הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרה לקרקעית

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך

BeN35

משתמש משקיע
6,598
5,386
נק' מוניטין:
7,568
6,598
5,386
אהלן חברים
עברו כמעט חודשיים+ שאני ״מובטל״ מתרופות.
ביקשתי שוב בדיקות דם
כי ההרגשה חזרה להיות מזופטת ואפילו גרוע יותר.
*מעלה תוצאות של היום

וארשום כאן את אותם מרקרים ״בזמן״ הטיפול(לוטרזול)

קבצים מצורפים

• 9AE0A424-7044-4037-B942-07A22932E535.jpeg
    9AE0A424-7044-4037-B942-07A22932E535.jpeg
    KB 89.4 · צפיות: 345
  • 1C29FB77-8AB9-45AD-860C-D7E8ACB09ABB.jpeg
    1C29FB77-8AB9-45AD-860C-D7E8ACB09ABB.jpeg
    KB 84.7 · צפיות: 325
  • 0F0A8B44-0051-4E84-B0E8-7A16D9531EA2.jpeg
    0F0A8B44-0051-4E84-B0E8-7A16D9531EA2.jpeg
    KB 81.8 · צפיות: 293
אני משתמש הtestrol של GAT
מכיל:
זינק,טריבלוס,מאקה רוט,אשווגנדה וכו וכו
חוץ מכאבי ראש,וקצת פאמפ יותר באימון
לא עושה כלום
ואני מגובה בבדיקות דם אתה יודע 😃

את הטסטרול לקחת בזמן הטיפול אצל האנדו בפרגניל וכו?
כי אם כן ברור שזה לא יעבוד, התוספים האלה אמורים להעלות Lh + fsh, ואם ההיפופיזה שלך מושבתת, הם לא יכולים לעבוד.

את הטסטרול לקחת בזמן הטיפול אצל האנדו בפרגניל וכו?
כי אם כן ברור שזה לא יעבוד, התוספים האלה אמורים להעלות Lh + fsh, ואם ההיפופיזה שלך מושבתת, הם לא יכולים לעבוד.
חפיסה שלישית יצא לי להשתמש בכל פרקי הזמן.

טסטרול אני לא מכיר לכן לא ברורה לי מידת ה"טבעיות" שלו (חלקית או מלאה)

נגעת בנקודה חשובה..
כי א' אני לא בטוח שיידע אותו ו-ב'
אני מתרשם שאני לא בטוח את מי בן לוקח יותר ברצינות...את הרופא או אנונימים בפורום אנבולים

הרופאים של היום (תתפלא) מכירים לאורך ולרחוב את אתר iherb.
אפילו הוצע לי לרכוש שם DHEA מפני שהמחיר זול משמעותית לארץ.

בכל אופן כל מי שמשתמש בתוספים האלה
בגדול,זה עובד לו רק על הכיס 😃

יש לי חבר שלקח לתקופה ג'ינסנג קוריאני, לונג ג'ק, אשווגנדה, מאקה ,הורני גוט וויד וטריבולוס (כן משוגע חח).
וטוען שהרגיש עלייה חדה הליבידו ובאנרגיה, וגם בבדיקות דם ראה עלייה של 4-5nmo/l בטסט טוטאל שלו, מעניין...

כן כל המעודדי טסטוסטרון האלה עם אותו מרכיבים .
טסטרול זה שם מפוצץ אבל אין מצב לשום פגיעה בטיפול איתו גג יכול למלות תפקיד של פריוורק לא מוצלח בערך כך -
שהרגיש עלייה חדה הליבידו ובאנרגיה, וגם בבדיקות דם ראה עלייה של 4-5nmo/l בטסט טוטאל שלו

טסטרול זה שם מפוצץ אבל אין מצב לשום פגיעה בטיפול איתו גג יכול למלות תפקיד של פריוורק לא מוצלח בערך כך -

מה הכוונה אח?

שחושדים כאן בבן שהוא פגע בטיפול עם זה שהוא לקח מעודד טסט מהiHerb 🙁
אין מצב לפגיעה ואין מצב לעזרה .. זה לא עושה כלום כלום חוץ מלחץ דם טיפה גבוה כמו פריוורק ללא קפאין .

אין מצב לפגיעה ואין מצב לעזרה .. זה לא עושה כלום כלום חוץ מלחץ דם טיפה גבוה כמו פריוורק ללא קפאין .
זה כן יכול לעזור מעט מבחינת הפרשת lh וfsh, לפחות לפי בדיקות דם שראיתי ושל מחקרים שקראתי.

רפרפתי בקצרה ברכיבים ולא בטוח שכולם רכיבים טבעיים לגמרי..מלבד זאת כשאתה עובר טיפול באמצעות מניפולציות תרופתיות שנועדו לבחון אם יש אפשרות להגיע ליכולת ייצור עצמי בנורמה בכוחות עצמך או לא, מה ההיגיון להשתמש בבוסטרים מסוג זה?!

אם וכאשר יגיע למסקנה האנדו שאין מנוס מtrt ויגיע למסקנה בן שהוא מעדיף אופציות לא חודרניות מסוג אלה..אהלן וסהלן
שיקח.
כרגע סתם טפשי ומיותר בעיני וכמו שבן בעצמו אומר גם לא מועיל.

btw
חייב להגיד שמכיר אישית חבר שמשתמש לעיתים בטריבולוס והוא טוען שזה עובד...הוא כמובן לא נראה על אנבולים אבל בהחלט מרגיש יותר כוח ואנרגיה באימונים

נערך לאחרונה:
אני חושב שבזה זה מסתכם
אם אתה מערבב את nitraflex עם testorl
אתה מקבל וואחד p.w
על אחריות המשתמש!!

נערך לאחרונה:
הוצע פרגניל או כלומיד
הוסבר לי דרך כל אחד מהם
והאמת שברגע ששמעתי על בעיות העיינים ירדתי מכלומיד.

מבין את החשש. שמעתי שזו תופעת לוואי שיכולה לקרות. זה אינדיבידואלי ותלוי מאוד במינונים גם. רוב המחקרים נעשו על נשים שהן לוקחות אמנם לטווח קצר, אבל המינונים שלהן גבוהים הרבה יותר ואז הסיכוי לתופעות לוואי גדל. הרעיון הוא למצוא את המינון הנמוך ביותר שעובד לך. אבל שוב, החשש לגמרי מובן וזה גם שיקול רציני.
עושה רושם שנפלת על רופא רציני, אפשר לשאול מה שמו?

לגבי כל החומרים שם - לונג ג'ק - מה נקרא טונגקט אלי - נכון שניסויים על עכברים לא הראו עליה ברמת טסט. אבל היו ניסויים על בני אדם שהראו עליה משמעותית (לא משמעותית סטרואידים - אבל כמה עשרות אחוזים).

חלק אחר מהחומרים שם כן נמצאו בניסויים כמעוריי ליבידו - אבל לא מעוררי טסטוסטרון, רק שאנשים מקשרים אחד לשני - ולא כולם עושים בדיקות דם כל כמה ימים.

מה שכן כדאי לקרוא בין השורות - זה שלא תמיד מה שרשום על האריזה זה מה שמכיל המוצר. עלולים להיות חומרים אחרים, כמו פרו-הורמונים, שעלולים לבלגן את המערכת.

בקיצור - אם הייתי מנסה לפתור בעיה רפואית, הייתי מנטרל תוספי תזונה מהסוג הזה (אלא אם הרופא אומר אחרת) - ואם לא מנטרל - אומר לרופא שאני לוקח ושואל מה דעתו.

למה לנטרל, אגב? כי גוף האדם זה מכונה מסובכת - ואולי אחד החומרים בתוסף - מנטרלים או פוגעים בהשפעת אחת התרופות שאתה לוקח.

גם ככה זה לפתור משוואה עם כמה נעלמים. אז למה להוסיף עוד?

בהצלחה - ומקווה שישתפר/יעבור.

תודה אח
אין חדש כרגע
אני מנסה כל מיני מניפולציות,כדי להתגבר על העייפות.
למשל הורדתי כבר שחור מהבוקר,ככה שאת הקפאין אני מקבל ישירות לפני האימון מp.w וזה בהחלט נותן קיק.
מזון-אוכל קל שבקל עד לאימון
חשק מיני-עף מהחלון ולא נמצאו עיקבותיו
אוננות-אין חשק
אימונים-נותן את כולי(אגב מקפיד לא להגזים כדי שאוכל להתאושש כראוי)

בדיקות דם ב16 לחודש
ואז לרופא המטפל

תודה אח
אין חדש כרגע
אני מנסה כל מיני מניפולציות,כדי להתגבר על העייפות.
למשל הורדתי כבר שחור מהבוקר,ככה שאת הקפאין אני מקבל ישירות לפני האימון מp.w וזה בהחלט נותן קיק.
מזון-אוכל קל שבקל עד לאימון
חשק מיני-עף מהחלון ולא נמצאו עיקבותיו
אוננות-אין חשק
אימונים-נותן את כולי(אגב מקפיד לא להגזים כדי שאוכל להתאושש כראוי)

בדיקות דם ב16 לחודש
ואז לרופא המטפל
מכיר את התחושה הזו מתקופות של סוף סייקל...זה דיי מבאס.
אז..
  1. מקווה שתהיה סבלני ותמצא את הטיפול
  2. מאחל לך בריאות ואושר
  3. לדעתי אתה סתם נרתע מtrt, זה בדיוק הפיתרון לאנשים כמוך (במידה כמובן שהטיפול יעלה שהגוף שלך לא מסוגל לעשות את העבודה לבד) וגם אנשים צעירים ממך מקבלים את הטיפול הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית