הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

זה תפריט טוב לחיטוב?

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
אני צריך תפריט טוב לחיטוב , אני שוקל 72-73 והגובה שלי הוא 1.75(בערך על 15% שומן)
מצאתי את התפריט הזה באינטרנט

Untitled.png

חלבון:165
פחמימה:160
שומן:60
קלוריות:1850 לא חושבו פה הירקות.
כתוב שזה ל 3 אימוני משקולות ו4 אימוני אירובי בשבוע ואני בעיקרון עושה 3-4 אימוני משקולות בשבוע(AB) ואני לא עושה בכלל אירובי אז צריך לשנות משהו?

הערכים הסופיים טובים,
חוץ מזה זה תלוי בך ובמה שאתה שורף שום תפריט מהאינטרנט לא באמת יעזור לך אלא אם תכניס בו שינויים.

• פותח/ת השרשור
הערכים הסופיים טובים,
חוץ מזה זה תלוי בך ובמה שאתה שורף שום תפריט מהאינטרנט לא באמת יעזור לך אלא אם תכניס בו שינויים.
למה אני חייב שינויים? זה חיטוב ראשון ובכללי פעם ראשונה שאני הולך לעבוד על פי תפריט מסודר כי עד עכשיו תמיד הייתי במסה ולא עשיתי תפריט מסודר פשוט הייתי אוכל רגיל ומנסה להכניס כמה שיותר קלוריות ותוך כדי כמה שיותר חלבונים וזהו
מצד שאני אני גם עובד הרבה ולפעמים איזה 12 שעות ביום וצריך תפריט שלא אצטרך הרבה לבשל והרוב כבר יהיה מוכן ובגלל זה אהבתי את התפריט.
אגב שכחתי לשאול בחלק מהארוחות יש להוסיף כף שמן זית/כף טחינה ומה כאילו סתם ככה לבד להכניס לפה?
חוץ מזה שאני לא אוהב טחינה בכלל וניסיתי פעם לשתות כף שמן זית ורציתי להקיא , אפשר להוריד את זה? אני הרי לא עושה אירובי גם ככה אז אולי אפשר להוריד קצת בקלוריות של התפריט או שזה ממש הורס תערכים?

למה אני חייב שינויים? זה חיטוב ראשון ובכללי פעם ראשונה שאני הולך לעבוד על פי תפריט מסודר כי עד עכשיו תמיד הייתי במסה ולא עשיתי תפריט מסודר פשוט הייתי אוכל רגיל ומנסה להכניס כמה שיותר קלוריות ותוך כדי כמה שיותר חלבונים וזהו
מצד שאני אני גם עובד הרבה ולפעמים איזה 12 שעות ביום וצריך תפריט שלא אצטרך הרבה לבשל והרוב כבר יהיה מוכן ובגלל זה אהבתי את התפריט.
אגב שכחתי לשאול בחלק מהארוחות יש להוסיף כף שמן זית/כף טחינה ומה כאילו סתם ככה לבד להכניס לפה?
חוץ מזה שאני לא אוהב טחינה בכלל וניסיתי פעם לשתות כף שמן זית ורציתי להקיא , אפשר להוריד את זה? אני הרי לא עושה אירובי גם ככה אז אולי אפשר להוריד קצת בקלוריות של התפריט או שזה ממש הורס תערכים?

דיברתי על שינויים בכמויות לא במאכלים.
בכל מקרה אתה צריך לדעת מה המאזן הניטרלי שלך ואז לחשב כמה קלוריות אתה צריך לצרוך.

• פותח/ת השרשור
דיברתי על שינויים בכמויות לא במאכלים.
בכל מקרה אתה צריך לדעת מה המאזן הניטרלי שלך ואז לחשב כמה קלוריות אתה צריך לצרוך.
הניטרלי שלי הוא בערך 2000-2100
בגלל זה אני לא יודע אם זה הרבה מדי.
אני תוך גג חודשיים רוצה לסיים את החיטוב.
ואפשר להוריד את כל השמן זית והטחינה שיש שם?

אם זו ההוצאה שלך אז התפריט בסדר, יכול להוריד ממנו טיפה פחמימה, השומן ( שמן זית, טחינה ) צריך להיות מחושב בתפריט לפחות 0.8 ממ.ג.
במידה ויש שם חוץ מזה מספיק שומן (שאני בספק כי 60 ג׳ שומן זה מה שאתה צריך) אז תוכל להוריד / להחליף. יכול לקחת במקום שקדים / אגוזים / אבוקדו וכו׳

• פותח/ת השרשור
אם זו ההוצאה שלך אז התפריט בסדר, יכול להוריד ממנו טיפה פחמימה, השומן ( שמן זית, טחינה ) צריך להיות מחושב בתפריט לפחות 0.8 ממ.ג.
במידה ויש שם חוץ מזה מספיק שומן (שאני בספק כי 60 ג׳ שומן זה מה שאתה צריך) אז תוכל להוריד / להחליף. יכול לקחת במקום שקדים / אגוזים / אבוקדו וכו׳
הבנתי אז כמה פחמימה בערך להוריד? מה הייתה מוריד פה? כי ניראה לי שגירעון קלורי של בערך 200 קלוריות זה נמוך מדי כשאני לא עושה אירובי בכלל וצריך איזה 400-500 גירעון
את השמן זית והטחינה אני פשוט יחליף באגוזיפ או משהו שיביא לי בדיוק אותפ ערכים

הבנתי אז כמה פחמימה בערך להוריד? מה הייתה מוריד פה? כי ניראה לי שגירעון קלורי של בערך 200 קלוריות זה נמוך מדי כשאני לא עושה אירובי בכלל וצריך איזה 400-500 גירעון
את השמן זית והטחינה אני פשוט יחליף באגוזיפ או משהו שיביא לי בדיוק אותפ ערכים
הייתי מוריד בערך 50 ג׳ פחמימה.

• פותח/ת השרשור
סגור תודה
תגיד סתם שאלה עכשיו הלכתי למחשבון bmr ויצא לי 1790 , הבנתי שאני צריך להכפיל את זה ב1.2 ואז יצא לי 2150 אז זה כאילו הניטרלי שלי? ומזה כמה קלוריות צריך פחות בחיטוב אם אני לא עושה אירובי בכלל רק אימוני משקולות 3-4 פעמים בשבוע.

סגור תודה

תגיד סתם שאלה עכשיו הלכתי למחשבון bmr ויצא לי 1790 , הבנתי שאני צריך להכפיל את זה ב1.2 ואז יצא לי 2150 אז זה כאילו הניטרלי שלי? ומזה כמה קלוריות צריך פחות בחיטוב אם אני לא עושה אירובי בכלל רק אימוני משקולות 3-4 פעמים בשבוע.

מחשבון זה בסדר בלהביא אותך לכיוון, רק ניסוי יעזור לך למצוא באמת את הניטרלי.
גירעון גדול נגיד ככה לדעתי צריך להיות 400-500 קלוריות מקס׳.

• פותח/ת השרשור
סגור אז בתפריט יש 1850 אז אני צריך להוריד 200 קלוריות
להוריד רק את הפחמימות ואת החלבונים והשומן להשאיר אותו דבר?

• פותח/ת השרשור
לא הייתי מוריד מהחלבון, במיוחד בגרעון קלורי.
בקשר לניטרלי:
איך יודעים מה הנייטרלי שלי?
אין לי זמן וכח ללעשות ניסויים ולבדוק כל פעם עד שאני יגיע לניטרלי שלי ואני גם בטוח שזה לא יהיה מדויק כי המשקל משתנה מהרבה דברים
תגיד אני שואל אותך כי ניראה לי אתה מבין בזה
אם על 72 קילו אני 15%שומן(לא יודע בוודאות רק משער) אז על כמה אני יהיה אם אני יחטב עד ל68 קילו?

אין לי זמן וכח ללעשות ניסויים ולבדוק כל פעם עד שאני יגיע לניטרלי שלי ואני גם בטוח שזה לא יהיה מדויק כי המשקל משתנה מהרבה דברים

תגיד אני שואל אותך כי ניראה לי אתה מבין בזה
אם על 72 קילו אני 15%שומן(לא יודע בוודאות רק משער) אז על כמה אני יהיה אם אני יחטב עד ל68 קילו?

אי אפשר לדעת ואם אין לך כוח וזמן תפרוש מראש.

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לדעת ואם אין לך כוח וזמן תפרוש מראש.
זה באמת הגיוני לחשב מה אני אוכל במהלך היום עד הגרם ולפי זה לדעת מה הניטרלי? זה בחיים לא יהיה מדויק כי המשקל יכול להשתנות ממלא גורמים זה למה אני נשקל אחת לשבוע ולא כל יום

• פותח/ת השרשור
בגלל שהמשקל משתנה מהרבה גורמים,נשקלים כל יום ועושים ממוצע שבועי.
המדד שלך להתקדמות הוא שינוי של הממוצע בסוף כל שבוע.
ואתה רוצה להגיד לי שזה יותר מדויק מהמחשבון? חוץ מזה כרגע זה קשה לי לעשות את זה ולבדוק כי אני אוכל צהריים בעבודה וכל פעם שה משהו אחר וגם את הערכים אין לי מושג , בחיטוב פשוט אני יביא אוכל מהבית
זה כזה נורא אם אני יעשה לפי מחשבון bmr? כאילו שה ממש הבדל בין אדם לאדם?

ואתה רוצה להגיד לי שזה יותר מדויק מהמחשבון? חוץ מזה כרגע זה קשה לי לעשות את זה ולבדוק כי אני אוכל צהריים בעבודה וכל פעם שה משהו אחר וגם את הערכים אין לי מושג , בחיטוב פשוט אני יביא אוכל מהבית
זה כזה נורא אם אני יעשה לפי מחשבון bmr? כאילו שה ממש הבדל בין אדם לאדם?

מה הויכוח פה אני לא מבין?

רוצה מחשבון BMR? תעשה מחשבון BMR, אחרי שבוע תראה מה התזוזה ואז תעלה או תוריד קלוריות.
גם זו שיטה.

המחשבון שאתה מדבר עליו זה לא מחשבון CASIO עם תוצאות מדוייקות זו השערה גסה.

• פותח/ת השרשור
מה הויכוח פה אני לא מבין?

רוצה מחשבון BMR? תעשה מחשבון BMR, אחרי שבוע תראה מה התזוזה ואז תעלה או תוריד קלוריות.
גם זו שיטה.

המחשבון שאתה מדבר עליו זה לא מחשבון CASIO עם תוצאות מדוייקות זו השערה גסה.
הבנתי למה לא חשבתי על זה בעצם
מה המטרה אבל ? כאילו כמה אני אמור לרדת כל שבוע?
וגם שמעתי שבהתחלה מורידיפ יותר בגלל נוזלים או משהו..

הבנתי למה לא חשבתי על זה בעצם
מה המטרה אבל ? כאילו כמה אני אמור לרדת כל שבוע?
וגם שמעתי שבהתחלה מורידיפ יותר בגלל נוזלים או משהו..

0.5%-1% ממשקל גוף בשבוע יהיה קצב טוב בתור התחלה.
וכן אבל זה עובר מהר כל עניין הנוזלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית