הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

What am I doing wrong?

אני=]

משתמש משקיע
4,022
3,085
נק' מוניטין:
4,104
4,022
3,085
ספייס רשל"צ
הורדתי עוד 200 קל' ועדיין לא נצפית ירידה במשקל.
מודה שזה כבר מתחיל להיות ממש קשה כל העסק.
1,200 קל' ליום זה מעט מאוד אוכל. בקושי יכולה לאכול ארוחת ערב נורמלית של חביתה, גבינה וסלט.
ואירובי אני עושה 3-4 פעמים בשבוע - ריצה לחצי שעה / הליכה 40 דק'.
אמנם עבר רק שבוע, אבל הרגיש כמו נצח. ואין שום תזוזה.

גובה 157
משקל 57
לא רציתי מליון דולר, כל שביקשתי היה לרדת 2 קילו מזופתים 😭

הורדתי עוד 200 קל' ועדיין לא נצפית ירידה במשקל.
מודה שזה כבר מתחיל להיות ממש קשה כל העסק.
1,200 קל' ליום זה מעט מאוד אוכל. בקושי יכולה לאכול ארוחת ערב נורמלית של חביתה, גבינה וסלט.
ואירובי אני עושה 3-4 פעמים בשבוע - ריצה לחצי שעה / הליכה 40 דק'.
אמנם עבר רק שבוע, אבל הרגיש כמו נצח. ואין שום תזוזה.

גובה 157
משקל 57
לא רציתי מליון דולר, כל שביקשתי היה לרדת 2 קילו מזופתים 😭
ניסית לחזור לניטרלי לשבועיים שלוש ואז להוריד שוב?

• פותח/ת השרשור
ניסית לחזור לניטרלי לשבועיים שלוש ואז להוריד שוב?

לא ._.
נשמע כמו לעשות ריסטרט למחשב חחח
'ניסית לכבות ולהדליק?' 🤣

האמת היא שאני כבר לא ממש יודעת מה הניטרלי שלי.
1400? 1,600?
לפני החיטוב המפגר הזה אכלתי 1,800 בסבבה שלי. אבל עם אימוני כח ושגרת יום די עמוסה. שגרת הקורונה דיי סטטית, למרות שהאירובי היזום שלי מכסה את זה.

יכול להיות שזה קשור למחזור? יש לך נטיה לצבור נוזלים בתקופות מסויימות?
יכול להיות שאת באמת הרבה פחות פעילה כרגע?

המשקל שלה סטטי יחסית לאורך החודש אז בספק שזה קשור לוסת.

צריך לבדוק אם באמת אין הוצאה קלורית שונה מהתקופה לפני הקורונה.

המשקל שלה סטטי יחסית לאורך החודש אז בספק שזה קשור לוסת.

צריך לבדוק אם באמת אין הוצאה קלורית שונה מהתקופה לפני הקורונה.
היא רשמה שבוע, אז חשבתי אולי זה זה, אם זה חודש אז זה באמת לא קשור

• פותח/ת השרשור

וואלה לא. אם יש הבדלים זה בסביבות החצי קילו. רוב הזמן המשקל סטטי עד כדי תסכול.
לפני הקורונה הייתי אוכלת 1,800 כמעט בלי תזוזה במשקל, בתקופת הקורונה הורדתי ל1,600, והוספתי שעה ריצה / 45 דק ריצה 3 פעמים בשבוע.
(אני מסתכלת עכשיו על רישומים שלי מאותה תקופה, ורואה שברגע שהורדתי ל1,600 + אירובי, המשקל התחיל לקפוץ מ56 עד 58)
בפסח אכלתי קצת יותר, סביבות ה1,800-2,000 ומשם הורדתי ישר ל1,400.
שבועיים ראשונים ירדתי קילו, ומאז חודש וחצי שאני תקועה.
שבוע שעבר הורדתי ל 1,300 + אירובי.
השבוע הורדתי ל 1,200 + אירובי.
והמשקל. לא. זזזזזזזזזזזז. ☠️

שומרת על מינימום 1.8 חלבון.

חוץ מאירובי גם האימוני כוח שלך השתנו לא? היית בחדר כושר ועכשיו בבית עם פחות עומס?

• פותח/ת השרשור
נשאלת השאלה למה בכלל לחטב על משקל כזה?

לצורך השוואה זה כמו רגל אחת אצלי

🤣
הממ. תאמין לי. אני צריכה את זה 🥷
חוץ מאירובי גם האימוני כוח שלך השתנו לא? היית בחדר כושר ועכשיו בבית עם פחות עומס?

אמת.
הייתי עושה 4 אימוני כח בשבוע. שעה כל אימון.
מבחינת אירובי- אני מאמינה שאני מכסה את האירובי שהייתי עושה. (שבועי: 40 ד' אופניים במצטבר. שעה זומבה.)

פה קבור הכלב?

אמת.
פה קבור הכלב?
יכול להיות. מה עשית לפני זה ומה את עושה עכשיו? אם נגיד היית עושה 4 פעמים בשבוע AB עם 25 סטים באימון ועכשיו רבע מזה ועם תרגילים פחות מעמיסים (משקל גוף וכו') אז יש מצב
אמת.
פה קבור הכלב?
או שהיית ממש פעילה לפני זה, ושורפת יותר קלוריות ממה שעכשיו עם האירובי שהוספת, אבל יותר קשה לי להאמין

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שכן

יכול להיות. מה עשית לפני זה ומה את עושה עכשיו? אם נגיד היית עושה 4 פעמים בשבוע AB עם 25 סטים באימון ועכשיו רבע מזה ועם תרגילים פחות מעמיסים (משקל גוף וכו') אז יש מצב

חח ערכתי, אז מעתיקה לפה:

מבחינת אירובי- אני מאמינה שאני מכסה את האירובי שהייתי עושה. (שבועי: 40 ד' אופניים במצטבר. שעה זומבה.)
היום אני עושה 3-4 פעמים בשבוע ריצה / הליכה למשך חצי שעה - 40 דק', ולפעמים גם שעה.

@kotzer מה אתה אומר בנוגע ליציאה לניטרלי לתקופה?
בעיקרון זה כבר השבוע השביעי שלי מאז תחילת החיטוב, וזה מייאש.
- והשאלה המתבקשת היא באמת מה הניטרלי שלי, כי כבר לגמרי איבדתי את הצפון בנוגע לזה 🤦‍♂️

חח ערכתי, אז מעתיקה לפה:

היום אני עושה 3-4 פעמים בשבוע ריצה / הליכה למשך חצי שעה - 40 דק', ולפעמים גם שעה.

@kotzer מה אתה אומר בנוגע ליציאה לניטרלי לתקופה?
בעיקרון זה כבר השבוע השביעי שלי מאז תחילת החיטוב, וזה מייאש.
- והשאלה המתבקשת היא באמת מה הניטרלי שלי, כי כבר לגמרי איבדתי את הצפון בנוגע לזה 🤦‍♂️
כמה משקל ירדת מתחילת החיטוב?

• פותח/ת השרשור
או שהיית ממש פעילה לפני זה, ושורפת יותר קלוריות ממה שעכשיו עם האירובי שהוספת, אבל יותר קשה לי להאמין

וואלה, לא שוללת.
אני סטודנטית, אז רוב מה שהייתי עושה זה להגיע למכללה (עם האופניים - 10- דק' רכיבה), לשבת בכיתה כל היום ולגלוש בפון בזמן שהמרצה מדברת 🤣 משם להמשיך בעור שיניי לאימון קורע לב של שעה, ולחזור הביתה.
שבוע הבא חוזרים ללימודים ליום אחד. ייאי |NOT| . וזה יהיה יום שלם של סדנאות - פיסול, הדפס, צילום, עריכת וידאו. עד 7-8 בערב, ככה שרוב היום אהיה על הרגליים. לצערי כבר אין לי את הפריבילגיה של האופניים, כי "עברתי דירה".

אגב, כמה קלוריות שורפים בעלייה במדרגות? כי היה יוצא לי לעלות ולרדת לפחות 6-7 פעמים לקומה השנייה במכללה. אם אשתדל לשכוח הרבה דברים בקומה התחתונה זה יהיה טוב.
כמה משקל ירדת מתחילת החיטוב?

קילו אחד, במהלך השבועיים הראשונים.
והיום הגעתי למסקנה שאולי הוא סתם נוזלים, כי הוא ירד מיד אחרי צריכה קלורית יחסית גבוהה שהייתה לי בפסח.

קילו אחד, במהלך השבועיים הראשונים.
והיום הגעתי למסקנה שאולי הוא סתם נוזלים, כי הוא ירד מיד אחרי צריכה קלורית יחסית גבוהה שהייתה לי בפסח.
אם רק קילו אחד אז זה באמת מוזר.
תנסי לאט לאט להעלות את הקלוריות ולראות מה קורה

בדרך כלל מדובר בהוצאה קלורית לא מודעת פחותה יותר, או ספירה לא מדויקת.
את טוענת בצורה עיקשת שאת סופרת בצורה מדויקת, כך שנשלול את זה.
מה שנשאר זה פשוט ירידה ברמת הפעילות.
שימי לב שעם גירעון קלורי באה גם פעילות פחותה יותר באופן טבעי (יש פחות אנרגיה לפעילות; את מרגישה "עצלנית" יותר), ובגלל המצב המיוחד של הקורונה את ככל הנראה לא פעילה הרבה כמו קודם (גם כשנמצאים בחברת אנשים נהיים פעילים ותזזיתיים יותר לא במודע. בין אם זה בשיחה, במצב עוררות גבוה יותר או סתם משום שיש לך הרבה יותר דברים להתרכז בהם).

• פותח/ת השרשור
בדרך כלל מדובר בהוצאה קלורית לא מודעת פחותה יותר, או ספירה לא מדויקת.
את טוענת בצורה עיקשת שאת סופרת בצורה מדויקת, כך שנשלול את זה.
מה שנשאר זה פשוט ירידה ברמת הפעילות.
שימי לב שעם גירעון קלורי באה גם פעילות פחותה יותר באופן טבעי (יש פחות אנרגיה לפעילות; את מרגישה "עצלנית" יותר), ובגלל המצב המיוחד של הקורונה את ככל הנראה לא פעילה הרבה כמו קודם (גם כשנמצאים בחברת אנשים נהיים פעילים ותזזיתיים יותר לא במודע. בין אם זה בשיחה, במצב עוררות גבוה יותר או סתם משום שיש לך הרבה יותר דברים להתרכז בהם).

כן. אני חושבת שפה הבעיה :0
אני באמתבאמת סופרת כל מה שאני מכניסה לפה. יש לי ביומן של מייפיטנספאל דברים מגוכחים כמו: "3 גרם שקדים", ו"25 גר' תפוח"
ואם באלי משהו מתוק אז תמצא שם גם " 5 גר' שוקולד" בטל שלוקחץ בחשבון את החלב של הקפה ושוקלת ארוחות דברים לפני / אחרי בישול בהתאמה. ויש לי כבר ארוחות קבועות שאין יותר מדיי איפה להתבלבל בהן...

מצד שני, ההוצאה הקלורית בהחלט ירדה, למרות המאמץ שלי להדביק את הפער.
באימון משקולות שורפים כמה מאות בודדות של קלוריות לשעה. אבל אצלי גם 200-300 קל' זה ארוחה.

אם רק קילו אחד אז זה באמת מוזר.
תנסי לאט לאט להעלות את הקלוריות ולראות מה קורה

אוקיי,
כמה לאט?
50 ליום? 100 לשבוע?
ובנוגע לאימונים -
אני קצת מפחדת לחזור לחדכש בגלל הקורונה (ורשל"ץ לא נמצאת במצב מזהיר כרגע 🤦‍♂️)
אבל נניח שאשלב אימוני כח FBW ל3 פעמים בשבוע, בעצימות נמוכה-בינונית, אפשרי להתייחס לאימון ביתי כמו אימון בחדר כושר? (יש לי משקולות מתפרקות, גומייה ומוט מתח.)

גם אצלי קורה משהו מוזר.
מאז שהתחלתי חיטוב אני שוקלת קילו וחצי יותר.
למרות שבנראות החיצונית אני הרבה יותר רזה.

*בתמונה הימנית אני 54.4 ובתמונה השמאלית אני 55.8*
A596A19E-D1F1-4616-83E8-614ABD284E5A.jpeg

ונהייתה לי רגל של פועל בניין
84103DDA-91C9-4759-AAE8-3871D22DF217.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית