עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין זה נהיה פסיכי בתור אחד ששומר על חשק מיני אפסי תמיד פתאום זה נהיה קשה בטירוף אני לא רוצה לחטוא חלילה...מוכן לקחת עוד תרופות במהלך הסייקל אפילו כדי להוריד את החשק המיני השאלה אם יש משהו כזה?כל פעם שיש לך חשק לך תאכל או תעשה כמה שכיבות שמיכה, מאידך אתה יכול להתחתן או משהו ואז אין תאקלים
אתה תמיד יכול לקחת דקה ולתפוס טרמפ על הדקה דיק, אם זה חכם? עזוב אותך, תתרגל משמעת עצמית ולהוציא את האנרגיות האלה על דברים אחרים, צריל להיות חזק גם בראש ולא רק בגוף בתחום הזהאין זה נהיה פסיכי בתור אחד ששומר על חשק מיני אפסי תמיד פתאום זה נהיה קשה בטירוף אני לא רוצה לחטוא חלילה...מוכן לקחת עוד תרופות במהלך הסייקל אפילו כדי להוריד את החשק המיני השאלה אם יש משהו כזה?
מה אתה מסתלבט אתה חושב שאתה מצחיק? זה נושא שחשוב ליואתה מבין יאח בגלל זה עושים סארם סולו מחזיר אותך בתשובה
אין איסור על זה בדת....האיסור הוא כמובן לא לאונן...וזה מה שחשוב לי לשמור..להזריק הורמונים סינטטים מותר בדת ? שואל ברצינות כי קעקועים אני יודע שאסור וזה כולה דיו
אחי אני לא איזה חרדי כן לא לטעות..אני בחור שהיה חילוני גמור וקרו לי כמה דברים בחיים שגרמו לי להתקרב לדת..אני עדיין בתהליך והדיון הוא לא על חוזק האמונה שלי או מה מותר ומה אסור...סך הכול רציתי לדעת האם יש משהו שניתן כדי למזער ולהוריד חשק מיני זה הכול....ושמרת על נפשתכם...
כנראה שסטרואידים מותר אבל לאונן לא.. 🤦♂️
אחי אני לא איזה חרדי כן לא לטעות..אני בחור שהיה חילוני גמור וקרו לי כמה דברים בחיים שגרמו לי להתקרב לדת..אני עדיין בתהליך והדיון הוא לא על חוזק האמונה שלי או מה מותר ומה אסור...סך הכול רציתי לדעת האם יש משהו שניתן כדי למזער ולהוריד חשק מיני זה הכול....
חלאס עם הציניקניות בשקל הזאת נגד הדתושמרת על נפשתכם...
כנראה שסטרואידים מותר אבל לאונן לא.. 🤦♂️
כול אחד והראייה שלו לדברים,זכותו לחשוב מה שבא לו כול עוד מדברים בכבוד הכול טוב..חלאס עם הציניקניות בשקל הזאת נגד הדת
אקמול אלכוהול ולאכול שיט כל היום לא יותר טוב
מי שלוקח חומרים בד"כ ישקיע גם קצת בבריאות שלו טיפה מעבר וזה מתקזז
לא מתחבר לרעיון של לצייר הכל בשחור ולבן כדי להגיד אהה אתה דתי פח מה הקטע מה זה שייך
סליחה, ישב עלי הייתי חייב לכתוב את זה
תודה על התגובה,בנתיים החזקתי מצויין אתן לעצמי צ'אנס נראה מה יהיה...חשבתי יש משהו שניתן לתסף כדי להוריד חשק מיני אבל אני מבין שאין...תודה!הפיתרון היחיד הוא שתפסיק לקחת טסטוסטרון, ראית פעם ילד בן 15-16 שהצליח לבלום דחפים מיניים? לא נראה לי:)
דת וסטרואידים לא כזה הולך ביחד, גם אם היית נשוי זה לא היה הפיתרון אלא להיפך, מספיק שפעם אחת היא תגיד לך ״כואב לי הראש״ בזמן הסייקל ויהיה פיצוץ גרעיני בבית שמלווה בתסכול של גבר ממורמר, בקיצור ולעניין או שתפסיק או ש100 אחוז לא תצליח להחזיק הבחירה בידך.
סבבה יצר.. , בסופו של דבר אתה בוחר מה לעשות עם עצמך
אתה לא בנאדם שנותן ליצר לשלוט בו
זה כמו להגיד יש יצר אז אתה עצבני ומפוצץ אנשים מכות מתי שאתה בסייקל ותתפלא יש גם כאלה..
אז כמו שאתה אמור לשלוט בעצמך ולא לפוצץ אנשים מכות אתה יכול גם לשלוט ביצר
זה לא פשוט בזמן סייקל כי ההורמונים משתוללים אבל זה לחלוטין אפשרי