הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרה לקרקעית

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך

BeN35

משתמש משקיע
6,598
5,386
נק' מוניטין:
7,568
6,598
5,386
אהלן חברים
עברו כמעט חודשיים+ שאני ״מובטל״ מתרופות.
ביקשתי שוב בדיקות דם
כי ההרגשה חזרה להיות מזופטת ואפילו גרוע יותר.
*מעלה תוצאות של היום

וארשום כאן את אותם מרקרים ״בזמן״ הטיפול(לוטרזול)

קבצים מצורפים

• 9AE0A424-7044-4037-B942-07A22932E535.jpeg
    9AE0A424-7044-4037-B942-07A22932E535.jpeg
    KB 89.4 · צפיות: 345
  • 1C29FB77-8AB9-45AD-860C-D7E8ACB09ABB.jpeg
    1C29FB77-8AB9-45AD-860C-D7E8ACB09ABB.jpeg
    KB 84.7 · צפיות: 325
  • 0F0A8B44-0051-4E84-B0E8-7A16D9531EA2.jpeg
    0F0A8B44-0051-4E84-B0E8-7A16D9531EA2.jpeg
    KB 81.8 · צפיות: 293
הפרופסור אומר שהבדיקות לא הכי טובות
משמה הטיפול לא עזר
הציע להיפגש שוב...
אני כבר יודע מה האופציות שלי
אם לחיות ככה
או trt
טרם החלטתי
אתה באמת שוקל אם לחיות ככה ולא לקחת זריקה פעם בשבוע, עשרה ימים ולהרגיש צעיר, אנרגטי וחרמן ?

מסכים איתי שיש שני צדדים למחט
הצטמקות אשכים(אז נבהלתי מזה)
מלא בדיקות דם
Psa
אסטרוגן גבוהה
עליה בהמטוקריט

נכון הרוב פה יגחכו עלי,אבל גם את הרע צריך לשקול

מלא בדיקות דם
Psa
אסטרוגן גבוהה
עליה בהמטוקריט

Hcg/HMG כדי לא לתת לאשכים להתכווץ ואם יש לך ילדים כבר ואתה לא מתכנן עוד אז מה זה משנה לך?
אתה במילא עושה בדיקות דם..
ערמונית וכדומה, 5 מ"ג סיאליס יומי אמור לסגור את הפינה כי הדם זורם שם ואז אין בעיה שכזאת
אסטרוגן? רד באחוז שומן, וקח AI בצורה מתונה
Hct? במילא הוא נמוך אצלך והוא לא יעלה לשמיים בtrt כמו בסייקלים שאנשים עושים..

יש עוד בלגנים אבל במינון של trt זה לא בעיה

אם היית בן 20 והמפעל שלך היה צריך להמשיך לתפקד הייתי מגיב אחרת כנראה לנושא

משמה הטיפול לא עזר
הציע להיפגש שוב...
אם לחיות ככה
או trt
טרם החלטתי

אל תתייאש עדיין, עוד לא אבד הסיכוי לייצור טבעי.
טיפול בHmg עוד לא ניסית, וגם לרדת משמעותית באחוז שומן ולהתאמן חזק לאורך זמן.
במקומך הייתי מנסה להכריח את הגוף לייצר עד שכבר נגמרו כל האופציות, ואז מקסימום אתה עובר לtrt בלב שלם.

אח יקר
אני מנסה להסביר לך כבר כמה פוסטים
״להתאמן חזק״ ״לרדת בשומן״
זה דבר מאוד מאוד קשה שאתה נמשיל את זה שאתה עם 5% בסוללה!!

מלא בדיקות דם
Psa
אסטרוגן גבוהה
עליה בהמטוקריט

בסדר, נו אז? האשכים שלך עשו כבר את העבודה, שחרר מהם.

לגבי שאר הדברים, אתה תהיה במעקבים של הרופאים.

משמה הטיפול לא עזר
הציע להיפגש שוב...
אם לחיות ככה
או trt
טרם החלטתי
אל תמהר להסיק מסקנות!
וגם אם תגיע לפינה הזאת..זו לא צריכה להיות בחירה קשה..לך על האופציה שנותנת לך איכות חיים..חיוניות ואושר.
תפסיק עם החישובים של כמה פעמים תצטרך להגיע לקבל זריקה וכמה דק' תתעכב אצל האחות.
אם האנדוקרינולוג יגיע למסקנה שזה המצב אז לדעתי לא צריכה להיות שאלה.
יש בשוק התרופות טסטוסטרון סינטטי אך ורק מהסיבה הזאת! זה היעוד של טסטווירון/נבידו ברפואה..לעזור לאנשים כמוך

בנוסף..אל תערבב בינך לבין יוזרים של חומרים..
אתה תקבל מינון בנורמה אז גם ההמרה לאסטרוגן תהיה בנורמה ובטח שלא תגיע לקראש שמגיע אליו משתמש הקצה בעולם האנבולים בסוף סייקל.

נערך לאחרונה:
אח יקר
מבין אותך!
תכריח את עצמך, תפציץ קפאין כמה שצריך! תישן כמה שיותר! עם הזמן יכול מאוד להיות שזה יגרום לטסט לעלות.
ברור לי שזה ממש קשה ומתיש, אבל אם יש צ'אנס שזה יעזור לך להימנע מזריקות לכל החיים, אני חושב ששווה את המאמץ. סהכ אתה עוד יחסית צעיר.
.

מבין אותך!
תכריח את עצמך, תפציץ קפאין כמה שצריך! תישן כמה שיותר! עם הזמן יכול מאוד להיות שזה יגרום לטסט לעלות.
ברור לי שזה ממש קשה ומתיש, אבל אם יש צ'אנס שזה יעזור לך להימנע מזריקות לכל החיים, אני חושב ששווה את המאמץ. סהכ אתה עוד יחסית צעיר.
.
אם הוא היה בן 60 אז לא היתה לו כל כך בעיה.
הוא בבעיה בגלל שהוא צעיר..ואם האנדוקרינולוג יגיע למסקנה שהציר ההורמונלי והאשכים שלו לא יודעים לספק את הסחורה אז אין יותר מידי אופציות.
הוא צריך להחליט או להמשיך את חייו על "5% סוללה" או לקבל את הפתרונות שיש לרפואה להציע..
שגם אם הם לא מושלמים הם עדיין חיוניים

נערך לאחרונה:
ללא ספק הוא צריך להגיע להחלטה הזאת.
פשוט עוד לא כרגע, יש עוד דברים שטרם ניסה.
לא לוקחים החלטה לכל החיים לפני שתמו כל האופציות.
אל תגזים..
מה אתה עושה דרמה מ 250mg טסט לחודש..
הוא לא הולך לעבור ניתוח ראש פתוח
ואם הרופא יגיע למסקנה שזה הפיתרון הוא וודאי יקח החשבון שמדובר בבחור צעיר שטרם הקים משפחה ויתן לו פרוטוקול שיקח את הדברים האלה בחשבון.
אם הוא יבחר לעשות trt לבד על סמך "מומחים" בפורום בילדינג אז יש לו מה לדאוג אבל הוא לא מתכוון לעשות את זה.

זה מדרון חלקלק.. היי, במילא אני משבית ציר, הוא קורא ונחשף לאנשים פה שעל קצת יותר מ250 מג לחודש ואומר לעצמו, טוב אז בוא נעשה בלאסט מדי פעם הרי במילא אני כל הזמן בקרוז..

אם יש לו את האפשרות בזכות ההורמונים של עצמו להגיע לשם אז מוטב... רחוק מהוריד רחוק מהלב בהקשר הזה של טסט חיצוני וחומרים אחרים..

ותלך לעוד רופא אנדרינוקולוג אחר, תגיד לו איך טיפלו בך עד כה, על הדברים שהציעו לך פה ותשמע חוות דעת נוספת או אסטרטגיה אחרת, לא מזיק חוות דעת נוספת או תוכנית פעולה ולא לפעול בדיעבד

ולגבי אימונים וכדומה.. מבין אותך שאתה על 5 אחוז סוללה אבל הדרך היחידה להתקדם זה להתגבר על עצמך ולמשוך את עצמך בשיערות של האזניים ולא פעם בודדת אלא עוד פעם ועוד פעם כי אם לא תרד באחוז שומן שום דבר לא יעזור לך, אתה צריך להילחם ראש בראש עם האסטרוגן ואחוז שומן זה פקטור שם..

ואם הרופא יגיע למסקנה שזה הפיתרון הוא וודאי יקח החשבון שמדובר בבחור צעיר שטרם הקים משפחה ויתן לו פרוטוקול שיקח את הדברים האלה בחשבון.
זו לא הדאגה,ישנם עוברים מוקפאים.

אל תגזים..
מה אתה עושה דרמה מ 250mg טסט לחודש..
הוא לא הולך לעבור ניתוח ראש פתוח
אם הוא יבחר לעשות trt לבד על סמך "מומחים" בפורום בילדינג אז יש לו מה לדאוג אבל הוא לא מתכוון לעשות את זה.

ממש לא עושה דרמה, פשוט לא רואה היגיון להתחייב לטסט חיצוני לכל החיים אם זה לא חובה.

זו לא הדאגה,ישנם עוברים מוקפאים.
אני לא מבין..
מה נדמה לך? שהאנדו יהפוך אותך לעקר?
ממה בדיוק את חושש? האנדו אמר לך מה יגרם לך בעקבות אותו פרוטוקול? או שבוגר lbs נתן לך אבחנה?
מתאים לך לחיות כמו גבר בן 35 ולהרגיש 65?
ממש לא עושה דרמה, פשוט לא רואה היגיון להתחייב לטסט חיצוני לכל החיים אם זה לא חובה.
זה לא תוכנית לכל החיים...הוא תמיד יוכל לחזור למצב בטטה שנמצא בו עכשיו..הוא לא הולך לעבור ניתוח שינוי מין..והולך להיות מעורב בתהליך איש מקצוע...רופא.
אל תלחיצו אותו סתם

אני לא מבין..
מה נדמה לך? שהאנדו יהפוך אותך לעקר?
ממה בדיוק את חושש? האנדו אמר לך מה יגרם לך בעקבות אותו פרוטוקול? או שבוגר lbs נתן לך אבחנה?
מתאים לך לחיות כמו גבר בן 35 ולהרגיש 65?

זה לא תוכנית לכל החיים...הוא תמיד יוכל לחזור למצב בטטה שנמצא בו עכשיו..הוא לא הולך לעבור ניתוח שינוי מין..והולך להיות מעורב בתהליך איש מקצוע...רופא.
אל תלחיצו אותו סתם
לא נכון, הTRT מנוון אותו עוד יותר כנראה, לא הייתי מציע להיכנס לזה אם יש אלטרנטיבה אחרת.
שוב אני אגיד, זה לא שזה כזה נורא, אפילו יכול להציל אנשים שזקוקים.
אבל הדרך חזרה מTRT, בדרך כלל לא פשוטה.
בכל מקרה זה לא פיתרון, גם אם יקח עכשיו כמו שאתה אומר ועוד כמה שנים ירד מהTRT וינסה להחזיר את הייצור, הוא חוזר בדיוק לאותה הנקודה אם לא יותר גרוע, וגם יהיה כבר מבוגר יותר ויותר קשה להתאושש וכו'. לא עשינו בזה כלום...
זה או לסדר את הציר עכשיו או TRT לתמיד כנראה, לפחות לפי ההיגיון... יש הפתעות לפעמים.

אני לא חושב שאנחנו מלחיצים אותו, אני חושב שאתה מקל ראש יותר מדי בטיפול כזה, צריך לשקול את זה טיפה יותר מהקלילות שאתה מתאר..

כולם צודקים
וכבר אמרתי זאת,לחיות ככה זה בלתי נסבל
להשבית ציר זה מהפח אל הפחת.
לראות עוד רופא נשמע הגיוני
למרות שלכל אחד יש את התורה שלו...
אם יקום הרופא שידע לתמרן עם כל התרופות יחד...

אח יקר
אני אשתמש באנלוגיות שלך כדי לתת לך קצת מוטיבציה

יש לך 5%, מעולה זה עדיף מכלום, קח את ה5 אחוז הזה, תמצה את כולם, תוציא מעצמך את המיץ עד שאתה 0 אחוז וכנס לטעינה שוב, פעם הבאה אחרי יומיים שתסחט מעצמך את המיץ יהיה לך 6 אחוז לעבוד איתו

אין מה לעשות, רומא לא נכבשה ביום אחד ולא ביום אחד נהיים ספץ במטבח ובאימונים זה תהליך, ומפעם לפעם אתה משתפר ולא מרים ידיים ובטח שלא מרים ידיים לפני שניסית...

תעשה כל מה שאתה יכול ומפעם לפעם תשפר עמדות, תתגבר על הקשה הזה ופעם הבאה זה יהיה פחות קשה, זה קשוח אבל ככה זה, ומי שלא מנסה נכשל בלי שהוא אפילו ניסה... אז תן בראש.

ואח, אתה לא בחזרה בקרקעית, המדדים נמוכים? אתה למטה? מעולה! יש לך לאן לטפס!
יש לך שומן להוריד, אתה יודע את הדרך לפחות, אתה יודע כמה אנשים אין להם מושג מאיפה להתחיל?
רופא מטפל בצד ההורמונלי, אתה צריך לתמוך בזה במטבח ובאימונים מהצד הנפשי הפיזי והמנטלי, זה הכל ביחד..

תעשה את המאמץ שלך ותן לרופאים לעשות את המאמץ שלהם במקביל אבל אל תרים ידיים ותחכה לרופא שיציל אותך, בנתיים תציל את עצמך..

אוקיי.
נעשה ונשמע
גם ככה תור לאנדו(לא פרטי) יקח זמן
אקח את הזמן הזה ואתן בראש להורדה במשקל,ונראה מה יתקבל.
ברור שאמשיך גם כאשר יוחלט על טיפול תרופתי

לא נכון, הTRT מנוון אותו עוד יותר כנראה, לא הייתי מציע להיכנס לזה אם יש אלטרנטיבה אחרת.
שוב אני אגיד, זה לא שזה כזה נורא, אפילו יכול להציל אנשים שזקוקים.
אבל הדרך חזרה מTRT, בדרך כלל לא פשוטה.
בכל מקרה זה לא פיתרון, גם אם יקח עכשיו כמו שאתה אומר ועוד כמה שנים ירד מהTRT וינסה להחזיר את הייצור, הוא חוזר בדיוק לאותה הנקודה אם לא יותר גרוע, וגם יהיה כבר מבוגר יותר ויותר קשה להתאושש וכו'. לא עשינו בזה כלום...
זה או לסדר את הציר עכשיו או TRT לתמיד כנראה, לפחות לפי ההיגיון... יש הפתעות לפעמים.

אני לא חושב שאנחנו מלחיצים אותו, אני חושב שאתה מקל ראש יותר מדי בטיפול כזה, צריך לשקול את זה טיפה יותר מהקלילות שאתה מתאר..
  1. לא אני אומר..האנדוקרינולוג אומר
  2. שוב אני אזכיר לך שtrt זה לא תרופה שמיועדת לגיל הזקנה..היא נועדה לתת פתרונות בעיקר בגיל שהיא נחוצה.
  3. אתה מכיר בכלל את העולם הזה? מישהו שעבר טיפול כזה? או שאתה כותב על סמך מה שקראת בפורומים של סטרואידים?
  4. אני לא מקל ראש בשום דבר..וחושב שהמקרה שאין פיתרון אחר עדיף לקבל עצה של איש מקצוע..אם הרופא שלו לא נראה לו..שיתייעץ עם אחר, לא איתך ולא איתי.
אני מניח שאם אין פיתרון טבעי גם האנדו החדש יגיע לאותה מסקנה..אבל מסכים שחשוב לקבל חוות דעת נוספת וחשוב יותר לשאול שאלות שהוא שואל פה ואני לא בטוח ששואל את הרופא.
מה שיקבע אם ולכמה זמן יצטמקו לו האשכים זה הפרוטוקול..לא מדובר פה בפרוטוקול מבית היוצר bro-science..אלא בtrt רפואי שמטרתו אם לא הבנת היא לטפל במקרים כמו של בן ולא כדי להזיק ולגמור על הציר והאשכים שלו

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית