עשיתי בדיקות דם לא מזמן והטסטוסטרון שלי היה ברצפה,
לאחר שבועיים הוא עלה לקצה התחתון של הטווח התקין אבל עדיין אני מרגיש די חלש וחסר חשק לעשות דברים ביום יום (בכללי וכמובן גם מיני)
הייתי אצל אנדוקרינולוג שבהתחלה אמרה שזה תקין ואין מה לטפל אבל אחרי שאמרתי שאני מרגיש ממש רע המליצה על טסט בג'ל (testomax 50mg) אבל ששאלתי אם זה יכול לפגוע בציר ההורמונלי היא התחרטה ושוב אמרה שלא כדאי, ואז שאמרתי שאני לא מרגיש טוב שוב חזרה בה והמליצה על הג'ל
היא ממש ערערה אותי כי מצד אחד היא נתנה לי מרשם ואמרה שכדאי, ומצד שני אמרה שלא כדאי ושזה מסוכן ובכל זאת נתנה לי (אומנם ביקשתי ואמרתי שאני מרגיש ממש לא טוב, אבל היא נתנה לי הרגשה שהיא גם לא בטוחה בעצמה)
לצערי אני לא יכול ללכת לרופא אחר עד שיגמר הרבעון
השאלה שלי האם זה באמת פוגע ועד כמה, והאם לדעתכם כדאי לקחת
**לא נמצאה בעיה בבלוטת מוח באמ.אר.אי
(נ.ב. אני בן 22)
מצרף את התוצאות מלפני חודש ומלפני שבועיים
(התמונה עם הtest 4.3 זה מהלפני חודש, כל השאר מלפני שבועיים)
לאחר שבועיים הוא עלה לקצה התחתון של הטווח התקין אבל עדיין אני מרגיש די חלש וחסר חשק לעשות דברים ביום יום (בכללי וכמובן גם מיני)
הייתי אצל אנדוקרינולוג שבהתחלה אמרה שזה תקין ואין מה לטפל אבל אחרי שאמרתי שאני מרגיש ממש רע המליצה על טסט בג'ל (testomax 50mg) אבל ששאלתי אם זה יכול לפגוע בציר ההורמונלי היא התחרטה ושוב אמרה שלא כדאי, ואז שאמרתי שאני לא מרגיש טוב שוב חזרה בה והמליצה על הג'ל
היא ממש ערערה אותי כי מצד אחד היא נתנה לי מרשם ואמרה שכדאי, ומצד שני אמרה שלא כדאי ושזה מסוכן ובכל זאת נתנה לי (אומנם ביקשתי ואמרתי שאני מרגיש ממש לא טוב, אבל היא נתנה לי הרגשה שהיא גם לא בטוחה בעצמה)
לצערי אני לא יכול ללכת לרופא אחר עד שיגמר הרבעון
השאלה שלי האם זה באמת פוגע ועד כמה, והאם לדעתכם כדאי לקחת
**לא נמצאה בעיה בבלוטת מוח באמ.אר.אי
(נ.ב. אני בן 22)
מצרף את התוצאות מלפני חודש ומלפני שבועיים
(התמונה עם הtest 4.3 זה מהלפני חודש, כל השאר מלפני שבועיים)
נערך לאחרונה: