הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת - סייקל

L i o r

משתמש מתחיל
14
1
נק' מוניטין:
1
14
1
המטרה היא להוסיף עוד בשר, הסייקל כולו נשאר אותו דבר לאורך התקופה אך כמות הקלוריות משתנה, מתחיל בגרעון קלורי ולאט לאט מתקדם לגרעון חיובי.
Test - 750 /EW 1-16
Bold - 800 / EW 1-16
Proviron - כדור בוקר, כדור ערב לאורך הסייקל.
Ovitrelle - פעם בשבוע 3-16
חוות דעת כלשהי לפני שמתחיל?
ופרוטוקול פיסיטי בסיסי.

כן המינון הוא 50 מ"ג.

יש Al בצד ליתר בטחון. למרות שעל מינונים הרבה יותר מופרזים של 1000 טסט, 850 Bold ועוד כמה חומרים האסטרוגן שלי היה בשליטה ללא ארימדקס/ ארומסין.
המטבוליטים של בולד מעכבים אסטרוגן.... טוב שהטסט שלך ככה. מהניסיון שלי עם בולד אני בטוח שאתה לא תצטרך מעכב ארומטאז למרות המינון של הטסט ובכלל יש לך 100 מג פרווירון יומי האסטרוגן שלך יהיה בטווח הנמוך

ו750 טסט זה עונה להגדרה לא להגזים עם הטסט?
איפה עובר הגבול או כל בנאדם והחבילה שלו?
בן אדם אתה ליצן רציני יש לו גם בולד בסייקל שידוע שהמטבוליטים מעכבי ארומטאז וגם פרווירון ממליץ לך להפסיק להגיב פה ולחשוב על משהו אחר לעשות בחיים... משהו אומר לי שאתה לא יודע כלום ובטח גם לא נראה משהו.

• פותח/ת השרשור
הייתי ממליץ לך לעשות את החיטוב לפני הסייקל על להיכנס לסייקל ישר למסה איכותית במקום לבזבז זמן יקר בו היית יכול לצבור עוד בשר כלשונך
כן מבין אותך זה היה חלק מהדילמה, אבל אני רוצה להגזר לאזור ה 7% ומשם להתחיל וחושש לאבד כבר בשר בגרעון הזה ללא תוספים מהצד

תזריקו לשומן ולא יהיו בעיות עם אסטרוגן
אם מזריקים את הטסט לsubq או שומן ולא לIM אז מה משתנה?
הרי בסוף זה מגיע לדם ככה או ככה.. או שיש פה משהו סודי שאני לא מבין
וגם, האם כל הרעיון של הזרקה לIM זה היכולת ע"י תחלופת הדם להתמודד עם מינונים גבוהים? לא היית רוצה להזריק לsubq שלוש ml במכה..
משהו אומר לי שאתה לא יודע כלום ובטח גם לא נראה משהו.
שמע אחי, יפה שבולד עושה AI, אני עדיין רציתי להבין וללמוד דברים חדשים גם בלי קשר למקרה הספציפי הזה
לגבי מה שאני יודע, אני שואל שאלות כדי להיסגר על מה שאני יודע או לא וגם להיות בטוח
לגבי איך שאני נראה, אני מבסוט מאיך שאני נראה, יש לי לאן להתקדם, נכון לעכשיו 100 ק"ג חטוב ובדרך למעלה

הרי בסוף זה מגיע לדם ככה או ככה.. או שיש פה משהו סודי שאני לא מבין
וגם, האם כל הרעיון של הזרקה לIM זה היכולת ע"י תחלופת השם להתמודד עם מינונים גבוהים?

שמע אחי, יפה שבולד עושה AI, אני עדיין רציתי להבין וללמוד דברים חדשים גם בלי קשר למקרה הספציפי הזה
לגבי מה שאני יודע, אני שואל שאלות כדי להיסגר על מה שאני יודע או לא וגם להיות בטוח
לגבי איך שאני נראה, אני מבסוט מאיך שאני נראה, יש לי לאן להתקדם, נכון לעכשיו 100 ק"ג חטוב ובדרך למעלה
אתה לא מאה חטוב ואני מוכן לשים 0.05 ביטקוין על זה.

תקרא אחי,@Elistheman צודק,נמאס לנו להאכיל את כולם בכפית זהב פה. תלמדו לבד.

הטיפ שלי זה להזריק לשומן למי שיש בעיות אסטרוגן.

אני באופן כללי עברתי להזריק לשומן בטני
אתה לא מאה חטוב ואני מוכן לשים 0.05 ביטקוין על זה.
לא ניתן לתת מוניטין למשתמש זה. חבל

אז? אני עד כדי בטוח שאתה מזיין את השכל... אני עושה שלוש שנים סייקלים ואני 83 על 11 אחוז שומן גובה 1.69 מתאמן 12 שנים...
כסף לא חסר...
אני איזור המטר 90, זה לא כזה סיפור לשקול מאה ולהיות חטוב במיוחד שיש נגיעות של חומרים ברקע, חוץ מהקטע של לאכול הרבה אוכל וגם אז, אבקת חלבון, שיבולת שועל, והרבה קקי ואתה בדרך המלך

הייתי ממליץ לך לעשות את החיטוב לפני הסייקל על להיכנס לסייקל ישר למסה איכותית במקום לבזבז זמן יקר בו היית יכול לצבור עוד בשר כלשונך
אתה שם לב מה אתה אומר? שיעשה חיטוב לפני הסייקל, יאבד מסה כנראה, ויכנס כדי לקבל מסה.... דיי טיפשי

אתה שם לב מה אתה אומר? שיעשה חיטוב לפני הסייקל, יאבד מסה כנראה, ויכנס כדי לקבל מסה.... דיי טיפשי
שיעשה חיטוב מתון בו הוא יאבד כמה שיותר שומן וכמה שפחות מסה, מהצד ההופכי, לבזבז את הזמן המוגבל שיש לך בסייקל בו היית יכול לצבור מסה כדי להתחטב זה גם לא חכם, כל מקרה לגופו
יש 4 מחקרים מ2013 עד 2019. תעבור עליהם
If you've been on TRT for any length of time, it's likely your glutes are so scarred up from years of intramuscular (IM) injections that they're starting to resemble a piece of leftover gristle from the Sunday pot roast.

It's also quite likely those intramuscular injections are causing the occasional painful inflammatory response, in addition to needlessly spiking your estrogen levels. The safer, simpler, and perhaps even more effective way to administer testosterone is into the fatty layer just under the skin, otherwise known as a subcutaneous injection.

Dr. John Crisler, of the All Things Male Center for Health, has played a huge role in popularizing the subQ method.

קראתי ועדיין מחפש כמה מחקרים, כן, יש על זה מידע, אבל מה ההיגיון מאחורי זה, ההגיון המדעי מאחורי זה? אנסה לחפש עוד, אם תוכל לזרוק רמז אשמח

חוץ מזה, איך אתה מתמודד עם נגיד 3ml שמדובר בsubq? אתה מפצל?

למה שאני אגיע ל3מל ביום אחד?

וכן,נותן צקסימום 0.5 באיזור שומני אחד.
יש 4 ספוטים בבטן, 2 בירך ותכלס אפשר בכל מקום בגוף בין העור לשריר.
קראתי ועדיין מחפש כמה מחקרים, כן, יש על זה מידע, אבל מה ההיגיון מאחורי זה, ההגיון המדעי מאחורי זה? אנסה לחפש עוד, אם תוכל לזרוק רמז אשמח
תמשיך לחפש. השחרור יציב יותר ומונע עליות וירידות

למה שאני אגיע ל3מל ביום אחד?

וכן,נותן צקסימום 0.5 באיזור שומני אחד.
יש 4 ספוטים בבטן, 2 בירך ותכלס אפשר בכל מקום בגוף בין העור לשריר.

תמשיך לחפש. השחרור יציב יותר ומונע עליות וירידות
אני קראתי בזמנו שהשחרור יותר איטי בsubq ובגלל זה משתמשים בIM..

אם אתה משתמש באסתרים ארוכים אז לכאורה זה אמור להיות די דומה לפי מה שאתה אומר?

כי לפי מה שהבנתי אתה מדבר על חומרים קצרים

שיעשה חיטוב מתון בו הוא יאבד כמה שיותר שומן וכמה שפחות מסה, מהצד ההופכי, לבזבז את הזמן המוגבל שיש לך בסייקל בו היית יכול לצבור מסה כדי להתחטב זה גם לא חכם, כל מקרה לגופו

If you've been on TRT for any length of time, it's likely your glutes are so scarred up from years of intramuscular (IM) injections that they're starting to resemble a piece of leftover gristle from the Sunday pot roast.

It's also quite likely those intramuscular injections are causing the occasional painful inflammatory response, in addition to needlessly spiking your estrogen levels. The safer, simpler, and perhaps even more effective way to administer testosterone is into the fatty layer just under the skin, otherwise known as a subcutaneous injection.

Dr. John Crisler, of the All Things Male Center for Health, has played a huge role in popularizing the subQ method.

מי אמר לעשות בסייקל גם חיטוב וגם מסה ביחד מה אתה ממציא דברים בשמי??
ועל סמך מה אתה אומר שהוא יאבד הרבה שומן ורק קצת שריר כשהוא לא בסייקל? עוד פעם קראת פה תגובה ישנה?
או בלאסט אנד קרוז קודם מסה ואז חיטוב
או סייקל מסה-מנוחה-סייקל חיטוב וגם אז לא בטוח תלוי מה המשקל והאחוז שומן

מי אמר לעשות בסייקל גם חיטוב וגם מסה ביחד מה אתה ממציא דברים בשמי??
ועל סמך מה אתה אומר שהוא יאבד הרבה שומן ורק קצת שריר כשהוא לא בסייקל? עוד פעם קראת פה תגובה ישנה?
או בלאסט אנד קרוז קודם מסה ואז חיטוב
או סייקל מסה-מנוחה-סייקל חיטוב וגם אז לא בטוח תלוי מה המשקל והאחוז שומן
אני מציע לו לעשות חיטוב עם תזונה שכזאת שתאפשר לו להגיע למצב הזה..חיטוב עדין אם תרצה

חוץ מזה שקראתי בשאלות ותשובות פה שהכי אידיאלי להיכנס לסייקל באחוז שומן נמוך ממגוון סיבות

אם הוא לא עושה חיטוב לפני הסייקל אז הבחור פה אמר שהתכנון שלו הוא לעשות חיטוב תוך כדי הסייקל ורק אז לעשות שם מסה, לא אתה..

אני מציע לו לעשות חיטוב עם תזונה שכזאת שתאפשר לו להגיע למצב הזה..חיטוב עדין אם תרצה

חוץ מזה שקראתי בשאלות ותשובות פה שהכי אידיאלי להיכנס לסייקל באחוז שומן נמוך ממגוון סיבות

אם הוא לא עושה חיטוב לפני הסייקל אז הבחור פה אמר שהתכנון שלו הוא לעשות חיטוב תוך כדי הסייקל ורק אז לעשות שם מסה, לא אתה..
חיטוב עדין וקצר לפני סייקל לא יגרום לו לאבד הרבה שומן
חיטוב אגרסיבי לפני סייקל לא יגרום לו לאובדן שריר נמוך מאוד...
אני מאוד אשמח לדעת איך מה שכתבת למעלה מסתדר עם חיטוב בלי חומרים

חיטוב עדין וקצר לפני סייקל לא יגרום לו לאבד הרבה שומן
חיטוב אגרסיבי לפני סייקל לא יגרום לו לאובדן שריר נמוך מאוד...
אני מאוד אשמח לדעת איך מה שכתבת למעלה מסתדר עם חיטוב בלי חומרים
אני לא יודע מה המצב הנוכחי של הבחור אבל תתפלא אפשר לקבל תוצאות גם בלי חומרים!!
אז על הנייר אפשר לתקוע את המחט באמצע הישבן איפה שיש שומן הכי הרבה תקלע לתוך שריר במקום להשקיע ולהזריק בתוך השריר איפה שהרביע החיצוני העליון והתוצאות יהיו יותר טובות? וואלה מגניב

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע מה המצב הנוכחי של הבחור אבל תתפלא אפשר לקבל תוצאות גם בלי חומרים!!
אחרי בלאסט אנד קרוז של שנה וקצת שבו בוצע גם חיטוב וגם מסה, לאחר מכן יצאתי להתאוששות ארוכה ולסדר בעיות שנוצרו בדרך.
כרגע לא נכנס לעוד בלאסט מכל מיני סיבות שלא מאפשרות, די בטוח שאאבד עוד שריר במידה ולא אוסיף חומרים מהצד בשביל להגיע לאחוז שומן שאני רוצה להתחיל ממנו מסה.
אחרי בלאסט אנד קרוז של שנה וקצת שבו בוצע גם חיטוב וגם מסה, לאחר מכן יצאתי להתאוששות ארוכה ולסדר בעיות שנוצרו בדרך.
כרגע לא נכנס לעוד בלאסט מכל מיני סיבות שלא מאפשרות, די בטוח שאאבד עוד שריר במידה ולא אוסיף חומרים מהצד בשביל להגיע לאחוז שומן שאני רוצה להתחיל ממנו מסה.
ובמהלך הבלאסט שקלתי 103 קילו, 1.82 על 8 אחוז שומן. ואני מאוד צעיר יחסית לכן די בטוח שלא אתקדם ואפילו לא אגיע לאיך שהייתי גם בסייקל הנוכחי

אני לא יודע מה המצב הנוכחי של הבחור אבל תתפלא אפשר לקבל תוצאות גם בלי חומרים
מי אמר שאי אפשר לקבל תוצאות בחיטוב טבעי? שוב אתה דוחף לי מילים לפה? תקשיב אחי יש לך בעיה קשה מאוד בהבנת הנקרא.
אני לא יודע אם להתעצבן כי אתה מסתלבט או לצחוק כי אתה תמים או לא מבין מה כותבים לך
שיהיה בהצלחה לייעוץ לבחור פה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית