הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגב נתפס כל כך חזק שלא מצליח לקום מהמיטה, מה עושים?

• פותח/ת השרשור Benj
  • פורסם בתאריך

Benj

משתמש מתחיל
282
83
נק' מוניטין:
237
282
83
חזרתי למכון שבוע שעבר אחרי הקורונה... התחלתי לאט והורדתי משקלים... הורדתי 20%בדדליפט והוא הרגיש סבבה לגמרי ו25% בסקוואט וגם הרגיש סבבה...

בדבוע הראשון נתפסתי לכמה ימים אבל לא משהו נורא מידי...

היה לי אימון עם דדליפט שוב לפני כמה ימים, העלאתי משקל בצורה מסודרת (בעבר כבר יצא לי הרבה פעמים לחזור מתקופות ללא אימון ככה שאני יודע לסדר את הסרגל של החזרה ) והזוקםים נתפסו... נתפסו אבל לא משהו נורא...
אחרי יומיים הלכתי לעשות סקוואט (אתמול) בזמן שהזוקפים עדיין תפוסים אבל לא משהו חריג מידי...

אחרי האימון התחלתי להרגיש שהם נתפסים יותר אבל לא חשבתי שזה משהו חריג מידי...
הלכתי לישון, ישנתי כמו שצריך וכשהתעוררתי בום... לא יכול לזוז... בשביל להגיע לטלפו ןשלי עברתי כאבים איומים... לקום מהמיטה הצלחתי אבל לא יכול ללכת כי הבטן שלי מתכווצת בטירוף כנראה כדי לפצות על הגב...

מה עושים במצב כזה? ללכת לקבל זריקת וולטרן? למרות שאני לא אצליח להגיע לשם חחחח
זה נוראי... ואני רק בן 23 זה לגמרי מרגיש מהשרירים ולא מהעמוד שדרה חס וחלילה

זריקת וולטרן יכולה להקל על הכאבים ולעזור לך לחזור לתפקוד. לפי תיאור המצב הנוכחי שלך, לך כבר מחר בבוקר, האפקט של זה די מיידי.

• פותח/ת השרשור
אפשר לדאוג לזה,איזה איזור אתה?
(שלח בפרטי אם לא נוח לך פה)
תודה על הדאגה אבל לצערי אני גר בארצות הברית :(

תנסה להיתקשר למדא. אולי הם יוכל להביא לך זריקה ולבצע הערכה מדויק יותר לפעול בהתאם. תרגיש טוב. 😃

זריקת וולטרן יכולה להקל על הכאבים ולעזור לך לחזור לתפקוד. לפי תיאור המצב הנוכחי שלך, לך כבר מחר בבוקר, האפקט של זה די מיידי.

תודה לכולם על העזרה, לקחתי כדור איבופרופן 600מ"ג וזה הקל עלי מספיק בשביל להצליח לקום מהמיטה... אין לי מושג למה הגב שלי הגיב ככה, מעולם זה לא קרה לי... הגב עדיין כואב ותפוס בצורה מטורפת אבל לפחות אני יכול ללכת

מקווה שמחר בבוקר ארגיש טוב יותר...
חייב להגיד שמאוד נלחצתי, לקום בבוקר ולא להצליח לזוז זאת הרגשה ממש לא נעימה... מזל שהצלחתי להגיע איכשהו לטלפון בשביל להתקשר למישהו שיוכל לעזור לי... אחרת כנראה הייתי נתקע במיטה עד הערב

הייתי פעם בתאקל כמו שלך, המליצו לי לשים בלון מים חמים, כן יש כזה דבר, מתחת לגב תחתון וזה עשה לי אישית פלאים על אף היותי סקפטי בנידון, ממליץ בחום גם

הייתי פעם בתאקל כמו שלך, המליצו לי לשים בלון מים חמים, כן יש כזה דבר, מתחת לגב תחתון וזה עשה לי אישית פלאים על אף היותי סקפטי בנידון, ממליץ בחום גם

קוראים לזה ג'וד. אכן עוזר מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית