו הוא מדכא את ההיפופיזה בגלל שאתה בעצם מדמה lh וfsh.
אין צורך לתת אחרי זה קיק להיפופיזה כדי שתחזור לייצר fsh lh בהקדם?

נמאס לי כבר לטחון את זה(ולכם במוח)
אני שבוע מאז הזריקה האחרונה,מרגיש זיפת.
לא מצליח להתאושש
משך יומיים(לקחתי כדוגמא)
הקפדתי על שינה נאותה
מזון לפי הספר
אירובי
אימון כח שלשום ואתמול יום מנוחה
ואני פשוט עיייף ברמות אחרות ובלי חשק לכלום.
מה עוד יש לעשות?

חשבת על כיוון שונה פסיכולוגי / פסיכיאטרי? יכול להיות שהתחושות הן סוג של דכאון?

בלי קשר יכול להיות שאין מנוס מקבלת טסט במינון סביר שיביא אותך לנורמה

חשבת על כיוון שונה פסיכולוגי / פסיכיאטרי? יכול להיות שהתחושות הן סוג של דכאון?

בלי קשר יכול להיות שאין מנוס מקבלת טסט במינון סביר שיביא אותך לנורמה
הייתי מטופל לפני כמה שנים בעקבות מות של אבי.
זה לא יושב ״על זה״
כנראה שבאמת אין ברירה,ניסיתי הכל באמת הכל.
קצב ירידה במשקל נתקע במקצת
כרגע 90.7
היתה קצת מעידה
אבל באמת שאני לא בא לתרץ,קשה לרדת במשקל שההורמונים לא מאוזנים.
תסכימו איתי?

הייתי מטופל לפני כמה שנים בעקבות מות של אבי.
זה לא יושב ״על זה״
כנראה שבאמת אין ברירה,ניסיתי הכל באמת הכל.
קצב ירידה במשקל נתקע במקצת
כרגע 90.7
היתה קצת מעידה
אבל באמת שאני לא בא לתרץ,קשה לרדת במשקל שההורמונים לא מאוזנים.
תסכימו איתי?

אולי יש מקום לנסות טיפול בHmg, יתכן שמשם תבוא הישועה. תבדוק על זה.

המצב שאתה מתאר יכול להתאים להמון מצבים רפואיים. הבעיה היא שרופאים בדר"כ מחפשים את הנפוץ - ואם זה משהו יותר נדיר ולא נפלת על רופא תותח - לפעמים לוקח המון שנים לאבחן.

זה יכול להיות מחלת הנשיקה (די מתאים לסמפטומים שתיארת). זה יכול להיות בלוטת התריס (לא קראתי את כל העמודים - אם בדקת או לא).

לעזאזל - וחס וחלילה - אבל מכיר לצערי אישית מקרה עם סמפטומים דומים, שאחרי שרופאים שללו משך שנתיים כל דבר ודבר - והחליטו שהבעיה פסיכיאטרית - במקרה רופאת מיון החליטה לבדוק סרטן לבלב - וגילו שיש כזה - והוא כנראה קיים 10 שנים (נגמר לא טוב - ולא חלילה שיש לך - ממש לא. שום בצל מלח מים. סתם דוגמא כואבת).

הכוונה היא שאתה מתאר סמפטומים שמתאימים אולי לציר הורמונלי בעייתי - ואתה נעול לחפש שם את התשובה - אבל זה יכול להיות משהו אחר לגמרי. הבעיה שגם רופאים לפעמים ננעלים על משהו - בגלל זה שווה לראות כמה מהם.

אה - ולפעמים זה כמה דברים ביחד. אין ספק שרפואה זה מדע מבאס...

אם הצלחת לסדר את הציר ההורמונלי - ואין שינוי של ממש - אולי הגיע הזמן להפסיק לחפש את המטבע מתחת לפנס.

הפורום כאן הוא לא פורום של רופאים - ובגלל שרוב הכותבים מכירים בעיקר תופעות שקשורות להורמונים - אז איך אומרים - מי שכלי העבודה היחיד שלו הוא פטיש - רואה בכל בעיה מסמר (או משהו כזה, לא?).

בגלל זה - בפורום הזה אנשים יודעים בעיקר על הציר ההורמונלי - והשיחה תלך תמיד לשם.

אה - רק שכמו כל דבר, יש כאן חוקים. אחד מהם, שמתי לב, זה שאם דיון עובר מספר מסוים של עמודים - תמיד מישהו יציע פסיכולוג או פסיכיאטר. אבל אח"כ יחזרו לציר ההורמונלי - בדוק.

ראיתי שעברת את זה - אז כנראה השלב הבא זה רופא מסוג אחר. איזה - אין לי מושג...

מנסה לומר - הגוף זה חתיכת דבר מסובך - ולפעמים אותם סמפטומים יכולים להעיד על הרבה סוגים של בעיות . לפעמים לבעיה מסוימת יהיו סמפטומים לא רגילים. רופאים הם רק בני אדם (חברי הפורום לפעמים גם פחות) - ורפואה זה לא מדע מדויק - אלא המון ניסוי וטעיה.

שווה (לדעתי) לפתוח את הראש ולצאת מהרעיון שזה הורמונלי כי ככה נראה לך - ולבדוק כיוונים אחרים. יש כל כך הרבה סוגי רופאים והמשימה לא פשוטה. מקסימום תחזור לקטר כאן (סתאם - אתה יכול להמשיך לקטר תוך כדי. לפעמים הפורום הזה מאוד תומך ולפעמים מלא חארות. כמו בחיים).

בכל מקרה - הרבה בהצלחה - אל תתייאש - ותעדכן.

עם כל כמויות בדיקות הדם,אם היה מרקר ש״צועק״ שמשהו לא בסדר,לא היו עולים על זה?!

נכון.
אבל עברתי 5 רופאים ומעל ל 15 בדיקות דם רצופות! אם היה החשד לסרטן,מישו היה שם לב

נכון.
אבל עברתי 5 רופאים ומעל ל 15 בדיקות דם רצופות! אם היה החשד לסרטן,מישו היה שם לב

אני טיפה סוטה מהנושא, אבל אשמח אם תוכל לכתוב תקציר, מדוע אתה עובר מסע כזה ארוך בטיפול. עברתי על היסטוריית ההודעות שלך מאז שההתחלת את רצף הטיפולים אבל לא הבנתי כל כך. אני שואל את זה כמטופל טסטו' טרי. האם זה משהו ייחודי או שחלק גדול ממטופלי טסטו' עוברים את זה לדעתך?

אני טיפה סוטה מהנושא, אבל אשמח אם תוכל לכתוב תקציר, מדוע אתה עובר מסע כזה ארוך בטיפול. עברתי על היסטוריית ההודעות שלך מאז שההתחלת את רצף הטיפולים אבל לא הבנתי כל כך. אני שואל את זה כמטופל טסטו' טרי. האם זה משהו ייחודי או שחלק גדול ממטופלי טסטו' עוברים את זה לדעתך?
כל מקרה לגופו אין המקרה שלו בהכרח חייב להיות דומה לשלך ולהיפך..

לא שחלילה אני חושב סרטן - אבל במקרה שהזכרתי - חשבו מחלת הנשיקה, חשבו פסיכיאטרי, חשבו גיל מבוגר - וכשגילו - העריכו שזה משהו שהיה קיים בין 10 ל 15 שנים....

לגבי בדיקות שעשית - קודם כל מעולה. דבר שני - רופאים מחפשים את הסימנים האופיניים למחלות אופיניות. לא תמיד את הלא אופיני או בעיות נדירות.

תמשיך עם זה. תבדוק שלא מדובר במצב נפשי. נסה לבדוק מה עוד שינית בחיים סביב הזמן שהתחיל שינוי בהרגשה הכללית.

לפעמים פתאום מגיעים לרופא שמגלה את הבעיה - ולפעמים זה פשוט עובר - ואף אחד לא ידע מה קרה.

מקווה שמשתפר. לא אומר להזניח, אבל לאו דווקא לחיות את ה"חולה".

יש מצבים/רגעים שאתה מרגיש יותר טוב?

בדקת אלרגיות? לפעמים אלרגיה למשהו (אפילו משהו ששנים הכנסת לגוף או נחשפת לו - ולא היית אלרגי) יכולה לייצר כמעט כל תופעה רפואית - לרבות התופעות שתיארת.

לגבי בדיקות - יש אינסוף. נניח לעניין סרטן לבלב - זה בדיקה מאוד ספציפית - והרבה פעמים לא מראה כלום בבדיקות דם "רגילות" (ממה שהבנתי כל עוד אפילו שליש מהלבלב עוד קיים - בדיקות דם רגילות לא יראו כלום). שוב - זה ממש לא המקרה - אבל זה מחלה אחת שבמקרה מכיר מתוך אלפים שאני לא מכיר. אני מניח ומאמין שיש עוד עשרות או מאות מצבים רפואיים יותר נדירים, שהרבה פעמים אין סימנים או שלא רואים כלום בלי בדיקה מאוד ספציפית.

מה אומרים הרופאים אגב?

שאם זה לא הורמונלי - אז מה כן?

מחזיק לך אצבעות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית