הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ - א״ש מתאים לסייקל שני.

• פותח/ת השרשור Goals
  • פורסם בתאריך

Goals

משתמש מתחיל
119
29
נק' מוניטין:
55
119
29
שבוע טוב לכולם.
אני אחרי סייקל ראשון של טסט אנטט 500, 10 שבועות.
בוצע Pct והכל תקין, עברו חודשיים מאז סיום הPCT ואני חושב על להתחיל סייקל 10 שבועות של טסט 500, בולד 400, ליגנדרול 10 מ״ג 4 שבועות ראשונים ושבועיים לאחר הזריקה האחרונה.
הסייקל הוא למטרת מסה, רציתי להתייעץ איתכם ולדעת אם קודם כל לבצע חיטוב אינטנסיבי או שאני נמצא בא״ש מתאים לתחילת הסייקל?
קצת פרטים:
גובה - 1.87
משקל - 86
א״ש - לא ידוע בדיוק, מאמין שבין 14-16
גיל - 21

תודה!

נערך לאחרונה:
אפשר להגיד את זה כמעט על כל מזריק בפורום הזה...

אני לא חושב שאתה במקום לדבר
אני באותו גובה שלו פחות או יותר, 15 ק"ג יותר, ו3 שנים מבוגר יותר ממנו
ועם זאת חושב שהיה מקום להתקדם יותר כטבעי לפני שנגעתי בחומרים
התחלתי חומרים רק בגיל 23 על אחוז שומן מתחת ל10 ובאמת מתחת ל10 לא כמו אלה שאומרים והם בכלל היו 15, ונתתי הכל מתי שזה נוגע לתזונה והתמדה

ועם כל זאת, עדיין היה מקום להגיד שחומרים זה לא 'שייך'
לגבי חושב לא חושב, שמור את זה לעצמך.

אני הייתי הולך על טסט אנתת ומוסיף טורינאבול ל 6-8 שבועות הראשונים. רץ עם הטסט עד שבוע 12

לא סובל סארמים אל תבזבז תכסף שלך עליהם

בהצלחה

גם אני חושב שאיפה שאתה אוחז אפשר להתקדם הרבה בתור טבעי, ואתה גם מאוד צעיר.

תשקיע את הכסף בתוכנית אימונים טובה, והתזונה שלך.

וכמובן שאתה יכול להתחיל סייקל מיץ גזר וירקות כדי לראות תוצאות הכי טובות:sporty074-39:

אני הייתי משתדל להיכנס לסייקל באחוז שומן כמה שיותר נמוך, אם אתה מחפש מספר אז לדעתי האישית בין 10-12 יהיה טוב מאוד.
מציע לך לחקור לגביי הEQ, מינון גבולי ובנוסף ממה שאני שומע ומכיר מריצים אותו לזמן ארוך יותר. לגביי LGD אני חושב שזה אחלה חומר במידה ולא נפלת על זיוף. מה שכן לדעתי תתחיל מינון נמוך יותר. אני על משקל גוף של 80 וקצת הרגשתי השתמשתי ב 2.5 מ״ג והרגשתי את החומר לא פראייר בכלל (הזמנתי חומרים של סיינס ביו). אם לא תרגיש אותו במינון נמוך תמיד אפשר להעלות את המינון.

אני הייתי משתדל להיכנס לסייקל באחוז שומן כמה שיותר נמוך, אם אתה מחפש מספר אז לדעתי האישית בין 10-12 יהיה טוב מאוד.
מציע לך לחקור לגביי הEQ, מינון גבולי ובנוסף ממה שאני שומע ומכיר מריצים אותו לזמן ארוך יותר. לגביי LGD אני חושב שזה אחלה חומר במידה ולא נפלת על זיוף. מה שכן לדעתי תתחיל מינון נמוך יותר. אני על משקל גוף של 80 וקצת הרגשתי השתמשתי ב 2.5 מ״ג והרגשתי את החומר לא פראייר בכלל (הזמנתי חומרים של סיינס ביו). אם לא תרגיש אותו במינון נמוך תמיד אפשר להעלות את המינון.
די נוטה להסכים עם ההמלצה של הlgd, הסיבה היחידה שאני רואה להתחיל ממינון נמוך יותר זה בשביל להימנע מrage במידה וקיים. יש אנשים שדיווחו על זה, אבל במידה ואחרי שבוע אין אז אפשר לקפוץ ישר ל10 ולקבל את כל היופי שלו.

די נוטה להסכים עם ההמלצה של הlgd, הסיבה היחידה שאני רואה להתחיל ממינון נמוך יותר זה בשביל להימנע מrage במידה וקיים. יש אנשים שדיווחו על זה, אבל במידה ואחרי שבוע אין אז אפשר לקפוץ ישר ל10 ולקבל את כל היופי שלו.
מה הבעיה בrage הזה?
אם אתה מצליח לנצל אותו לטובת האימונים אז הכל טוב ויפה
הבעיה זה שאתה בחוץ לכאורה בבילוי ופתאום הליבידו משתולל ואתה לכאורה עושה דברים שהם לא אתה על אוטומט, האמת יש בזה משהו מפחיד אבל גם יפה בו זמנית

למען הסר ספק, אני בעד להתחיל ממינון נמוך כדי לא לשחוק את הרצפטורים
אלא אם כן מדובר בחומר ארוך שצריך לעשות לו פרונטלואוד, כל מקרה לגופו

מה הבעיה בrage הזה?
אם אתה מצליח לנצל אותו לטובת האימונים אז הכל טוב ויפה
הבעיה זה שאתה בחוץ לכאורה בבילוי ופתאום הליבידו משתולל ואתה לכאורה עושה דברים שהם לא אתה על אוטומט, האמת יש בזה משהו מפחיד אבל גם יפה בו זמנית

למען הסר ספק, אני בעד להתחיל ממינון נמוך כדי לא לשחוק את הרצפטורים
אלא אם כן מדובר בחומר ארוך שצריך לעשות לו פרונטלואוד, כל מקרה לגופו
הבעיה בrage שהחיים שלנו הם לא רק סביב החדכ אלא יש עוד דברים סביב כמו עבודה, אנשים וכו'. אם הוא מסוגל להחזיק את הrage עד החדכ, שילך על זה. אם לא, מציע שישאר במינון נמוך.

הליבדו ישתלול לו עם lgd או בלי. למרות שיש את הבולד שיכול לתת קונטרה לאסטרו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית