הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת - סייקל

L i o r

משתמש מתחיל
14
1
נק' מוניטין:
1
14
1
המטרה היא להוסיף עוד בשר, הסייקל כולו נשאר אותו דבר לאורך התקופה אך כמות הקלוריות משתנה, מתחיל בגרעון קלורי ולאט לאט מתקדם לגרעון חיובי.
Test - 750 /EW 1-16
Bold - 800 / EW 1-16
Proviron - כדור בוקר, כדור ערב לאורך הסייקל.
Ovitrelle - פעם בשבוע 3-16
חוות דעת כלשהי לפני שמתחיל?
ופרוטוקול פיסיטי בסיסי.

מי אמר שאי אפשר לקבל תוצאות בחיטוב טבעי? שוב אתה דוחף לי מילים לפה? תקשיב אחי יש לך בעיה קשה מאוד בהבנת הנקרא.
אני לא יודע אם להתעצבן כי אתה מסתלבט או לצחוק כי אתה תמים או לא מבין מה כותבים לך
שיהיה בהצלחה לייעוץ לבחור פה
שמע אחי מה נפלת עלי, לא דחפתי לך שום מילים לפה, אתה סתם מחפש להתעצבן, אתה בעצם מציע לו להישאר נטרלי עד לסייקל, בסייקל להיות בגירעון עד שהוא יגיע למטרה שהוא רוצה ומשם שוב מסה?
כן ץ, אם זה האלטרנטיבה, אני מציע חיטוב לפני הסייקל גם במחיר של אבדן קצת מסה ובכל הסייקל מסה כדי להשיג את הבשר שהוא רוצה במקום לעשות יו יואים

שמע אחי מה נפלת עלי, לא דחפתי לך שום מילים לפה, אתה סתם מחפש להתעצבן, אתה בעצם מציע לו להישאר נטרלי עד לסייקל, בסייקל להיות בגירעון עד שהוא יגיע למטרה שהוא רוצה ומשם שוב מסה?
כן ץ, אם זה האלטרנטיבה, אני מציע חיטוב לפני הסייקל גם במחיר של אבדן קצת מסה ובכל הסייקל מסה כדי להשיג את הבשר שהוא רוצה במקום לעשות יו יואים
ראבאקקקק איתך לאאא,
1)אתה כן דוחף לי מילים לפה, כאילו אמרתי שאי אפשר לקבל תוצאות טבעי או שהמלצתי היא לעשות גם חיטוב וגם מסה באותו סייקל, איפה פאקינג ראית שכתבתי משהו כזה אדון סייקלטלפון????
2) כתבתי למעלה את ההמלצה שלי רק שאתה לא אוהב לקרוא עד הסוף אלא רק תגובות מ 2013,
כתבתי,
רק בלאסט אנד קרוז, מסה קודם ואז חיטוב
או
סייקל מסהה, מנוחה- הערכת אחוז שומן ומסת שריר ובמידה ויש מקום-סייקל חיטוב

לפרט לך את זה עוד יותר???

ראבאקקקק איתך לאאא,
1)אתה כן דוחף לי מילים לפה, כאילו אמרתי שאי אפשר לקבל תוצאות טבעי או שהמלצתי היא לעשות גם חיטוב וגם מסה באותו סייקל, איפה פאקינג ראית שכתבתי משהו כזה אדון סייקלטלפון????
2) כתבתי למעלה את ההמלצה שלי רק שאתה לא אוהב לקרוא עד הסוף אלא רק תגובות מ 2013,
כתבתי,
רק בלאסט אנד קרוז, מסה קודם ואז חיטוב
או
סייקל מסהה, מנוחה- הערכת אחוז שומן ומסת שריר ובמידה ויש מקום-סייקל חיטוב

לפרט לך את זה עוד יותר???
הוא הציע לעשות חיטוב ומסה באותו סייקל, פותח האשכול, אני איבדתי קו מחשבה של מה שאתה מציע מרוב עצבים שלך

בטחח, אם כזה קו מחשבה כמו שלך מי לא יתעצבן,
בטח אתה תתעצבן על תגובה כזאתי ויש מצב שאפילו תתן מוניטין שלילי אבל בנאדם שיכתוב "עם כזה קו מחשבה" במקום "אם כזה קו מחשבה", יש סבירות הרבה יותר גבוהה ליותר מתינות ופחות עצבים... (מצטער אחי הייתי חייב להתחכם ולענות לשאלה..)🤡

קח את זה בהומור, תנוח תירגע אדון רנהה, הכל טובבב

בטח אתה תתעצבן על תגובה כזאתי ויש מצב שאפילו תתן מוניטין שלילי אבל בנאדם שיכתוב "עם כזה קו מחשבה" במקום "אם כזה קו מחשבה", יש סבירות הרבה יותר גבוהה ליותר מתינות ופחות עצבים... (מצטער אחי הייתי חייב להתחכם ולענות לשאלה..)🤡

קח את זה בהומור, תנוח תירגע אדון רנהה, הכל טובבב
טעות מקלדת, אבל עצם זה שהבאת תגובה כזאת... טוב זה דיי מסביר את הסלט שהולך לך במוח והכמויות חומרים שאתה לוקח,קודם לוקח חומרים ואז בונה תפריט תזונה, ליצן
ולא אני לא אתן מוניטין שלילי, אני מרחם עליך, לא כועס:)
אני רק מתפלל שלא בסוף יקרה נזק למישהו פה מהעצות אחיתופל שלך

טעות מקלדת, אבל עצם זה שהבאת תגובה כזאת... טוב זה דיי מסביר את הסלט שהולך לך במוח והכמויות חומרים שאתה לוקח,קודם לוקח חומרים ואז בונה תפריט תזונה, ליצן
ולא אני לא אתן מוניטין שלילי, אני מרחם עליך, לא כועס:)
אני רק מתפלל שלא בסוף יקרה נזק למישהו פה מהעצות אחיתופל שלך
בחיים לא עבדתי עם תפריט תזונה, תמיד עבדתי לפי מקרוס גם מתי שלא היה חומרים ברקע והתיאבון היה פחות חזק
, שאלת שאלה הייתי חייב להשתמש בקלף הליצן ולענות עליה...

שמח שאתה מרחם, זה אומר שאתה יהודי טוב..

תן דוגמא לעצת אחיתופל שנתתי, שאלמד להבא אחי

אתה רק לא שם לב שזה המצב הקבוע אצלך

ראה ערך הפוסט עם הציפרלקס, דוקטור סייקל טלפון
קיבלתי לגבי הציפרלקס, טעות שלי שם, צודק.. זה לא המצב הקבוע שלי, זה המצב שלי מתי שאני מתחיל סייקל וההורמונים קצת משתלוללים, אחר כך אני יציב פחות או יותר

מוזמן לעבור על התגובות שלי לאורך הזמן ולהיווכח

אם אתה רוצה להמשיך להקניט אותי אז מרחם אתה לא, נטו עצבים, אבל היי, בחירה שלך

תעשה מאזן קלורי חיובי כמה שיותר חלבון , תתאמן חזק בנוסף תוריד את הטסט ל500 אם אתה לוקח פרווירון , בולדנון אישית אני לא אוהב את החומר הזה חומר איטי עד שהוא מתחיל לעבוד לך על טסט וnpp עדיף לך , לקחתי 750 טסט מיותר לגמרי אתה מרגיש גלי חום ועצבים מיותרים , אנשים שוב ושוב אני חוזר על זה אנשים מפספסים את העיקר שזה האימונים והתזונה תאמין לי אם תתאמן 4 פעמים בסייקל כמו שצריך עומס תרגילים מורכבים דדליפט בנץ פרס תרים כמו שצריך , מסת השריר שלך תעוף באוויר , פאמפ כל אימון מניסיון זה הכי עובד לא לדחוף חומרים שמזיקים לגוף במינונים גבוהים נון סטופ , טסט כחומר בסיס עם מסטרון או npp מספיק אין צורך ליותר מזה לדעתי .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית