הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעבר ממסה לחיטוב

Matan3857

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אהלן אנשים, אני נמצא במסה, גובה 1.84 ושוקל 85. רוצה למשוך עוד קצת במסה עד ל 87+- ולהתחיל חיטוב.
אני מרזה ממש מהר ואני פוחד בגלל זה לאבד מסת שריר יקרה.

רציתי להבין כמה דברים בשביל המעבר לחיטוב כדי שלא יהיו טעויות, כרגע אני על תפריט תזונה של כ-3100 קלורות ביום.
לפי החישוב שלי השריפה הקלוריות הממוצעת שלי ביום(עשיתי חישוב ממוצע שבועי של ימים עם אימון ובלי) יוצא לי 2150~ קלוריות ליום.

אז יש לי כמה שאלות שרציתי להבין:
1. השאיפה היא להרזות 0.5%-1% בחודש, אבל בהתחלה יש נפילה במשקל בגלל הנוזלים אז ממתי להתחיל להישקל? וכמה ק"ג בערך אני אמור לאבד מהנוזלים?
2.איך להתחיל את הירידה הקלורית? לעשות שבוע-שבועיים ניטרלי? להוריד מ3100 כל שבוע 100 קל? או ישר לגירעון של נגיד 300 קלוריות שזה יוצא 1850? פשוט 1850 נשמע ממש קצת והגוף שלי מרזה גם כשאני על 2000 ומשהו קלוריות, אני פוחד לרדת במשקל מהר מידי ולאבד שריר.

הייתי מתחיל בשבועיים ניטרלי ורק לאחר מכן עובר לחיטוב.
נוזלים זה מאוד משתנה אבל 2-3 קילו זה הגיוני לשבוע שבועיים ראשונים, ברגע שהמשקל מתייצב או מאט תתחיל את החיטוב.
בחיטוב עם גרעון קלורי מתון, אתה מתכנן אפילו מתון מאוד(אחוז בחודש זה ממש איטי), בנוסף לאימוני כוח וצריכת מספיק חלבון לא תהיה ירידה משמעותית במסת שריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית