הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

What am I doing wrong?

אני=]

משתמש משקיע
4,022
3,085
נק' מוניטין:
4,104
4,022
3,085
ספייס רשל"צ
הורדתי עוד 200 קל' ועדיין לא נצפית ירידה במשקל.
מודה שזה כבר מתחיל להיות ממש קשה כל העסק.
1,200 קל' ליום זה מעט מאוד אוכל. בקושי יכולה לאכול ארוחת ערב נורמלית של חביתה, גבינה וסלט.
ואירובי אני עושה 3-4 פעמים בשבוע - ריצה לחצי שעה / הליכה 40 דק'.
אמנם עבר רק שבוע, אבל הרגיש כמו נצח. ואין שום תזוזה.

גובה 157
משקל 57
לא רציתי מליון דולר, כל שביקשתי היה לרדת 2 קילו מזופתים 😭

4 קילו 😃
מ52 ל56. וזה היה מהממממםםם.
ואז קורונה, ועליתי 2 קילו על ריק', בלי אימונים ☠️
(כאילו, לאורך כל התקופה אני עושה אימונים ביתיים, אבל- בוא. חחח זה לא עומסים של חדכש...)
יש לך תמונות השוואה לפני ואחרי?

אני לא מצטלמת הרבה, אבל אם אחפור בפון בטח אמצא משו ...
זה לא יהיה באותם תנאי תאורה וכו'
בכל אופן אני בטוח שהסתכלת על עצמך במראה ואת יודעת להגיד איפה נראית יותר טוב הרבה הרבה יותר ממני

• פותח/ת השרשור

אוף,לא בטוחה שהבנתי את ההודעה :0
משו עם סימני הפיסוק והתחביר...😅

אוף,לא בטוחה שהבנתי את ההודעה :0
משו עם סימני הפיסוק והתחביר...😅
"אני מאוד סקרן לאן את יכולה להגיע עם אימונים & תזונה סדירים בעודף קלורי"

נכתב באמצע אירובי, את תצטרכי לסלוח לי.

• פותח/ת השרשור
"אני מאוד סקרן לאן את יכולה להגיע עם אימונים & תזונה סדירים בעודף קלורי"

נכתב באמצע אירובי, את תצטרכי לסלוח לי.

🤣
מחול לך.

הממ, בוא נאמר שבמהלך השנה האחרונה כמה וכמה מאמנים המליצו לי ללכת להשקיע בתחום הפאוורליפטינג 🤣
נראלי כי אני סתם רבאקיסטית באימונים חחח
ואמנם התקדמתי המוןןן. המון. מלא. אבל זה פחות הקטע שלי. זה שוחק את הגוף, ולא ככ בא לי 😕

בטוחה שאם אחזור לאימונים סדירים ואם המשקל שלי יתאפס על עצמו, הכל יהיה אחרת:🤦‍♂️:

ממש עכשיו חזרתי מעזריאלי ראשונים (עשיתי הליכה) והתלבטתי קשות אם לחתוך לחדכ"ש ולעשות מנוי ☠️
אולי אתארגן על זה למחר.

והתלבטתי קשות אם לחתוך לחדכ"ש ולעשות מנוי ☠️
יש בכלל התלבטות??

עצה ידידותית - תעשי את זה בהקדם האפשרי. בטוחה שזה יעשה הבדל. בנראות עכ"פ ללא ספק.
ובלי קשר, לטובת השפיות והכיף 🤩

• פותח/ת השרשור

אתה רוצה לומר לי שזה לא מתכון גורמה לפציעות? 🫤
יש בכלל התלבטות??

עצה ידידותית - תעשי את זה בהקדם האפשרי. בטוחה שזה יעשה הבדל. בנראות עכ"פ ללא ספק.
ובלי קשר, לטובת השפיות והכיף 🤩

אוף. אוקיי 🥷
עם המזל שלי, איך שאני חוזרת סוגרים את כל המדינה.

וודאי שלא, זה ביטוח נגד פציעות.
פציעות זה גוף חלש שנחשף ללחץ גבוה מדי, ככל שהגוף חזק יותר הוא הסתגל ללחץ כבד וחזק יותר וצריך לחץ קיצוני לפצוע אותו.

פאוורליפטינג זה ספורט מאוד בטוח ובלי שום שחיקה, הגוף לא נשחק מעומס, הוא מסתגל, זה אבולוציה, וזה ספורט.

גם אדם חזק מאוד שיחשף ללחץ שגדול עליו יפצע, אבל זה קורה הרבה פחות מאשר הגוף החלש שבקלות נחשף לעובר לחץ.

חס וחלילה. עבודה לא נכונה היא מתכון גורמה לפציעות, לא פאוורליפטינג.

אגב, אחוז הפציעות בפאוורליפטינג נמוך משמעותית משאר סוגי הספורט, כך שמדובר בענף בטוח מאוד.

• פותח/ת השרשור
וודאי שלא, זה ביטוח נגד פציעות.
פציעות זה גוף חלש שנחשף ללחץ גבוה מדי, ככל שהגוף חזק יותר הוא הסתגל ללחץ כבד וחזק יותר וצריך לחץ קיצוני לפצוע אותו.

פאוורליפטינג זה ספורט מאוד בטוח ובלי שום שחיקה, הגוף לא נשחק מעומס, הוא מסתגל, זה אבולוציה, וזה ספורט.

גם אדם חזק מאוד שיחשף ללחץ שגדול עליו יפצע, אבל זה קורה הרבה פחות מאשר הגוף החלש שבקלות נחשף לעובר לחץ.

חס וחלילה. עבודה לא נכונה היא מתכון גורמה לפציעות, לא פאוורליפטינג.

תגידו את זה לאמא שלי 🤣
אמרתי לה שעשיתי פעם סקוואט 57 קילו (השיא שלי 🙄) והיא התחלחלה עד עמקי נשמתה.
"תגידי את נורמלית? את שמת על הגב מוט של 57 קילו?"
"ועשיתי איתו סקוואט."
"ועשית עם הדבר הזה סקוואטט???!?!"

תגידו את זה לאמא שלי 🤣
"ועשיתי איתו סקוואט."
אני מוותר, אני כבר מכיר את אמא שלך.
היא בטח מאלו שחושבים שאסור לאכול יותר מביצה אחת בשבוע בגלל הכולסטרול (אבל אוכל מורוקאי שומני זה בסדר).
אוכל בערב משמין ואכילה בעמידה משמין את הרגליים. הרבה חלבון זה לא בריא, והכל מותר במינון. ומשקל בבית מפתח הפרעות אכילה.

מידי פעם אני מנהל את השיחות האלו עם הורים של המתאמנים שלי.

וסקוואט פוגע בגביה, וחלבון רק מנפח.

הגיע הזמן לעזור להורים שלנו להחכים, אני עדיין מנסה להסביר לאבא שלי שארנולד שוורצניגר הוא לא היה חזק העולם. ולאחותי שכל כאבי הגב של הם מחוסר משווע של סקוואט ודדליפט לא וויטמין X.

תגידו את זה לאמא שלי 🤣
"ועשיתי איתו סקוואט."
מעניין איך היא תגיב אם אגיד לה שאני מפמפם 100קג

• פותח/ת השרשור
אני מוותר, אני כבר מכיר את אמא שלך.
היא בטח מאלו שחושבים שאסור לאכול יותר מביצה אחת בשבוע בגלל הכולסטרול (אבל אוכל מורוקאי שומני זה בסדר).
אוכל בערב משמין ואכילה בעמידה משמין את הרגליים. הרבה חלבון זה לא בריא, והכל מותר במינון. ומשקל בבית מפתח הפרעות אכילה.

מידי פעם אני מנהל את השיחות האלו עם הורים של המתאמנים שלי.

וסקוואט פוגע בגביה, וחלבון רק מנפח.

הגיע הזמן לעזור להורים שלנו להחכים, אני עדיין מנסה להסביר לאבא שלי שארנולד שוורצניגר הוא לא היה חזק העולם. ולאחותי שכל כאבי הגב של הם מחוסר משווע של סקוואט ודדליפט לא וויטמין X.

האמת שלא XD
היא סבבה שתאכל כמה ביצים שאתה רוצה, אפילו 3 ביום ("מה? איך נגמר קרטון של 30? טוב, אקנה עוד 2"), ממש מפרגנת לי שאני דוחפת לה לעגלה של הסופר יוגורט פרו ("למה רק 4? תביאי עוד שיהיה לך לכל השבוע"), לחלוטין מבינה את הצורך שלי לעלות על המשקל, ומבשלת בלי יותר מדי שמן ("לא הוספתי כלום, זה הכל של העוף. רוצה שאני אוסיף לך חזה למרק?") והיא הכי אחת כזו שאוכלת בלילה חחחח.... אבל מסכנה, זה בגלל שאין לה בקושי זמן לאכול בעבודה...
כשהתחלתי את החיטוב היא אשכרה התצטפה אליי!!!!!!
והשבת אפילו גררתי אותה להליכה!! ("אבל זה לעלות אחרכך 4 קומות!!!")
שתהיה בריאה, היא התחילה מכמעט 90 קילו(!), היום היא 87. אני כה גאה בה 🙌😇😍

האמת שלא XD
היא סבבה שתאכל כמה ביצים שאתה רוצה, אפילו 3 ביום ("מה? איך נגמר קרטון של 30? טוב, אקנה עוד 2"), ממש מפרגנת לי שאני דוחפת לה לעגלה של הסופר יוגורט פרו ("למה רק 4? תביאי עוד שיהיה לך לכל השבוע"), לחלוטין מבינה את הצורך שלי לעלות על המשקל, ומבשלת בלי יותר מדי שמן ("לא הוספתי כלום, זה הכל של העוף. רוצה שאני אוסיף לך חזה למרק?") והיא הכי אחת כזו שאוכלת בלילה חחחח.... אבל מסכנה, זה בגלל שאין לה בקושי זמן לאכול בעבודה...
כשהתחלתי את החיטוב היא אשכרה התצטפה אליי!!!!!!
והשבת אפילו גררתי אותה להליכה!! ("אבל זה לעלות אחרכך 4 קומות!!!")
שתהיה בריאה, היא התחילה מכמעט 90 קילו(!), היום היא 87. אני כה גאה בה 🙌😇😍
אז מה היא מתנגדת לסקוואט? איך אפשר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית