הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לקראת סוף חיטוב

edenhemo10

משתמש מתחיל
213
14
נק' מוניטין:
9
213
14
  1. אהלן חברים העליתי פה פוסט כשהשתחררתי מצהל שמן דובון : להמשיך מסה על אחוז שומן גבוה
    מאז התחלתי חיטוב, ירדתי מ83 ל71 התהליך עוד לא נגמר, לקחתי אותו דיי באיזי היו לי כמה הפסקות ועכשיו לקראת הקיץ העליתי הילוך

תמונות:
    מסה 83 קילו:

כמעט סוף חיטוב 71 קילו :

פלקס קטן-
    גב רפוי-
    מכווץ-
    רפוי גוף-
    מכווץ ומותח תבטן לנסות להוציא קוביות 😅

גב מכווץ
    פרונט עם בייספס מכווץ

יש לי התצטברות גדולה לדעתי בבטן בצדדים של הגב תחתון ואם אני לא טועה זה נראה שהרגל כמעט ולא מתחטבת?
    בקיצור חברים אשמח לביקורת על התהליך, ובעיקר כמה אחוז שומן אתם חושבים שאני כרגע? אני שוקל 71 על 173 , מאוד רוצה להגיע לאיזור ה8-10 אחוז יש לכם הערכה עוד כמה קילו אצטרך להוריד?

תודה לעוזרים!

האחוזי שומן שלך רק התחילו לרדת, יש לך לחטב לדעתי עוד 4-5 ק"ג לפחות אם תרצה להגיע לאחוזי שומן שאתה מכוון.
וליישם פרוגרסיב אוברלאוד כדי לפתח עוד מסת שריר.

• פותח/ת השרשור
האחוזי שומן שלך רק התחילו לרדת, יש לך לחטב לדעתי עוד 4-5 ק"ג לפחות אם תרצה להגיע לאחוזי שומן שאתה מכוון.
וליישם פרוגרסיב אוברלאוד כדי לפתח עוד מסת שריר.
עוד תהליך מסה זה ברור
כמה אחוזים אני עכשיו לדעתך? ושמע אם תשים לב בגב בצדדים ובפנים השומן ירד בצורה משמעותית, בבטן וברגליים נראה שזה מתחיל רק לרדת לא?

אני לא אוהב לשער אבל הייתי אומר סביבות 14-15 א.ש.
מבחינת איפה מתחטב קודם זה משתנה מאדם לאדם,
זה לא נותן לי אינדיקציה לכלום כי אין לא מכשיר למדידת א.ש, אתה יכול ללכת לתזונאי/דיאטנית ולקבל תשובה חד משמעית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית