הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גלידת HALO TOP

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
ראיתי עכשיו את הגלידות שגודיז בעצם חיכו וזה נראה הרבה הרבה יותר טוב, לא מתקרב אפילו אליהם, 240 קלוריות עם 24 גרם חלבון ואנשים שם אומרים שזה אשכרה כמו גדילה רגילה, מישהו יודע אם יש אפשרות להשיג את זה בארץ? ולמה לעזאזעל אף אחד לא הרים את הכפפה ומייבא את זה כבר לארץ?
בכללי משהו שמחרפן אותי זה שאני רואה בסרטונים של יוטיוברים מארה"ב שיש להם אלף ואחת אופציות לדברים דיאטיים מסירופ שוקולד ללא סוכר, גלידות כאלה ובין אם זה לחמים וגבינות ממש דלי קלוריות או אפילו בשר טחון עם רק 6% שומן, בארץ אין כמעט כלום מכל אלה ואני פשוט כל הזמן מסתכל בעיניים דומעות על זה שהם יכולים להנות עם כל זה ולנו אין כלום מזה...

אחרי שטעמת את החמאת בוטנים???
פשוט הטעם של השוקולד שם לא מסתדר עם הטופי. משהו הזוי.
כמו בסוויט קון סוויט שהופלים נהיים רכרוכיים כמו קורנפלקס עם חלב אחרי 4 שעות
באחת הפעמים שאכלתי את הוניל טופי קראנץ' לקחתי כמה כדורים בקערה וחיממתי במיקרו לכמה שניות. הגלידה שמרה על הקיפאון אבל הטופי נהיה נוזל סמיך כזה שאפילו יותר טעים מבצורה המקורית. שווה ניסיון נוסף בעיני.

מבין הטעמים שיש בארץ הכי שווים בעיניי הם:
קרמל סוטרא
פינאט באטר קאפ
עוגת גבינה ותות
ליבת עוגת גבינה ועוגיות
וניל טופי קראנץ'

ומבין אלה שלא איתנו: 😭
בראוני באטר
ליבת קרמל מלוח

אף אחד לא הולך לדבר על האובדן האיום שהוא היוגרוט שלהם?
(אלוהים ישמור בננה עם חמאת בוטנים הקרקר הזה עם ריבת פירות הבא היה אלוהייייי...🤤)

באחת הפעמים שאכלתי את הוניל טופי קראנץ' לקחתי כמה כדורים בקערה וחיממתי במיקרו לכמה שניות. הגלידה שמרה על הקיפאון אבל הטופי נהיה נוזל סמיך כזה שאפילו יותר טעים מבצורה המקורית. שווה ניסיון נוסף בעיני.

קרמל סוטרא
פינאט באטר קאפ
עוגת גבינה ותות
ליבת עוגת גבינה ועוגיות
וניל טופי קראנץ'

בראוני באטר
ליבת קרמל מלוח
הבנתי שהיה להם גם סולטד קרמל שנשמע מטורף.
וואו אם יחליטו להפסיק לייצר את החמאת בוטנים
וזה כבר קרה! אבל החליטו להחזיר אותו.

לא אוהבת גלידות שוקולד אז אני לא אוהבת
ניסיתי את הניו יורק סופר או משהו כזה ולא אהבתי בכלל.
אני אנסה לתת צ׳אנס נוסף לוניל טופי קראנץ׳🙄

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא מזכיר פה את הקוקי דו והבראוניז? ואת שני הטעמים לייט שהם אחלה לגמרי? לי אישית גם במסה בגלל שאני רק על 2000 קלוריות יש בעיה לאכול בן אנ ג'ריז רגיל כי 1200 זה מלא בשבילי גם במסה אז אני מרשם לעצמי רק את הלייט וזה מעצבן...

קרמל סוטרא
פינאט באטר קאפ
עוגת גבינה ותות
ליבת עוגת גבינה ועוגיות
וניל טופי קראנץ'

בראוני באטר
ליבת קרמל מלוח

לא יודעת מה איתכם, אני מחכה שיצאו הטעמים שהבחור הזה המציא באשכול של האוכל.
יושבת ומחכה.

וואו כמה שהיילו טופ זה מדהים, הייתי חי על זה במשך תקופה יפה, בכללי יש בארהב מלא דברים כמו גבינה ללא שומן וכדומה, אפילו EGG WGITES שזה די בסיסי אין לנו פה, מה לעשות...

• פותח/ת השרשור
וואו כמה שהיילו טופ זה מדהים, הייתי חי על זה במשך תקופה יפה, בכללי יש בארהב מלא דברים כמו גבינה ללא שומן וכדומה, אפילו EGG WGITES שזה די בסיסי אין לנו פה, מה לעשות...
זהו למשל אני רואה מלא סרטונים של מתכונים נגיד לפיצה דלת קלוריות ויש שם מוצרלה ללא שומן, פה בארץ יש רק את הגבינה צהובה 9% שומן שהיא מרגשיה כמו פלסטיק (ה15% כן נורמלית), ראיתי למשל מעדן ג'לים שיש בהם 5 קלוריות למעדן זה מטורף הייתי מסיים 10 כאלה ושבע כל יום, כל מיני סירופ שוקולד בלי שומן וכו' וכו'

זהו למשל אני רואה מלא סרטונים של מתכונים נגיד לפיצה דלת קלוריות ויש שם מוצרלה ללא שומן, פה בארץ יש רק את הגבינה צהובה 9% שומן שהיא מרגשיה כמו פלסטיק (ה15% כן נורמלית), ראיתי למשל מעדן ג'לים שיש בהם 5 קלוריות למעדן זה מטורף הייתי מסיים 10 כאלה ושבע כל יום, כל מיני סירופ שוקולד בלי שומן וכו' וכו'
שמע, בתור בן אדם שהיה שם וחי שם תקופה קצרה, יכול לאמר לך שאם אתה מחפש בארץ מספיק טוב ומבין איך להתאים דברים אפשר להכין הכל, כולל פיצת דלת קלוריות מהסיבה הפשוטה שכבר הכנתי,אם תהיה היענות האמת פה אני אכין סרטון מתכון לפיצה כזאת באהבה גם

שמע, בתור בן אדם שהיה שם וחי שם תקופה קצרה, יכול לאמר לך שאם אתה מחפש בארץ מספיק טוב ומבין איך להתאים דברים אפשר להכין הכל, כולל פיצת דלת קלוריות מהסיבה הפשוטה שכבר הכנתי,אם תהיה היענות האמת פה אני אכין סרטון מתכון לפיצה כזאת באהבה גם

יש ביקוש! D:

יההה
מה זה??
אני רוצה כזה.
אמא תקני ליייי!!! 😳
תגידו למה נעלם הסקיני קו שהיה פה בארץ פעם? אני זוכר שזה היה ממש טעים וגם זה ממש כלום קלוריות זה למשל:SKINNY COW גלידה - Google zoeken זה די גדול ורק 140
יש כאלו לא של סקיני קאו אלא של גלידל אם אני לא טועה, בכללי גם גודיז הוציאו ליין שלגונים עכשיו ראיתי...

שלח קישור! 😃
שופרסל אונליין | הסופרמרקט האינטרנטי הגדול בישראל - shufersal online | Shufersal
אכלתי את שניהם, בגדול לא ממליץ על זה בגלל שתמיד תהיה את ההשוואה לקסטה ואף אחד לא יצליח להגיע לשם 🙄
מה שכן, אני אישית ממליץ על זה: שופרסל אונליין | הסופרמרקט האינטרנטי הגדול בישראל - shufersal online | Shufersal, לתת לו דקה להפשיר בחוץ ומרקם כמו של גלידה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית