הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה ואימונים עם טסט נמוך

• פותח/ת השרשור pep123
  • פורסם בתאריך

pep123

משתמש מתחיל
37
5
נק' מוניטין:
5
37
5
אהלן הטסט שלי נמוך מאוד (מתחת לטווח, כבר פתחתי אשכול על זה), כרגע אני עדיין בבירורים, בכל אופן אני מרגיש די חלש באימונים ויש קושי להתאושש (יכול להיות שגם פסיכולוגי בגלל שאני יודע שהטסט נמוך)

השאלה שלי היא אם יש מה לעשות מסה במצב כזה או שרוב העלייה תלך לשומן בגלל הטסט הירוד ועדיף להשאר בניטרלי עד שיעלה או שאין כל כך שינוי בצבירה בין טסט נמוך מהנורמה לטסט תקין?

(נמצא בערך על 10 אחוז שומן לדעתי, לא מתאמן מתחיל, בן 21)

למה שישתפר? אתה בגיל 21 אמור להיות בפיק. לא רואה סיבה לשיפור אם הגעת לשם בצורה טבעית. אלא רק ירידה ככל והגיל ימשיך לעלות.

מעניין אותי האם במצב כזה האנדו מציע לקחת ג׳ל או טסט׳ חיצוני לתקופה מסויימת על מנת לשפר את ההרגשה / שינה / לבידו / רמת חיים ומשם מנסים לשמר את זה באופן טבעי או שבדרך כלל הפיתרון הוא trt לכל החיים, כי אם זה הפיתרון עבור בחור צעיר בן 21 אז הייתי עושה הכל על מנת ״לסבול״ את התופעות של מצב זה ולקוות פשוט שזה ישתפר מעצמו עם הזמן.
ההיגיון אומר שמי שמטופל בtrt דווקא צעיר
על אף שמין הסתם יש כם גברים מבוגרים יותר שמקבלים לשיפור איכות חיים בעיקר
בגילו(21) בגלל שהור כנראה סובל מהבעיה מגיל ההתבגרות הוא אולי לא מכיר בכלל את התחושה של להיות עם טסט בנורמה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית