הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

What am I doing wrong?

אני=]

משתמש משקיע
4,022
3,085
נק' מוניטין:
4,104
4,022
3,085
ספייס רשל"צ
הורדתי עוד 200 קל' ועדיין לא נצפית ירידה במשקל.
מודה שזה כבר מתחיל להיות ממש קשה כל העסק.
1,200 קל' ליום זה מעט מאוד אוכל. בקושי יכולה לאכול ארוחת ערב נורמלית של חביתה, גבינה וסלט.
ואירובי אני עושה 3-4 פעמים בשבוע - ריצה לחצי שעה / הליכה 40 דק'.
אמנם עבר רק שבוע, אבל הרגיש כמו נצח. ואין שום תזוזה.

גובה 157
משקל 57
לא רציתי מליון דולר, כל שביקשתי היה לרדת 2 קילו מזופתים 😭

כשההכנסה הקלורית שלך יורדת גם ההוצאה יורדת אז גם אם תרדי ל500 קלוריות ביום זה לא יפתור את הבעיה. יכולה לנסות לזרוק עוד פחמימה וקלוריות, באיזה אחוז שומן את נמצאת בערך?

גם אצלי קורה משהו מוזר.
מאז שהתחלתי חיטוב אני שוקלת קילו וחצי יותר.
למרות שבנראות החיצונית אני הרבה יותר רזה.

*בתמונה הימנית אני 54.4 ובתמונה השמאלית אני 55.8*
צפה בקובץ המצורף 55666

ונהייתה לי רגל של פועל בניין
צפה בקובץ המצורף 55667
עלית במסת שריר
לדוגמא
69463749_10214835145011780_5375928212700266496_o.jpg

זה הגיוני מאוד, אני רק 1.62 5 ס''מ מעליך ואחרי כבר 3 חודשים חיטוב ושוקל כמוך 57.5 ואני מחטב כבר חודש כשעוד הייתי כמעט 60 על 1100 ליום. אמנם לא עושה שום אירובי ובמשרד כל היום אבל כן עם 4 רימוני כח מפרכים.
יכול להיות שתטענו שאני לא אוכל 1100 כי זה כלום אבל אני כן סופר,עכשיו יכול להיות שמשום מה אני טועה ויש הרבה יותר שמן או לא יודע מה (למרות שמדדתי) אבל התפריט שלי זה 100-120 גרם קוסקוס/תפוא בגריל ו130-150 חזה עוף בגריל שלי ארוחות כאלה ביום+ מעדן גו לייט וסקופ אבקה ולפעמים גם סלט עם ממש ממש קצת שמן אבל גם זה לא כל יום, בימים שאני רוצה להוריד קצת מחליף ארוחה בשרית אחת באומלט עם 2 ביצים מדיום ו70 גרם גבינה צהובה 15%. ככה עם תפריט כזה אני יורד חצי קילו בשבוע (ירדתי כבר 10 קילו מההתחלה של החיטוב)

• פותח/ת השרשור
מודדת היקפים? מרגישה הבדל בבגדים?
יש הבדל לרעה...

גם אצלי קורה משהו מוזר.
מאז שהתחלתי חיטוב אני שוקלת קילו וחצי יותר.
למרות שבנראות החיצונית אני הרבה יותר רזה.

*בתמונה הימנית אני 54.4 ובתמונה השמאלית אני 55.8*
צפה בקובץ המצורף 55666

ונהייתה לי רגל של פועל בניין
צפה בקובץ המצורף 55667

אני לא נראית כמו בתמונה הימנית... אבל משהו בין לבין.
תלוי באיזה שלב ביום וכמה פחממות דפקתי חחח 😆

כשההכנסה הקלורית שלך יורדת גם ההוצאה יורדת אז גם אם תרדי ל500 קלוריות ביום זה לא יפתור את הבעיה. יכולה לנסות לזרוק עוד פחמימה וקלוריות, באיזה אחוז שומן את נמצאת בערך?

ב"לזרוק" הכוונה להוסיף או להפחית?
אני לא רוצה סתם להפחית פחממות, כי זה יוריד אותי רק בנוזלים. אני רוצה לטפל בשורש הבעיה :/
וקשה לי לקבוע א"ש, כי מעולם לא בדקתי... 😳

זה הגיוני מאוד, אני רק 1.62 5 ס''מ מעליך ואחרי כבר 3 חודשים חיטוב ושוקל כמוך 57.5 ואני מחטב כבר חודש כשעוד הייתי כמעט 60 על 1100 ליום. אמנם לא עושה שום אירובי ובמשרד כל היום אבל כן עם 4 רימוני כח מפרכים.
יכול להיות שתטענו שאני לא אוכל 1100 כי זה כלום אבל אני כן סופר,עכשיו יכול להיות שמשום מה אני טועה ויש הרבה יותר שמן או לא יודע מה (למרות שמדדתי) אבל התפריט שלי זה 100-120 גרם קוסקוס/תפוא בגריל ו130-150 חזה עוף בגריל שלי ארוחות כאלה ביום+ מעדן גו לייט וסקופ אבקה ולפעמים גם סלט עם ממש ממש קצת שמן אבל גם זה לא כל יום, בימים שאני רוצה להוריד קצת מחליף ארוחה בשרית אחת באומלט עם 2 ביצים מדיום ו70 גרם גבינה צהובה 15%. ככה עם תפריט כזה אני יורד חצי קילו בשבוע (ירדתי כבר 10 קילו מההתחלה של החיטוב)

וואו 1,100 לגבר זה תפריט קשוח .__________.
תוהה אם זה גם מה שאני אצטרך לעשות בסופו של דבר 🙁
כמה שמבאס אותי ה-1,200 הזה, אולי באמת הגוף שלי יגיב רק אם אדחק אותו לפינה ואאיים עליו עם קילשון.

יש הבדל לרעה...

אני לא רוצה סתם להפחית פחממות, כי זה יוריד אותי רק בנוזלים. אני רוצה לטפל בשורש הבעיה :/

כמה שמבאס אותי ה-1,200 הזה, אולי באמת הגוף שלי יגיב רק אם אדחק אותו לפינה ואאיים עליו עם קילשון.
את האמת אני עם תאבון של סוס (למשל שלשום מגש פיצה האט שלם+מלא גומי עוגה וכו') ולא הזיז לי יותר מידי וזה עוד כשהקיבה שלי הצטמקה רצח בגלל החיטוב הארוך. מצד שני כשאני אוכל את התפריט 1100 הרגיל אני איכשהו לא רעב בכלל במהלך היום ולא קשה לי בכלל

• פותח/ת השרשור
ככה אני היית ניראת בתקופת הקורונה. וזה נראה טוב כי זה אחרי שחזרתי לשיגרה וירדו הנוזלים. היום אני ניראת טוב יותר אבל שוקלת יותר. לכי תביני

וואלה דווקא מבינה. כשעליתי במשקל אפילו עד 56 נראיתי רק יותר ויותר טוב חחחח
אבל עכשיו ה57 הזה זה נטו שומן.... מתחת לזה אני חטובה לתפארת 🤣🤣

giphy.gif

ואני גם בטוחה שאיבדתי קצת מסת שריר, אם כי עדיין הוא ניכר. עשיתי תרגילים בבית... אבל זה לא כמו העצימות של חדר כושר.
את האמת אני עם תאבון של סוס (למשל שלשום מגש פיצה האט שלם+מלא גומי עוגה וכו') ולא הזיז לי יותר מידי וזה עוד כשהקיבה שלי הצטמקה רצח בגלל החיטוב הארוך. מצד שני כשאני אוכל את התפריט 1100 הרגיל אני איכשהו לא רעב בכלל במהלך היום ולא קשה לי בכלל

גלה לי את הסודדדדדדדדדד ☠️☠️😭😭

היום נניח אכלתי 1,460 ו- וואלההה, הרגיש לי פינוק חחח
לפני חודשיים התחלתי עם ה 1,400 וסבלתי קשות.

וואלה דווקא מבינה. כשעליתי במשקל אפילו עד 56 נראיתי רק יותר ויותר טוב חחחח
אבל עכשיו ה57 הזה זה נטו שומן.... מתחת לזה אני חטובה לתפארת 🤣🤣

giphy.gif

ואני גם בטוחה שאיבדתי קצת מסת שריר, אם כי עדיין הוא ניכר. עשיתי תרגילים בבית... אבל זה לא כמו העצימות של חדר כושר.

גלה לי את הסודדדדדדדדדד ☠️☠️😭😭

היום נניח אכלתי 1,460 ו- וואלההה, הרגיש לי פינוק חחח
לפני חודשיים התחלתי עם ה 1,400 וסבלתי קשות.

אני חושבת שזה הרבה פסיכולוגי, פעם הארוחת בוקר שלי הייתה 2 טוסטים/8 פרוסות לחם קל, 2 פרוסות גבינה צהובה, 2 ביצים קשות פחית טונה שלמה וסלט ירקות גדול. היום אני יכולה לאכול טוסט אחד וסלט, אם אוסיף משהו אני אתפוצץo_O

• פותח/ת השרשור
אני חושבת שזה הרבה פסיכולוגי, פעם הארוחת בוקר שלי הייתה 2 טוסטים/8 פרוסות לחם קל, 2 פרוסות גבינה צהובה, 2 ביצים קשות פחית טונה שלמה וסלט ירקות גדול. היום אני יכולה לאכול טוסט אחד וסלט, אם אוסיף משהו אני אתפוצץo_O

חחחח כעע זה עניין של הרגל 😃
בימים הראשונים הגוף כזה "מהזהה איפה האוכל שליי?? 🤬"
ואז הוא כזה "טוב אם זה מה שיש אני אסתדר:s49:"

מציעה לך לבדוק מחדש את הנייטרלי שלך בבדיקה או בניסוי וטעיה.
לקורונה היה אפקט לא רק על התזונה והאימונים שלנו.
צאי מהחיטוב לשבועיים שלושה - את במילא לא יורדת במשקל אז אין לך מה להפסיד.
וכן תחזירי את אימוני הכוח בכל וריאציה שאפשרית לך. חבל לאבד מסת שריר.

• פותח/ת השרשור
מציעה לך לבדוק מחדש את הנייטרלי שלך בבדיקה או בניסוי וטעיה.
לקורונה היה אפקט לא רק על התזונה והאימונים שלנו.
צאי מהחיטוב לשבועיים שלושה - את במילא לא יורדת במשקל אז אין לך מה להפסיד.
וכן תחזירי את אימוני הכוח בכל וריאציה שאפשרית לך. חבל לאבד מסת שריר.

אם ככה, יוצא שלפי הניסויי והטעייה שלי בחודש-חודשיים האחרונים הניטרלי שלי עומד על סביבות 1,400, ביום של התפדלאות מוחלטת.
(בעצם אם אוסיף אימוני כח / אהיה פעילה יותר באופן יומיומי, אני חושבת שאוכל לאכול שוב 1,600 -1,700 בלי לעלות במשקל. אבל לא זו המטרה כרגע.)
עם כל כמה שהתלוננתי בהתחלה עם ה1,400 הזה, למדתי להעריך אותו אחרי של שבוע 1,200 ._.
אין לי ממש מה לחזור ל1,400.
אשאר על 1,200, ואם אעשה אירובי אוסיף לי עוד קצת אוכל.
אני אפילו חושבת על לרדת ל1,000 לשבוע, כדי שאח"כ אעלה ל1,200 ואעריך אותו 🤦‍♂️

יש הבדל לרעה...

בטח שלעלות, אפילו ימי העמסות/ צ'יט
אגב, לא פה בשביל לעצבן אבל אני מתחטב על 2800 🙄 (למרות שבפועל אני עושה carb cycling ופה 2500 פה 1900 ופה 1700 אבל בסדר הבנתם את הקטע)

אני אפילו חושבת על לרדת ל1,000 לשבוע, כדי שאח"כ אעלה ל1,200 ואעריך אותו 🤦‍♂️
אני לא חושב שאף אחד צריך להתחטב על פחות מ 1200 קלוריות. אם את אוכלת כזה קצת ולא יורדת במשקל, אני לא חושב שאת צריכה חיטוב.

או שאת צריכה מסה כדי לעלות את מסת השריר, ובכך תראי יותר רזה, או שהצלחת באופן מפתיע להאט את חילוף החומרים שלך למצב קיצוני, ואת צריכה ניטרלי לתקופה ארוכה.

• פותח/ת השרשור
בטח שלעלות, אפילו ימי העמסות/ צ'יט
אגב, לא פה בשביל לעצבן אבל אני מתחטב על 2800 🙄 (למרות שבפועל אני עושה carb cycling ופה 2500 פה 1900 ופה 1700 אבל בסדר הבנתם את הקטע)

אני? מקנאה?
פ'ףףף ס'ה! מההה פתאום!
giphy.gif

אני תוהה מה ימי העמסה וצ'יטים ייתנו לי....
עברתי כולה את שבת, (1,460 עם יותר פחממה מבדרך כלל,) והמשקל קפץ מ57.2 ל58 😵

כמובן שלא מתרגשת מזה.... זה ירד עד מחר.

אני לא חושב שאף אחד צריך להתחטב על פחות מ 1200 קלוריות. אם את אוכלת כזה קצת ולא יורדת במשקל, אני לא חושב שאת צריכה חיטוב.

או שאת צריכה מסה כדי לעלות את מסת השריר, ובכך תראי יותר רזה, או שהצלחת באופן מפתיע להאט את חילוף החומרים שלך למצב קיצוני, ואת צריכה ניטרלי לתקופה ארוכה.

אם יש משהו שאני בטוחה בו ב100% בעולם המטורף הזה - אני צריכה חיטוב.
חיטוב, דיאטה, מה שתרצה.
אני צריכה / רוצה לרדת באחוזי שומן.

הגיוני מאודאוד שהגוף שלי למוד טראומה מהאנורקסיה היקרה ונכנס למגננה של נינג'ה... אבל כבר הייתי בעבר על משקל 58-9 והצלחתי לרדת במשקל חזרה...
אני באמת חושבת שחוסר הפעילות היחסי משחק פה תפקיד חזק.

חיטוב, דיאטה, מה שתרצה.

הגיוני מאודאוד שהגוף שלי למוד טראומה מהאנורקסיה היקרה ונכנס למגננה של נינג'ה... אבל כבר הייתי בעבר על משקל 58-9 והצלחתי לרדת במשקל חזרה...
למה את בטוחה ב100% שאת צריכה חיטוב? הרופא שלך אמר? את בסיכון למחלת לב או סוכרת? את בגובה מטר ש60 ק"ג זה עודף משקל?

אני לא מבין באנורקסיה, אבל אולי כדאי להתיעץ עם מי שמבין בזה כדי לא סתם להיכנס לדימוי עצמי שגוי. אם אני מבין נכון, אחת הדברים שאנורקסיה מתאפינת בהם, זה נסיונות לרדת במשקל גם כשלא צריך (אני בטוח שיש עוד דברים נוספים על זה).

אין שום סיבה לא להוסיף פעילות גופנית, זה תמיד מבורך, אבל לא הייתי נכנס למחזור חיטוב תמידי או ארוך מדי.

במקומך הייתי נכנס לניטרלי ושיפור מיומנות ספורט, אם זה להתקדם בסיבולת, כוח או שחיה וריקוד.

למה את בטוחה ב100% שאת צריכה חיטוב? הרופא שלך אמר? את בסיכון למחלת לב או סוכרת? את בגובה מטר ש60 ק"ג זה עודף משקל?

אני לא מבין באנורקסיה, אבל אולי כדאי להתיעץ עם מי שמבין בזה כדי לא סתם להיכנס לדימוי עצמי שגוי. אם אני מבין נכון, אחת הדברים שאנורקסיה מתאפינת בהם, זה נסיונות לרדת במשקל גם כשלא צריך (אני בטוח שיש עוד דברים נוספים על זה).

אין שום סיבה לא להוסיף פעילות גופנית, זה תמיד מבורך, אבל לא הייתי נכנס למחזור חיטוב תמידי או ארוך מדי.

במקומך הייתי נכנס לניטרלי ושיפור מיומנות ספורט, אם זה להתקדם בסיבולת, כוח או שחיה וריקוד.
מסכים מאוד.
בהפרעת אכילה דימוי הגוף מעוות כך שאנשים רואים את עצמם כ-"שמנים" ומנסים להרזות למרות שהם לחלוטין לא צריכים לעשות את זה והם במשקל תקין או אפילו מעט נמוך.

@אני=] כרגע את כבר לא שם, למרבה המזל.
אבל עדיין יכול להיות שדימוי הגוף הלא-נכון נשאר מאז המחלה ומסרב לעזוב.

מלבד זאת, לעלייה במסת השריר יש אימפקט הרבה יותר חיובי על המראה (גם בנשים) מאשר חיטוב לאחוזי שומן נמוכים כשמסת השריר נמוכה.

אם את מרגישה שאת פשוט לא מסוגלת לרדת במשקל, למה לנסות להכריח את עצמך ולחיות על פחות מ-1,000 קלוריות ליום?
אולי תרדי במשקל ואולי לא, אבל אלו חיים לא ממש קלים.
אני ממליץ, כמו אלחנן, להיכנס למאזן נייטרלי, ולהתחיל להתעסק בספורט מסוים. לא באמת משנה איזה.
אני משוכנע שתראי תוצאות הרבה יותר טובות + החיים שלך יהיו הרבה יותר קלים.

ואני יודע שאת רוצה לחטב ולהגיע למראה מסויים נטו בשביל עצמך ולא בשביל להרשים אף אחד אחר, אבל שתדעי שגבר שמעוניין רק בנשים דקיקות או בדוגמניות אינסטגרם הוא אדם רדוד ושטוח ושהאנשים האיכותיים באמת שופטים על פי קריטריונים אחרים (למשל, הומור משותף הרבה יותר חשוב להצלחה ביחסים מאשר כמה את שוקלת).

• פותח/ת השרשור

לא ב"ה אני לא חולה, ואני לא בעודף משקל אפילו חח
אני בטוחה כי חברה שלי שלחה לי עכשיו תמונות שהיינו בים ביום חמישי ואני לא מסוגלת להסתכל ☠️

ואני מדמיינת מה הדיאטנית שלי מהמחלקה הייתה אומרת על זה 🤦‍♂️
ומה אני הייתי אומרת לה D:

ואם נתייחס רגע לחודש וחצי האלה באופן אובייקיטיבי, אפשר לומר שהייתי כל הזמן הזה על ניטרלי, כי לא עליתי או ירדתי במשקל.
ככה שאני ב"גירעון" אמיתי רק שבוע - שבועיים (שירדתי ל1,300-1,200) הלא כן? :>

לא ב"ה אני לא חולה, ואני לא בעודף משקל אפילו חח
ברוך ה', נבהלתי.
אני בטוחה כי חברה שלי שלחה לי עכשיו תמונות שהיינו בים ביום חמישי ואני לא מסוגלת להסתכל ☠️
את מבינה שזה אינדקציה לכלום?
אני בטוח שחברי הפורום יזילו ריר על התמונות האלו.
בחור מחפש בחורה מאושרת יותר מבחורה רזה וממורמרת. וחוץ מזה, ריפוד זה חובה, גם אצל גברים.
ואני מדמיינת מה הדיאטנית שלי מהמחלקה הייתה אומרת על זה 🤦‍♂️
ומה אני הייתי אומרת לה D:

ואם נתייחס רגע לחודש וחצי האלה באופן אובייקיטיבי, אפשר לומר שהייתי כל הזמן הזה על ניטרלי, כי לא עליתי או ירדתי במשקל.
ככה שאני ב"גירעון" אמיתי רק שבוע - שבועיים (שירדתי ל1,300-1,200) הלא כן? :>
יאללה, תתאפסי על עצמך, תצאי מהסרט שלך ותחזרי למציאות (אני מנסה לחכות בחורה כרגע, תקראי את הקטע הזה עם קול נשי, בעדיפות לערסית צעירה).

אני? מקנאה?
פ'ףףף ס'ה! מההה פתאום!
giphy.gif

אני תוהה מה ימי העמסה וצ'יטים ייתנו לי....
עברתי כולה את שבת, (1,460 עם יותר פחממה מבדרך כלל,) והמשקל קפץ מ57.2 ל58 😵

כמובן שלא מתרגשת מזה.... זה ירד עד מחר.

חיטוב, דיאטה, מה שתרצה.

חושב שציטטתי אותך פה מתישהו עם סרטון בדם can you get ripped naturally? של jhon meadows וזה לא נשמע ככה אבל יש שם דברים שכדאי לך לראות ולהחכים שמתאימים למצב שלך, בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית