הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גלידת HALO TOP

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
ראיתי עכשיו את הגלידות שגודיז בעצם חיכו וזה נראה הרבה הרבה יותר טוב, לא מתקרב אפילו אליהם, 240 קלוריות עם 24 גרם חלבון ואנשים שם אומרים שזה אשכרה כמו גדילה רגילה, מישהו יודע אם יש אפשרות להשיג את זה בארץ? ולמה לעזאזעל אף אחד לא הרים את הכפפה ומייבא את זה כבר לארץ?
בכללי משהו שמחרפן אותי זה שאני רואה בסרטונים של יוטיוברים מארה"ב שיש להם אלף ואחת אופציות לדברים דיאטיים מסירופ שוקולד ללא סוכר, גלידות כאלה ובין אם זה לחמים וגבינות ממש דלי קלוריות או אפילו בשר טחון עם רק 6% שומן, בארץ אין כמעט כלום מכל אלה ואני פשוט כל הזמן מסתכל בעיניים דומעות על זה שהם יכולים להנות עם כל זה ולנו אין כלום מזה...

אני ממנה אותך בזאת להיות הנציג הרשמי של קהילת הולה הופ בישראל.
יאלה שלח עצומה, אני חותמת.

עוגיות רטובות עם קצת אוויר 🤢. - מדוייקקק 🤣

אני אוהבת את החום (שוקולד עם פצפוצים נראלי) את הקפוצ'ינו, ואת הפרפה פיסטוק, שהוא טעים לי רק כי אין לו שום קשר לגלידת פיסטוק.
אגב, גלידות פיסטוק עושות עוול לפיסטוקים. אחד האגוזים הטעימים. למה לקרוא לגועל נפש הירוק על זה על שמו?
דרך אגב,מה עשיתי ברגע ששמעתי שזה יצא מהמלאי -
B9348AFB-189F-4404-9097-E649A3E8E72A.jpeg

אגב, גלידות פיסטוק עושות עוול לפיסטוקים. אחד האגוזים הטעימים. למה לקרוא לגועל נפש הירוק על זה על שמו?
מסכים איתך עם מצב גלידות הפיסטוק בארץ.
בפעם האחרונה שהייתי בארצות הברית קניתי גלידת פיסטוק של בן&ג'ריס - עולם אחר לגמרי.
כשאתה טועם דבר כזה אתה פשוט תופס את הראש ולא מבין איך אנשים אשכרה מוכנים לקנות את הזבל שיש בארץ ומעז לקרוא לעצמו גלידת פיסטוק (כמובן שבגלידריות המצב שונה לחלוטין והגלידות יותר איכותיות. אני מדבר על הגלידות המשפחתיות שבמקררי רשתות השיווק).

בנוגע לתחושת הכבדות, כל אחד מגיב לגלידת שמנת סופר פרימיום בצורה אחרת. אני בכל אופן מעדיף זאת על פני גלידת שומן צמחי ואבקת חלב שממולאת ב-50% אוויר.

אני הולך לשבור את כול הפורום הזה
במסה האחרונה לא נגעתי בבן וגר'י כמעט בכלל, התחלתי להתאהב באריטקים האלו הדלי קלוריות ולזלול אותם כול ארוחת צי'ט.
לא יודע למה אני חושב שנמאס לי קצת מהגלידה. אפילו שקניתי אחת כדאיי לראות עם אני עדיין אוהב את זה לא התלהבתי.
וואלה,כי כשקניתי 8 בן אנד ג'ריס (12.5 ליחידה) לא אמרו לי כלום..
איפה? אצלנו ברמי לוי (יעני הכי זול באזור ) זה איזה עשרים ומשהו שח ליחידה.

איך יצא לך כל כך זול?
היה אז מבצע ברמי לוי (לא לאחרונה)

ווניל טופי קרנץ זה הפייבוריט
ואחד מכל אחד בערך
התחלתי להתאהב באריטקים האלו הדלי קלוריו
סוטה קטן שכמותך

אצלנו ברמי לוי (יעני הכי זול באזור ) זה איזה עשרים ומשהו שח ליחידה
קניתי ברעננה (אציין שוב,זה היה מזמן)
הכי זול שאני יכול לקנות כיום זה מהכוורת של צה"ל (15-16 שקל ליחידה )

מצאתי אותו הכי נורמלי (ועוגת גבינה תות )
אחרי שטעמת את החמאת בוטנים???
פשוט הטעם של השוקולד שם לא מסתדר עם הטופי. משהו הזוי.
כמו בסוויט קון סוויט שהופלים נהיים רכרוכיים כמו קורנפלקס עם חלב אחרי 4 שעות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית