הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי אומגה 3

• פותח/ת השרשור Tokowiw
  • פורסם בתאריך

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי יש לי אומגה 3 עם ערכים של dha 340 mg
Epa 450 mg ..בכמוסות,כמה כמוסות עלי לקחת על מעת להגיע לכמות המומלצת לספורטאים?

אם אתה צורך דגים ואגוזים ושומנים בריאים, ולא צורך שומנים לא בריאים, כנראה שאתה לא צריך כלום.
במידה ואתה לא צורך שום שומנים בריאים ורק צורך שומן לא בריא ממרגרינה וטיגון עמוק ובשר, כנראה שתצטרך לתסף בהרבה אומגה 3 וגם זה לא יספיק, כנראה שיהיה לך עוד חסרים תזונתיים.

אבל אם אתה לוקח בשביל הבריאות הכללית כמו רוב האנשים שלוקחים, פשוט תיקח את הכמות המומלצת שרשום על הבקבוק שקנית.

• פותח/ת השרשור
אם אתה צורך דגים ואגוזים ושומנים בריאים, ולא צורך שומנים לא בריאים, כנראה שאתה לא צריך כלום.
במידה ואתה לא צורך שום שומנים בריאים ורק צורך שומן לא בריא ממרגרינה וטיגון עמוק ובשר, כנראה שתצטרך לתסף בהרבה אומגה 3 וגם זה לא יספיק, כנראה שיהיה לך עוד חסרים תזונתיים.

אבל אם אתה לוקח בשביל הבריאות הכללית כמו רוב האנשים שלוקחים, פשוט תיקח את הכמות המומלצת שרשום על הבקבוק שקנית.
תודה,אני צורך רק שומן בריא,אגוזי מלך אגוזים ברזיל טחינה מלאה שמן זית וכו...

זה לא אמור להיות ארוז בצורה שלא מתחמצנת?
תלוי בחברה ואיך הקפסולות נשמרו מרגע הייצור, ובאיך טופל השמן לפני שהוכנס לקפסולה.
זה בעיקר תלוי חברה, חברות איכותיות סיכוי נמוך שכמות משמעותית תהיה מחומצנת

• פותח/ת השרשור
רוב הסיכויים שהאחוזים בקפסולה הרבה יותר נמוכים בגלל התחמצנות
תלוי בחברה ואיך הקפסולות נשמרו מרגע הייצור, ובאיך טופל השמן לפני שהוכנס לקפסולה.
זה בעיקר תלוי חברה, חברות איכותיות סיכוי נמוך שכמות משמעותית תהיה מחומצנת
משתמש באלספה זה נחשב איכותי לא? עלו לי 160 שקל חח

בקיצור זה תלוי בכלכך הרבה דברים, וגם בדברים שלא בשליטת החברה שמיצרת, כגון שמש\חום (שזה תלוי בחברות משלוחים, או בחנות שמוכרת לך את המוצר) ככה שאני נוטה לחשוב שזה דיי חסר תועלת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית