הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מרגיש רעב בחיטוב, לא משנה באיזה שלב ובאיזה אחוז שומן, האם זה רגיל?

• פותח/ת השרשור Qubit
  • פורסם בתאריך

Qubit

משתמש מתחיל
297
26
נק' מוניטין:
85
297
26
מוריד 3 קילו בחודש

היו ימים שאכלתי 300 קלוריות ביום וגם כן לא הרגשתי שום רעב

הייתי ב13% שומן וראו קצת קוביות ווורידים והייתי אוכל שם באיזור ה1500 קלוריות פלוס מינוס וגם אז לא הייתי רעב ודווקא לא פיצצתי את עצמי בסלט או משהו ממלא הנפח של האוכל היה דיי קטן

מישהו חווה את זה? זה דווקא מבאס אני רוצה להרגיש רעב בשביל להנות יותר מהאוכל, אני כל הזמן שבע

עברתי מסה נקייה תקופה מאוד ארוכה

זה בריא לא לחוות רעב תקופה ארוכה?

תודה לעונים

זה לא בריא כי בוודאות הגוף שלך לא מקבל את הערכים התזונתיים שהוא צריך, ואני אפילו לא מדבר על תזונה בשגרת אימונים אלא תזונה שלא בריאה לך ליום יום.

מוריד 3 קילו בחודש

הייתי ב13% שומן וראו קצת קוביות ווורידים והייתי אוכל שם באיזור ה1500 קלוריות פלוס מינוס וגם אז לא הייתי רעב ודווקא לא פיצצתי את עצמי בסלט או משהו ממלא הנפח של האוכל היה דיי קטן

מישהו חווה את זה? זה דווקא מבאס אני רוצה להרגיש רעב בשביל להנות יותר מהאוכל, אני כל הזמן שבע

תודה לעונים
אתה לוקח תרופות כלשהם? ריטלין? אולי שותה הרבה קפה במהלך היום?
מעשן סיגריות?

זה לא תקין אם אתה לא חווה רעב במינוס קלורי כה משמעותי. לכן אני שואל לגבי הדברים הללו.
יש לך אולי בעיות של בחילות או דברים בסגנון?

זה באמת לא תקין, על גבול המדאיג, שאתה לא חש רעב ואוכל כמו שאמרת - 300 קלוריות ביום. (גם אם הגזמת וזה בפועל 800. עדיין.)
תתחיל לאכול כמו שצריך, גם אם זה בכוח. מינוס קלורי גבוה זה כבר מעבר ללאבד שריר - זה פוגע בגוף. לאורך זמן, זה יביא אותך לתת-תזונה בלי שתשים לב.

• פותח/ת השרשור
אתה לוקח תרופות כלשהם? ריטלין? אולי שותה הרבה קפה במהלך היום?
מעשן סיגריות?

זה לא תקין אם אתה לא חווה רעב במינוס קלורי כה משמעותי. לכן אני שואל לגבי הדברים הללו.
יש לך אולי בעיות של בחילות או דברים בסגנון?

זה באמת לא תקין, על גבול המדאיג, שאתה לא חש רעב ואוכל כמו שאמרת - 300 קלוריות ביום. (גם אם הגזמת וזה בפועל 800. עדיין.)
תתחיל לאכול כמו שצריך, גם אם זה בכוח. מינוס קלורי גבוה זה כבר מעבר ללאבד שריר - זה פוגע בגוף. לאורך זמן, זה יביא אותך לתת-תזונה בלי שתשים לב.
צורך כל יום לפחות 100 מ"ג קפאין (אני עושה נס גדול זה עושה לי ראש טוב כזה חח), היו תקופות (שנים) שזה היה בדרך כלל 300 (PRE WORKOUT)

מוריד 3 קילו בחודש

תודה לעונים

הקנאה 😭😭😭
למה להוציא עיניים, למה? 😭

סתם חח...
יכול להיות שחסר לך מגנזיום? אשלגן?
תנסה לאכול בננות.

וזה מוזר כי אתה יורד 3 קילו בחודש, שזה לגמרי קצב נורמלי... אז יכול להיות שאתה מפצה על הארילה מועטת בימים מרוכזים של אכילה מופרזת? (סופ"ש נניח,) או שאתה שותה את הקלוריות שלך מבלי לשים לב? (בא לשתות קולה זירו וזה קולה רגילה אומשו חחח לוידעת...)זה באמת תמוהה לאכול רק 300 קל'. לצערי התנסיתי בזה, ואי אפשר ממש לתפקד ככה לאורך זמן 🫤

• פותח/ת השרשור
הקנאה 😭😭😭
למה להוציא עיניים, למה? 😭

סתם חח...
יכול להיות שחסר לך מגנזיום? אשלגן?
תנסה לאכול בננות.

וזה מוזר כי אתה יורד 3 קילו בחודש, שזה לגמרי קצב נורמלי... אז יכול להיות שאתה מפצה על הארילה מועטת בימים מרוכזים של אכילה מופרזת? (סופ"ש נניח,) או שאתה שותה את הקלוריות שלך מבלי לשים לב? (בא לשתות קולה זירו וזה קולה רגילה אומשו חחח לוידעת...)זה באמת תמוהה לאכול רק 300 קל'. לצערי התנסיתי בזה, ואי אפשר ממש לתפקד ככה לאורך זמן 🫤
0 ימי אכילה מופרזת, אני כבר שנים לא מרגיש רעב או שובע, רק ריקנות או מלאות וטיפה שובע

0 ימי אכילה מופרזת, אני כבר שנים לא מרגיש רעב או שובע, רק ריקנות או מלאות וטיפה שובע

לוקחת את הקנאה בחזרה.
נשמע לא כיף.
והמילה 'ריקנות' תפסה אותי חזק חחח... אוכל זה שמחת חיים :>

מתי לאחרונה עשית בדיקות דם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית