הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טכניקה דדליפט

• פותח/ת השרשור dht186
  • פורסם בתאריך

dht186

משתמש מתחיל
107
2
נק' מוניטין:
2
107
2
היי,
ממה שאני רואה הבעיות שלי הן שאני מרים את האגן קודם ורק אז מתחיל את התנועה ושהגב העליון שלי קצת שמוט.
אשמח לעזרה מה אפשר לעשות כדי לשפר את זה
תודה!

הסיבות שהאגן שלך עולה בתחילת התנועה הן:
א' אתה לא מותח את ההאמסטרינג בסט אפ. המטרה היא לא סתם להתיישב למטה עם גב ישר, אלא להרגיש ממש מתיחה בהאמסטרינג ולהשתמש בה כדי להיכנס לפוזיציה כשאתה מתוח.
ב' אין לך מספיק לחיצה ברגליים. תנסה לסובב את הברכיים לכיוון המרפקים חזק מאד במיוחד בניתוק. זה יעזור לך להפעיל את הקוואדס יותר.
ג' בסט אפ תנסה "למשוך את הסלאק מהמוט". כלומר, להרגיש בסט אפ שאתה משתמש המוט כדי למתוח את עצמך לפוזיציה. אתה צריך להרגיש שאתה מפעיל כח על המוט ככה שאם תמשיך להפעיל כח עוד אתה כבר מנתק את המוט מהרצפה.
אגב, עד 100 קילו בגלל שאני נכנס מכווץ המוט מתנתק לי מהרצפה בזמן הסט אפ פשוט כי אני נכנס מתוח. רק ב140 אני מצליח להשאיר את המוט על הרצפה לפני המשיכה

• פותח/ת השרשור
הסיבות שהאגן שלך עולה בתחילת התנועה הן:
א' אתה לא מותח את ההאמסטרינג בסט אפ. המטרה היא לא סתם להתיישב למטה עם גב ישר, אלא להרגיש ממש מתיחה בהאמסטרינג ולהשתמש בה כדי להיכנס לפוזיציה כשאתה מתוח.
ב' אין לך מספיק לחיצה ברגליים. תנסה לסובב את הברכיים לכיוון המרפקים חזק מאד במיוחד בניתוק. זה יעזור לך להפעיל את הקוואדס יותר.
ג' בסט אפ תנסה "למשוך את הסלאק מהמוט". כלומר, להרגיש בסט אפ שאתה משתמש המוט כדי למתוח את עצמך לפוזיציה. אתה צריך להרגיש שאתה מפעיל כח על המוט ככה שאם תמשיך להפעיל כח עוד אתה כבר מנתק את המוט מהרצפה.
אגב, עד 100 קילו בגלל שאני נכנס מכווץ המוט מתנתק לי מהרצפה בזמן הסט אפ פשוט כי אני נכנס מתוח. רק ב140 אני מצליח להשאיר את המוט על הרצפה לפני המשיכה
נשמע ממש הגיוני, אני אנסה אימון הבא ואעדכן, תודה!

בדיוק מה שגופט אמר, אני גם עם ״בעיה״ דומה לשלך, מה שהכי עזר לי זה בכניסה לסט אפ כמעט ״לחתור״ את המוט למעלה, בעצם כשאני נכנס והאגן למעלה לפני החזרה, במקום פשוט להוריד את האגן ולאחר מכן למשוך את המוט, אני ״חותר״ ומייצר מקסימום מתח לפני שאני מתחיל למשוך. כמו שגופט אמר, במשקל נמוך, המוט צריך להתנתק / כמעט להתנתק מהרצפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית