הורדת חשק מיני בסייקל

• פותח/ת השרשור Tokowiw
  • פורסם בתאריך
כל פעם שיש לך חשק לך תאכל או תעשה כמה שכיבות שמיכה, מאידך אתה יכול להתחתן או משהו ואז אין תאקלים

• פותח/ת השרשור
כל פעם שיש לך חשק לך תאכל או תעשה כמה שכיבות שמיכה, מאידך אתה יכול להתחתן או משהו ואז אין תאקלים
אין זה נהיה פסיכי בתור אחד ששומר על חשק מיני אפסי תמיד פתאום זה נהיה קשה בטירוף אני לא רוצה לחטוא חלילה...מוכן לקחת עוד תרופות במהלך הסייקל אפילו כדי להוריד את החשק המיני השאלה אם יש משהו כזה?

אין זה נהיה פסיכי בתור אחד ששומר על חשק מיני אפסי תמיד פתאום זה נהיה קשה בטירוף אני לא רוצה לחטוא חלילה...מוכן לקחת עוד תרופות במהלך הסייקל אפילו כדי להוריד את החשק המיני השאלה אם יש משהו כזה?
אתה תמיד יכול לקחת דקה ולתפוס טרמפ על הדקה דיק, אם זה חכם? עזוב אותך, תתרגל משמעת עצמית ולהוציא את האנרגיות האלה על דברים אחרים, צריל להיות חזק גם בראש ולא רק בגוף בתחום הזה

• פותח/ת השרשור
ואתה מבין יאח בגלל זה עושים סארם סולו מחזיר אותך בתשובה
מה אתה מסתלבט אתה חושב שאתה מצחיק? זה נושא שחשוב לי
להזריק הורמונים סינטטים מותר בדת ? שואל ברצינות כי קעקועים אני יודע שאסור וזה כולה דיו
אין איסור על זה בדת....האיסור הוא כמובן לא לאונן...וזה מה שחשוב לי לשמור..

• פותח/ת השרשור
ושמרת על נפשתכם...

כנראה שסטרואידים מותר אבל לאונן לא.. 🤦‍♂️
אחי אני לא איזה חרדי כן לא לטעות..אני בחור שהיה חילוני גמור וקרו לי כמה דברים בחיים שגרמו לי להתקרב לדת..אני עדיין בתהליך והדיון הוא לא על חוזק האמונה שלי או מה מותר ומה אסור...סך הכול רציתי לדעת האם יש משהו שניתן כדי למזער ולהוריד חשק מיני זה הכול....

אחי אני לא איזה חרדי כן לא לטעות..אני בחור שהיה חילוני גמור וקרו לי כמה דברים בחיים שגרמו לי להתקרב לדת..אני עדיין בתהליך והדיון הוא לא על חוזק האמונה שלי או מה מותר ומה אסור...סך הכול רציתי לדעת האם יש משהו שניתן כדי למזער ולהוריד חשק מיני זה הכול....

בכיף חבר.. מכבד.

ושמרת על נפשתכם...

כנראה שסטרואידים מותר אבל לאונן לא.. 🤦‍♂️
חלאס עם הציניקניות בשקל הזאת נגד הדת
אקמול אלכוהול ולאכול שיט כל היום לא יותר טוב
מי שלוקח חומרים בד"כ ישקיע גם קצת בבריאות שלו טיפה מעבר וזה מתקזז
לא מתחבר לרעיון של לצייר הכל בשחור ולבן כדי להגיד אהה אתה דתי פח מה הקטע מה זה שייך

סליחה, ישב עלי הייתי חייב לכתוב את זה

• פותח/ת השרשור
חלאס עם הציניקניות בשקל הזאת נגד הדת
אקמול אלכוהול ולאכול שיט כל היום לא יותר טוב
מי שלוקח חומרים בד"כ ישקיע גם קצת בבריאות שלו טיפה מעבר וזה מתקזז
לא מתחבר לרעיון של לצייר הכל בשחור ולבן כדי להגיד אהה אתה דתי פח מה הקטע מה זה שייך

סליחה, ישב עלי הייתי חייב לכתוב את זה
כול אחד והראייה שלו לדברים,זכותו לחשוב מה שבא לו כול עוד מדברים בכבוד הכול טוב..

הפיתרון היחיד הוא שתפסיק לקחת טסטוסטרון, ראית פעם ילד בן 15-16 שהצליח לבלום דחפים מיניים? לא נראה לי(:
דת וסטרואידים לא כזה הולך ביחד, גם אם היית נשוי זה לא היה הפיתרון אלא להיפך, מספיק שפעם אחת היא תגיד לך ״כואב לי הראש״ בזמן הסייקל ויהיה פיצוץ גרעיני בבית שמלווה בתסכול של גבר ממורמר, בקיצור ולעניין או שתפסיק או ש100 אחוז לא תצליח להחזיק הבחירה בידך.

• פותח/ת השרשור
הפיתרון היחיד הוא שתפסיק לקחת טסטוסטרון, ראית פעם ילד בן 15-16 שהצליח לבלום דחפים מיניים? לא נראה לי:)
דת וסטרואידים לא כזה הולך ביחד, גם אם היית נשוי זה לא היה הפיתרון אלא להיפך, מספיק שפעם אחת היא תגיד לך ״כואב לי הראש״ בזמן הסייקל ויהיה פיצוץ גרעיני בבית שמלווה בתסכול של גבר ממורמר, בקיצור ולעניין או שתפסיק או ש100 אחוז לא תצליח להחזיק הבחירה בידך.
תודה על התגובה,בנתיים החזקתי מצויין אתן לעצמי צ'אנס נראה מה יהיה...חשבתי יש משהו שניתן לתסף כדי להוריד חשק מיני אבל אני מבין שאין...תודה!

אני לא בנאדם דתי..
אבל חרמנות ועייפות זה בדיוק אותו דבר , אי אפשר להילחם בהן... שאתה עייף אתה הולך לישון..
ושאתה חרמן אתה בסוף או מב*א ביד או מז**ן... אין הרבה מה לעשות..

תמיד אפשר להגיד לך לשוטף פנים במים קרים , לחשוב על דברים אחרים , לצאת לרוץ...
אבל חרמנות זה יצר מתגבר במיוחד שאתה בסייקל.

יש תרופות שהתופעות לוואי שלהן הן פגיעה בחשק המיני , אבל זאת תהיה טיפשות לקחת אותן רק בשביל להוריד את החשק המיני.

סבבה יצר.. , בסופו של דבר אתה בוחר מה לעשות עם עצמך
אתה לא בנאדם שנותן ליצר לשלוט בו
זה כמו להגיד יש יצר אז אתה עצבני ומפוצץ אנשים מכות מתי שאתה בסייקל ותתפלא יש גם כאלה..
אז כמו שאתה אמור לשלוט בעצמך ולא לפוצץ אנשים מכות אתה יכול גם לשלוט ביצר
זה לא פשוט בזמן סייקל כי ההורמונים משתוללים אבל זה לחלוטין אפשרי

סבבה יצר.. , בסופו של דבר אתה בוחר מה לעשות עם עצמך
אתה לא בנאדם שנותן ליצר לשלוט בו
זה כמו להגיד יש יצר אז אתה עצבני ומפוצץ אנשים מכות מתי שאתה בסייקל ותתפלא יש גם כאלה..
אז כמו שאתה אמור לשלוט בעצמך ולא לפוצץ אנשים מכות אתה יכול גם לשלוט ביצר
זה לא פשוט בזמן סייקל כי ההורמונים משתוללים אבל זה לחלוטין אפשרי

שילוב של חרמנות ועצבנות זה בכלל אסון..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית