הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גלידת HALO TOP

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
ראיתי עכשיו את הגלידות שגודיז בעצם חיכו וזה נראה הרבה הרבה יותר טוב, לא מתקרב אפילו אליהם, 240 קלוריות עם 24 גרם חלבון ואנשים שם אומרים שזה אשכרה כמו גדילה רגילה, מישהו יודע אם יש אפשרות להשיג את זה בארץ? ולמה לעזאזעל אף אחד לא הרים את הכפפה ומייבא את זה כבר לארץ?
בכללי משהו שמחרפן אותי זה שאני רואה בסרטונים של יוטיוברים מארה"ב שיש להם אלף ואחת אופציות לדברים דיאטיים מסירופ שוקולד ללא סוכר, גלידות כאלה ובין אם זה לחמים וגבינות ממש דלי קלוריות או אפילו בשר טחון עם רק 6% שומן, בארץ אין כמעט כלום מכל אלה ואני פשוט כל הזמן מסתכל בעיניים דומעות על זה שהם יכולים להנות עם כל זה ולנו אין כלום מזה...

יש לנו את זה פה, ואכלתי לא מעט. בהתחלה זה מלהיב, אבל אז אתה מבין שזה מאוד ״אוורירי״ ואתה יכול לחסל פיינט שלם כמו כלום ועדיין לא להרגיש ״מרוצה״. זה עולה כמו גלידה רגילה ומרגיש כמו רבע מזה.

הטעם עצמו לא רע, אבל אני מעדיף לעשות צ׳יט פעם בשבוע ולאכול גלידה כמו שצריך. יש כאן את כל המוצרים ה״דיאטטים״ כמעט כמו בארה״ב, וואלה אני לא חושב שאני אוכל משהו מזה באופן קבוע, גם בחיטוב. רוב הדברים האלה לא מתעכלים לי טוב על הדרך.

• פותח/ת השרשור
יש לנו את זה פה, ואכלתי לא מעט. בהתחלה זה מלהיב, אבל אז אתה מבין שזה מאוד ״אוורירי״ ואתה יכול לחסל פיינט שלם כמו כלום ועדיין לא להרגיש ״מרוצה״. זה עולה כמו גלידה רגילה ומרגיש כמו רבע מזה.

הטעם עצמו לא רע, אבל אני מעדיף לעשות צ׳יט פעם בשבוע ולאכול גלידה כמו שצריך. יש כאן את כל המוצרים ה״דיאטטים״ כמעט כמו בארה״ב, וואלה אני לא חושב שאני אוכל משהו מזה באופן קבוע, גם בחיטוב. רוב הדברים האלה לא מתעכלים לי טוב על הדרך.
שמע בתור אחד שה250 קלוריות האלו יהיו הצ'יט שלו זה נשמע לי אליפות
אולי אישית לך זה לא מתעכל אבל זה נראה לי גן עדן אם הייתי שם, רואה אלף ואחד דברים כאלה ומתכונים שנראים מעולה עם כלום קלוריות וזה פשוט נראה מדהים
גם אם ספציפית הHALO TOP לא מספק זה עדיין סבבה לחיטוב, אני משער אבל שזה דומה לגודיז שהיא דווקא כן מספקת פיינט שלם

שמע בתור אחד שה250 קלוריות האלו יהיו הצ'יט שלו זה נשמע לי אליפות
אולי אישית לך זה לא מתעכל אבל זה נראה לי גן עדן אם הייתי שם, רואה אלף ואחד דברים כאלה ומתכונים שנראים מעולה עם כלום קלוריות וזה פשוט נראה מדהים
גם אם ספציפית הHALO TOP לא מספק זה עדיין סבבה לחיטוב, אני משער אבל שזה דומה לגודיז שהיא דווקא כן מספקת פיינט שלם

אבל מזומה הגודיז נעלמה. לא מוצאת בשומקום את הגלישה שלהם :/

ראיתי השבוע במגה השכונתי אבל תכלס הגודיז לא כזה וואו בכלל

הגודיז פיסטוק פצצצצצה.
ואם יש משהו שאני מתעבת זה גלידת פיסטוק.
העניין הוא שטעם הפיסטוק בכלל לא מורגש ויש רק טעם של שוקולד ושבבי אגוזי לוז. חלומי ._.

• פותח/ת השרשור
הגודיז פיסטוק פצצצצצה.
ואם יש משהו שאני מתעבת זה גלידת פיסטוק.
העניין הוא שטעם הפיסטוק בכלל לא מורגש ויש רק טעם של שוקולד ושבבי אגוזי לוז. חלומי ._.
וואלה? אני גם לא אוהב גלידת פיסטוק אז אף פעם לא טרחתי אפילו לקנות את זה

וואלה? אני גם לא אוהב גלידת פיסטוק אז אף פעם לא טרחתי אפילו לקנות את זה

חחחחחח כנללל!!!
טעמתי את כל האחרות ונמנעתי מהגלידה הזו באופן גורף... ואז אמרתי - די, נו רק פעם אחת אתן לזה צ'אנס אולי זה יפתיע....
זה היה משו כזה:
giphy.gif

מאז היא האהובה עלי :>

halo top חמוד, אכלתי כמה פעמים שהייתי באירופה, אבל ללא ספק אין שום תחרות לבן אנד גריס...

וואלה בן אנד ג'ריס זה אחלה, אבל משומה לא עפה על זה.... זה כבד לי מדיי.
יותר אוהבת את הגלידות המשפחתיות כמו לה קרימיירה וכאלה 😳

upload_2020-5-27_12-1-55.jpeg

יאמי. ולאכפת לי מה תגידו.

• פותח/ת השרשור
זה היה להיט באוסטרליה שיצא, הרבה אכלו והתלהבו אבל זה די נשכח ועבר מה״טרנד״.
לא הבנתי למה, אם זה טעים והכל גם אם זה לא הכי מספק בעולם זה עדיין מדהים, ברור שעם 240 קלוריות זה לא יהיה כמו בן אנד ג'ריז אבל איזו חלופה לגלידה דלת קלוריות יש יותר טובה מזה?

למיטב הבנתי גלידות שטראוס הם אלו שמייבאים את גודיז. ככל הנראה הם לא הולכים לייבא את Halo Top בשביל לא לפגוע במותג הבית שלהם. במקסימום הם יוציאו עוד טעמים וינסו לחקות את הטעמים בארה"ב.
(אגב הטעמים האהובים עליי של גודיז הם קפוצ'ינו קוקיז ווניל תות שדה. קרם עוגיות נשמע מפוצץ אבל תכל'ס זה עוגיות רטובות עם קצת אוויר 🤢.)

הפיתרון הוא, כמובן, לפנות למתחרים.
גלידות שטראוס מחזיקה ב-40% משוק הגלידות, נתח השוק של גלידות נסטלה עומד על 35.5%.
כפי שניתן להבין, ישנה תחרות רבה בין שטראוס לנסטלה בתחום הגלידות, וכעת צריך שמישהו ישכנע אותם שיבוּא של Halo Top לארץ יגדיל להם את נתח השוק על חשבון גלידות שטראוס.

נ.ב: מישהו ראה את הסקאם הזה בחנויות?
נראה מעניין.
Screenshot_2020-05-27-20-32-17-293_com.miui.gallery.png

יש לי מכונת גלידה, אני מרביץ גלידות מפוצצות חלבון חופשי, ממתיק אותן באריטריתול.
מה שכן הן גם מפוצצות בשומן, אבל זה מעולה מבחינתי, כל עוד יש מעט פחמימות.
אבל עדיין, אין כמו בן אנד גריס, אם אני טועם ביס אי אפשר להפסיד.
חייב להשוות להאגן דאז

למיטב הבנתי גלידות שטראוס הם אלו שמייבאים את גודיז. ככל הנראה הם לא הולכים לייבא את Halo Top בשביל לא לפגוע במותג הבית שלהם. במקסימום הם יוציאו עוד טעמים וינסו לחקות את הטעמים בארה"ב.
(אגב הטעמים האהובים עליי של גודיז הם קפוצ'ינו קוקיז ווניל תות שדה. קרם עוגיות נשמע מפוצץ אבל תכל'ס זה עוגיות רטובות עם קצת אוויר 🤢.)

הפיתרון הוא, כמובן, לפנות למתחרים.
גלידות שטראוס מחזיקה ב-40% משוק הגלידות, נתח השוק של גלידות נסטלה עומד על 35.5%.
כפי שניתן להבין, ישנה תחרות רבה בין שטראוס לנסטלה בתחום הגלידות, וכעת צריך שמישהו ישכנע אותם שיבוּא של Halo Top לארץ יגדיל להם את נתח השוק על חשבון גלידות שטראוס.

נ.ב: מישהו ראה את הסקאם הזה בחנויות?
נראה מעניין.
צפה בקובץ המצורף 55435

אני ממנה אותך בזאת להיות הנציג הרשמי של קהילת הולה הופ בישראל.
יאלה שלח עצומה, אני חותמת.

עוגיות רטובות עם קצת אוויר 🤢. - מדוייקקק 🤣

אני אוהבת את החום (שוקולד עם פצפוצים נראלי) את הקפוצ'ינו, ואת הפרפה פיסטוק, שהוא טעים לי רק כי אין לו שום קשר לגלידת פיסטוק.
אגב, גלידות פיסטוק עושות עוול לפיסטוקים. אחד האגוזים הטעימים. למה לקרוא לגועל נפש הירוק על זה על שמו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית