הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת - סייקל

L i o r

משתמש מתחיל
14
1
נק' מוניטין:
1
14
1
המטרה היא להוסיף עוד בשר, הסייקל כולו נשאר אותו דבר לאורך התקופה אך כמות הקלוריות משתנה, מתחיל בגרעון קלורי ולאט לאט מתקדם לגרעון חיובי.
Test - 750 /EW 1-16
Bold - 800 / EW 1-16
Proviron - כדור בוקר, כדור ערב לאורך הסייקל.
Ovitrelle - פעם בשבוע 3-16
חוות דעת כלשהי לפני שמתחיל?
ופרוטוקול פיסיטי בסיסי.

• פותח/ת השרשור
גרעון חיובי?

אם המטרה היא *להוסיף* למה אתה מתחיל בלהוריד?
כרגע אני בסוג של חיטוב שהיה מתוכנן כמה שבועות לפני הכניסה לסייקל ועם הסייקל להמשיך להכנס לגרעון אגרסיבי יותר להגזר עוד טיפה עם סיכוי אפסי לאבד שריר ומשם להמשיך בעליה מתונה סוג של ריקומפ ולצבור כמה שפחות שומן.

היו פה המון שאלות לגבי בולד בזמן האחרון תחפש בפוסטים האחרונים אולי תשקול להחליף אותו בחומר אחר. אם המטרה שלך מסה למה שלא תלך על טסט - ננדרולון?
אני אישית לא הייתי משחק בגרעון הקלורי משגע את הגוף. תסיים את החיטוב ותיכנס לתפריט מסה מסודר עם החומרים..

עם 750 טסט כדאי שיהיה לך AI בהיכון
אם המטרה להוסיף עוד בשר אז תהיה ביתרה קלורית ולא בגרעון, עם החומרים האלה ברקע אתה לא 'תשמין' כ"כ מהר

כרגע אני בסוג של חיטוב שהיה מתוכנן כמה שבועות לפני הכניסה לסייקל ועם הסייקל להמשיך להכנס לגרעון אגרסיבי יותר להגזר עוד טיפה עם סיכוי אפסי לאבד שריר ומשם להמשיך בעליה מתונה סוג של ריקומפ ולצבור כמה שפחות שומן.

לדעתי זה יפגע בתוצאות, גם ככה הגוף נכנס ליויו כשאתה פתאום שם חומרים. אני לא רואה יתרון בלעשות גירעון בסייקל של מסה.
לדעתי, אני לא נותן לך עצה רק אומר מה אני הייתי עושה: הייתי מסיים את החיטוב, עושה שבועיים של איזון (מאזן ניטרליי) ואז נכנס לסייקל עם אחוז שומן יותר נמוך (שיקל על תופעות הלוואי) עם כל הקלוריות שצריך כדי להרוויח כמה שיותר מהחומרים.

לא לטרזול לא ארימדקס ולא ארומסין?
גם ב1000 טסט נקי? אז איך מתמודדים עם האסטרוגן?
מה עושים כדי למנוע ג'ינו? תסביר..
תקרא במקום לשאול אל תיהיה ליצן נמאס להאכיל בכפית 🤡

תקרא במקום לשאול אל תיהיה ליצן נמאס להאכיל בכפית 🤡
קראתי, לא קיבלתי תשובה לשאלה הזאת, על פי הבנתי אפשר להשתמש בai מתי שצריך אבל לא להחליט להשתמש ושצריך מתי שלא צריך אלא להשתמש בai במתכונת של רק במקרי חירום וגם אז לזמן מוגבל, זה ממה שהבנתי במאמר ששלחת שכותב שם בגדול 2-3 weeks max

קראתי, לא קיבלתי תשובה לשאלה הזאת, על פי הבנתי אפשר להשתמש בai מתי שצריך אבל לא להחליט להשתמש ושצריך מתי שלא צריך אלא להשתמש בai במתכונת של רק במקרי חירום וגם אז לזמן מוגבל, זה ממה שהבנתי במאמר ששלחת שכותב שם בגדול 2-3 weeks max
הפתרון הוא לא להגזים עם הטסט ולתת למערכת שלך להתנהל עם האסטרו לבד.

• פותח/ת השרשור
אם אתה שם פרווירון אתה יכול להוריד את הטסט ל500. המינון של הפרו 50 מג לכדור?
כן המינון הוא 50 מ"ג.
עם 750 טסט כדאי שיהיה לך AI בהיכון
אם המטרה להוסיף עוד בשר אז תהיה ביתרה קלורית ולא בגרעון, עם החומרים האלה ברקע אתה לא 'תשמין' כ"כ מהר
יש Al בצד ליתר בטחון. למרות שעל מינונים הרבה יותר מופרזים של 1000 טסט, 850 Bold ועוד כמה חומרים האסטרוגן שלי היה בשליטה ללא ארימדקס/ ארומסין.

זאת אומרת שאני מבצע סוג של ריקומפ וחוזר בהדרגה במהלך הסייקל למאזן קלורי חיובי מעל הניטרלי.
הייתי ממליץ לך לעשות את החיטוב לפני הסייקל על להיכנס לסייקל ישר למסה איכותית במקום לבזבז זמן יקר בו היית יכול לצבור עוד בשר כלשונך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית