גלידת HALO TOP

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
ראיתי עכשיו את הגלידות שגודיז בעצם חיכו וזה נראה הרבה הרבה יותר טוב, לא מתקרב אפילו אליהם, 240 קלוריות עם 24 גרם חלבון ואנשים שם אומרים שזה אשכרה כמו גדילה רגילה, מישהו יודע אם יש אפשרות להשיג את זה בארץ? ולמה לעזאזעל אף אחד לא הרים את הכפפה ומייבא את זה כבר לארץ?
בכללי משהו שמחרפן אותי זה שאני רואה בסרטונים של יוטיוברים מארה"ב שיש להם אלף ואחת אופציות לדברים דיאטיים מסירופ שוקולד ללא סוכר, גלידות כאלה ובין אם זה לחמים וגבינות ממש דלי קלוריות או אפילו בשר טחון עם רק 6% שומן, בארץ אין כמעט כלום מכל אלה ואני פשוט כל הזמן מסתכל בעיניים דומעות על זה שהם יכולים להנות עם כל זה ולנו אין כלום מזה...

שופרסל אונליין | הסופרמרקט האינטרנטי הגדול בישראל - shufersal online | Shufersal
אכלתי את שניהם, בגדול לא ממליץ על זה בגלל שתמיד תהיה את ההשוואה לקסטה ואף אחד לא יצליח להגיע לשם 🙄
מה שכן, אני אישית ממליץ על זה: שופרסל אונליין | הסופרמרקט האינטרנטי הגדול בישראל - shufersal online | Shufersal, לתת לו דקה להפשיר בחוץ ומרקם כמו של גלידה.

הראשון זה סתם עוגת גלידה רגילה, לא...?
אתמול הכנתי פרוזן יוגורט עם תותים ויוגורט פרו. וואלה - פצצה. אבל אחרי לילה שלם במקפיא שלנו זה הפך לגוש קפוא שצריך לחצוב חחח אז צריך לתת לזה 5 דק להפשיר.

והארטיקים האלה ממש יקרים, ברמה לא הגיונית... :0
גם הגודיז היה יקר. היו מדי פעם מבצעים של 13 ש"ח לקופסה, שזה היה שווה, אבל המחיר הרגיל 21 היה מוגזםםם

זה שמי האמצעי..

עד שאני מגיע לקופה זה חוטף אצלי פיצוצים על גבול הטעימה (פעם אחת 🙄)

אסע השבוע (בעזרת השם)
תודה חביבי
אני מתה לנסוע לחנות מפעל. הבנתי שיש שם טעמים שאין בחנויות

• פותח/ת השרשור
הראשון זה סתם עוגת גלידה רגילה, לא...?
אתמול הכנתי פרוזן יוגורט עם תותים ויוגורט פרו. וואלה - פצצה. אבל אחרי לילה שלם במקפיא שלנו זה הפך לגוש קפוא שצריך לחצוב חחח אז צריך לתת לזה 5 דק להפשיר.

והארטיקים האלה ממש יקרים, ברמה לא הגיונית... :0
גם הגודיז היה יקר. היו מדי פעם מבצעים של 13 ש"ח לקופסה, שזה היה שווה, אבל המחיר הרגיל 21 היה מוגזםםם
הארטיקים של נסטלה הדלי קלוריות אמנם יקרים אבל זה באמת הדבר הכי טוב שיש, 50 קלוריות לארטיק שהוא בערך כמו 2/3 מארטיק מגנום\קראנץ' רגיל ומספק אותך לגמרי, גם הטעם מעולה (הריבת חלב הכי טעים בפער) אם זה לא היה עולה כזה הרבה באמת שהייתי אוכל 10 כל יום. בכללי גם ארטיקים על מקל זה הדבר הכי משתלם קלורית לעומת סיפוק שיש, למשל בן אנגד דריז לייט זה 600-650, אני יכול לאכולצ 12-13 ארטיקים כאלה באותה קלוריות, שהם כמובן יספקו אותי הרבה הרבה יותר מבחינת כמות. אפילו סתם ארטיק רגיל מגנום זה 300, 4 כאלה זה כמו בן אנג דריז רגיל שלם ויקח לך הרבה יותר זמן לסיים 4 ארטיקים מאשר פיינט, גם בדרךכ לל ארטיק אחד מספק אותי בעוד שצריך פיינט שלם כדי שאני אהיה מרוצה. הבנתי גם שCANDY BARS פסק זמן, טיקטק למיניהם ועוגות\עוגיות זה הכי רע, את מסיימת חתיכת עוגה או פסק זמן אחד בשתי שניות וכבר 300 קלוריות, לא שווה בחיים לארטיק קראנץ'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית