הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות..

taldaniel

משתמש פעיל
460
1
נק' מוניטין:
1,061
460
1
טוב אז ככה אני מתאמן בערך שלוש שבועות אולי יותר.. התחלתי משקל 56 ואני 58 עכשיו, אני רק מקווה שהמשקל במכון נכון.
עכשיו:
1. יש לי כאבים בגב כבר יותר משבוע בגב העליון.. לפנות לרופא? זה מתחלש עם הזמן וזה כאבים כמו התכווצות..
2. בבנץ' שלי אני לוחץ 20 קילו של המוט ועוד 7 ורבע בכל צד.. זה סביר לבינתיים? (בן 14)
3. לפני בערך חודשיים שהייתי בנסיון ורציתי לנסות SS אז לא הצלחתי לעשות Press, כאילו בקושי שהרמתי אותו חזרה אחת ועם רעידות. היום הצלחתי להרים כמה פעמים קצת קשה אבל סבבה זה אומר שאני אוכל נכון ומתקדם לבינתיים? (אני לא עושה עדיין SS רק ניסיתי)
4. ללמוד דרך הספר של מרק ריפטו על הבנץ'? אם אני עושה נכון או לא?
5. ושאלה אחרונה - אם אני מתאמן ובמסה יכול להיות שאני יעלה בשומן ולא במסת השריר?

תודה לכולם 😃

1.תלוי מי מה מו מה עשית אםאין עשית נכון או לא
2.זה עד כדי כך משנה?
3.זה אומר שלא יכלת להרים את המוט בהתחלה,אולי ניסית עם המוט האולימפי על ההתחלה והיה לך כבד,אתה יכול לעשות עם מוט 180.
4.ללמוד כול מה שרשום בתנך.
5.הכול יכול להיות.

טוב אז ככה אני מתאמן בערך שלוש שבועות אולי יותר.. התחלתי משקל 56 ואני 58 עכשיו, אני רק מקווה שהמשקל במכון נכון.
עכשיו:
1. יש לי כאבים בגב כבר יותר משבוע בגב העליון.. לפנות לרופא? זה מתחלש עם הזמן וזה כאבים כמו התכווצות..
2. בבנץ' שלי אני לוחץ 20 קילו של המוט ועוד 7 ורבע בכל צד.. זה סביר לבינתיים? (בן 14)
3. לפני בערך חודשיים שהייתי בנסיון ורציתי לנסות SS אז לא הצלחתי לעשות Press, כאילו בקושי שהרמתי אותו חזרה אחת ועם רעידות. היום הצלחתי להרים כמה פעמים קצת קשה אבל סבבה זה אומר שאני אוכל נכון ומתקדם לבינתיים? (אני לא עושה עדיין SS רק ניסיתי)
4. ללמוד דרך הספר של מרק ריפטו על הבנץ'? אם אני עושה נכון או לא?
5. ושאלה אחרונה - אם אני מתאמן ובמסה יכול להיות שאני יעלה בשומן ולא במסת השריר?

תודה לכולם 😃

1. כנראה שהטכניקה שלך לקויה. לי הייתה גם בעייה של לחץ רציני בגב תחתון במשך היום. אז העלתי סירטון והחבר2ה פה עגרו לשפר טכניקה ב"ה. תעלה סירטונים.
5. אתה תעלה גם במסה וגם בשומן. אבל זה משתלם!😃
4. כן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית