הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משקל אדם דיגיטלי מומלץ?

• פותח/ת השרשור lolmit
  • פורסם בתאריך

lolmit

משתמש פעיל
354
19
נק' מוניטין:
109
354
19
אהלן חבר'ה,
יש לי 2 משקלים דיגיטליים בבית ושניהם מראים לי משקלים שונים שאני נשקל בהם (שניהם על קילו כמובן).
אני רוצה לקנות משקל אחד שיהיה ואני אלך רק על פיו , יש המלצות לדגם מסוים?

מה שהבחור מעליי אמר..
הכל יחסי
תביא את האחד הכי זול ואם אתה רוצה להרגיש מיוחד אז תביא אחד עם אחוזי שומן וכל מיני שטויות

בסופו של דבר אין משקל מעיד על משקל אחר, כך מד משקל ייחוסי רק לעצמו ותנסה לזהות מגמה

ה200 גרם ק"ג שינוי יומי זה לא אמיתי זה נוזלים, זה תנודות

לדעתי לא קריטי אם המשקל לא אמין ברמת הגרמים. מה שחשוב זה המראה. תימדד רק עם משקל אחד, וככה גם אם לא תוכל לדעת משקל מדויק, כן תוכל לדעת בדיוק כמה אתה עולה/יורד לאורך זמן.

• פותח/ת השרשור
מה שהבחור מעליי אמר..
הכל יחסי
תביא את האחד הכי זול ואם אתה רוצה להרגיש מיוחד אז תביא אחד עם אחוזי שומן וכל מיני שטויות

בסופו של דבר אין משקל מעיד על משקל אחר, כך מד משקל ייחוסי רק לעצמו ותנסה לזהות מגמה

ה200 גרם ק"ג שינוי יומי זה לא אמיתי זה נוזלים, זה תנודות
כל המשקלים האלה שמציעים חישוב אחוזי שומן נשמע חרטא לא?

תעשה מה שאני עושה.
תזרוק את המשקל לפח ותחיה חופשי 😆

אין כמו חופש מקלוריות ושקילות. או שתקנה מאוזניים ענקיות עם צלחות משקל בצד אחד של המשקל ותעלה בצד השני.

סתם אחי, תשקל במשקל אחד גם לא מדויק, ולפני תחרות, תישקל בקופת חולים כדי לראות בכמה המשקל שלך מזייף.

• פותח/ת השרשור
תעשה מה שאני עושה.
תזרוק את המשקל לפח ותחיה חופשי 😆

אין כמו חופש מקלוריות ושקילות. או שתקנה מאוזניים ענקיות עם צלחות משקל בצד אחד של המשקל ותעלה בצד השני.

סתם אחי, תשקל במשקל אחד גם לא מדויק, ולפני תחרות, תישקל בקופת חולים כדי לראות בכמה המשקל שלך מזייף.
איזה משקל יש להם בקופת חולים שהוא אמין?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית