חזרתי למכון שבוע שעבר אחרי הקורונה... התחלתי לאט והורדתי משקלים... הורדתי 20%בדדליפט והוא הרגיש סבבה לגמרי ו25% בסקוואט וגם הרגיש סבבה...
בדבוע הראשון נתפסתי לכמה ימים אבל לא משהו נורא מידי...
היה לי אימון עם דדליפט שוב לפני כמה ימים, העלאתי משקל בצורה מסודרת (בעבר כבר יצא לי הרבה פעמים לחזור מתקופות ללא אימון ככה שאני יודע לסדר את הסרגל של החזרה ) והזוקםים נתפסו... נתפסו אבל לא משהו נורא...
אחרי יומיים הלכתי לעשות סקוואט (אתמול) בזמן שהזוקפים עדיין תפוסים אבל לא משהו חריג מידי...
אחרי האימון התחלתי להרגיש שהם נתפסים יותר אבל לא חשבתי שזה משהו חריג מידי...
הלכתי לישון, ישנתי כמו שצריך וכשהתעוררתי בום... לא יכול לזוז... בשביל להגיע לטלפו ןשלי עברתי כאבים איומים... לקום מהמיטה הצלחתי אבל לא יכול ללכת כי הבטן שלי מתכווצת בטירוף כנראה כדי לפצות על הגב...
מה עושים במצב כזה? ללכת לקבל זריקת וולטרן? למרות שאני לא אצליח להגיע לשם חחחח
זה נוראי... ואני רק בן 23 זה לגמרי מרגיש מהשרירים ולא מהעמוד שדרה חס וחלילה
בדבוע הראשון נתפסתי לכמה ימים אבל לא משהו נורא מידי...
היה לי אימון עם דדליפט שוב לפני כמה ימים, העלאתי משקל בצורה מסודרת (בעבר כבר יצא לי הרבה פעמים לחזור מתקופות ללא אימון ככה שאני יודע לסדר את הסרגל של החזרה ) והזוקםים נתפסו... נתפסו אבל לא משהו נורא...
אחרי יומיים הלכתי לעשות סקוואט (אתמול) בזמן שהזוקפים עדיין תפוסים אבל לא משהו חריג מידי...
אחרי האימון התחלתי להרגיש שהם נתפסים יותר אבל לא חשבתי שזה משהו חריג מידי...
הלכתי לישון, ישנתי כמו שצריך וכשהתעוררתי בום... לא יכול לזוז... בשביל להגיע לטלפו ןשלי עברתי כאבים איומים... לקום מהמיטה הצלחתי אבל לא יכול ללכת כי הבטן שלי מתכווצת בטירוף כנראה כדי לפצות על הגב...
מה עושים במצב כזה? ללכת לקבל זריקת וולטרן? למרות שאני לא אצליח להגיע לשם חחחח
זה נוראי... ואני רק בן 23 זה לגמרי מרגיש מהשרירים ולא מהעמוד שדרה חס וחלילה