טסט פיור פלטינום

Eyal1992

משתמש מתחיל
207
29
נק' מוניטין:
59
207
29
התחלתי סייקל עם טסט פיור פלטינום שהיא חברה שיש לי אותה עבר לא רע דווקא.
מה שהפעם אני מרגיש כאב ונפיחות לאחר זריקה כבר שבוע מה שגורם לי להבין או שהחומר פח, או שאני רגיש לשמן הזה ספציפית רק מה שקשה לי להבין שהשתמשתי בו בעבר והכל היה חלק..
אשמח לחוות דעת למי שיש ניסיון עם המקרה הנ״ל

• פותח/ת השרשור
לאיפה בגוף הזרקת?
הנפיחות מלווה בשטפי דם? שינוי בצבע של העור ? משהו שנראה דלקתי?
לישבן, ולא אין שום תופעה שציינת חוץ משהאזור קצת קשיח וכואב מעבר לכך הכל טוב גם אין חום

סייקל ראשון?
כולה pip יהיה זריקות שלא תרגיש כלום ויהיה זריקות שיכאב
אין מה לעשות ככה זה, אתה דוחף מחט לגוף אתה לא יודע באיזה עצבים היא תיגע בדרך עד שאתה מומחה וגם אז..

• פותח/ת השרשור
כמה מ״ל הזרקת?
1 ml
סייקל ראשון?
כולה pip יהיה זריקות שלא תרגיש כלום ויהיה זריקות שיכאב
אין מה לעשות ככה זה, אתה דוחף מחט לגוף אתה לא יודע באיזה עצבים היא תיגע בדרך עד שאתה מומחה וגם אז..
האמת שזה סייקל רביעי קרה בעבר עם חברות מסוימות ועפ חברות אחרות שלא

• פותח/ת השרשור
יכול להיות הרבה סיבות, אם הזריקה למחרת כואבת ואחרי יומיים נהייה סימן אדום עם נפיחות וחום מקומי אז קיבלת מוצר חובבני

• פותח/ת השרשור
יכול להיות הרבה סיבות, אם הזריקה למחרת כואבת ואחרי יומיים נהייה סימן אדום עם נפיחות וחום מקומי אז קיבלת מוצר חובבני
האמת אין סימן ואין חום פשוט כואב וקצת נפוח, ממש קצת רק שנוגעים לעין זה לא נראה נפוח.

האמת אין סימן ואין חום פשוט כואב וקצת נפוח, ממש קצת רק שנוגעים לעין זה לא נראה נפוח.
האם כל זריקה מרגישה ככה? או שהזרקת רק פעם אחת? במידה וכל זריקה ככה סביר להניח שאתה רגיש לסוג השמן כמו עוד הרבה ברנדים אחרים, אני אישית משתמש רק ברפואי של באייר ושכחתי מה זה כאב לאחר זריקה אבל אני מכיר כמה שגם רגישים לרפואי

• פותח/ת השרשור
האם כל זריקה מרגישה ככה? או שהזרקת רק פעם אחת? במידה וכל זריקה ככה סביר להניח שאתה רגיש לסוג השמן כמו עוד הרבה ברנדים אחרים, אני אישית משתמש רק ברפואי של באייר ושכחתי מה זה כאב לאחר זריקה אבל אני מכיר כמה שגם רגישים לרפואי
התחלתי סייקל תחילת שבוע ביצעתי 2 זריקות ובשתיהם כאב אחרי חצי יום עד עכשיו, בעבר קרה עם חברת נובה פארם שבאמת הגיע למצב שזרקתי את הואל לפח אבל עם פיור היה לי נסיון טוב בסייקל קודם

התחלתי סייקל תחילת שבוע ביצעתי 2 זריקות ובשתיהם כאב אחרי חצי יום עד עכשיו, בעבר קרה עם חברת נובה פארם שבאמת הגיע למצב שזרקתי את הואל לפח אבל עם פיור היה לי נסיון טוב בסייקל קודם
עדיף לקנות מדילר אמין ויאל שקוף וכדורים בתפזורת מאשר ליפול בפח עם מוצר יפה לעין, רוב עולם החומרים למעט חברות תאילנדיות מוכרות זה אריזה עם חומר משתנה, במקום לזייף מוצר של חברה מוכרת ואמינה הדילרים יעדיפו לתעתע בלקוחות שלהם עם מותגים חדשים ויפים, אנשים צריכים להבין שהכל משחק לידיים של הדילרים כל עוד הם ימשיכו לתת לזה יד, מסכנים פה את החיים שלכם וזה לא צחוק, הנזקים עלולים להיות בלתי הפיכים! ההמלצה שלי לך ולכולם פה זה פשוט טסטוסטרון לקנות רק רפואי ואת החומרים שלא ניתן להשיג מבית מרקחת למצוא דילר אמין עם חוות דעת אישיות, במידה ועדיין לא מצאתם טסט רפואי תסתפקו בו, כל פעם שאני נתקל בפוסט כזה אני פשוט מתעצבן.

פיור פלטניום אם זה מגיע מגרמניה אז אני שוודי...
תעשו לכם טובה ותזמינו הכול מחול.
גם אני חשבתי שמצאתי מקור ישראלי טוב עד שחטפתי כמה ויאלים של רק שמן שזרקתי לפח

• פותח/ת השרשור
פיור פלטניום אם זה מגיע מגרמניה אז אני שוודי...
תעשו לכם טובה ותזמינו הכול מחול.
גם אני חשבתי שמצאתי מקור ישראלי טוב עד שחטפתי כמה ויאלים של רק שמן שזרקתי לפח
מכה אחי מכה

• פותח/ת השרשור
אני מחכה למוצרים מחו״ל אבל זה מתעכב בגלל כל המצב, אעדכן כמובן
עד היום הייתי על חומרים מהארץ נראה מה ההבדל
אין הבדל זה אחלה הבעיה שאשפר ליפול בפח על נוכלים כמו שאני נפלתי המזל שלי שעשיתי הזמנה קטנה ולא נעקצתי בהרבה.. אבל מומלץ אם כבר אז להזמין באתר מאובטח ועם אשראי או פייפל שבמקרה הכי גרוע אפשר לבטל את העסקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית