הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה ואימונים עם טסט נמוך

• פותח/ת השרשור pep123
  • פורסם בתאריך

pep123

משתמש מתחיל
37
5
נק' מוניטין:
5
37
5
אהלן הטסט שלי נמוך מאוד (מתחת לטווח, כבר פתחתי אשכול על זה), כרגע אני עדיין בבירורים, בכל אופן אני מרגיש די חלש באימונים ויש קושי להתאושש (יכול להיות שגם פסיכולוגי בגלל שאני יודע שהטסט נמוך)

השאלה שלי היא אם יש מה לעשות מסה במצב כזה או שרוב העלייה תלך לשומן בגלל הטסט הירוד ועדיף להשאר בניטרלי עד שיעלה או שאין כל כך שינוי בצבירה בין טסט נמוך מהנורמה לטסט תקין?

(נמצא בערך על 10 אחוז שומן לדעתי, לא מתאמן מתחיל, בן 21)

האם נשים יכולות לבנות מסת שריר, או שהטסטוסטרון הנמוך שלהן לא מאפשר להן?
ברור שאתה יכול לבנות מסה, אבל כן תצטרך להיות יותר זהיר עם הפלוס הקלורי ואם האימונים לא לקרוע את עצמך יותר מדי כי ההתאוששות ירודה

• פותח/ת השרשור
האם נשים יכולות לבנות מסת שריר, או שהטסטוסטרון הנמוך שלהן לא מאפשר להן?
ברור שאתה יכול לבנות מסה, אבל כן תצטרך להיות יותר זהיר עם הפלוס הקלורי ואם האימונים לא לקרוע את עצמך יותר מדי כי ההתאוששות ירודה
ברור לי שהן יכולות אבל גם הפוטנציאל הגנטי שלהן נמוך יותר מאמין שחלק מהסיבות זה בגלל זה
ובגלל שאני לא מתאמן מתחיל וצברתי כבר יחסית די הרבה מסה (70 קג על 1.71 סביבות ה10 אחוז שומן) אולי זה כבר פחות ריאלי

ברור לי שהן יכולות אבל גם הפוטנציאל הגנטי שלהן נמוך יותר מאמין שחלק מהסיבות זה בגלל זה
ובגלל שאני לא מתאמן מתחיל וצברתי כבר יחסית די הרבה מסה (70 קג על 1.71 סביבות ה10 אחוז שומן) אולי זה כבר פחות ריאלי
אולי אתה לא במקסימום האפשרי לבניית שריר, אבל אתה גם לא במינימום האפשרי.
אולי צברת לא מעט שריר, אבל עדיין יש לך לא מעט לאיפה לגדול. אז אולי זה יהיה איטי יותר ממה שהיית רוצה, אבל כרגע אפשר לעלות לאט ובזהירות, משהו שאתה צריך לעשות ככה או ככה

• פותח/ת השרשור
אולי אתה לא במקסימום האפשרי לבניית שריר, אבל אתה גם לא במינימום האפשרי.
אולי צברת לא מעט שריר, אבל עדיין יש לך לא מעט לאיפה לגדול. אז אולי זה יהיה איטי יותר ממה שהיית רוצה, אבל כרגע אפשר לעלות לאט ובזהירות, משהו שאתה צריך לעשות ככה או ככה
קיבלתי תודה,
עלייה של 1% מהמשקל גוף בחודש, מספיק איטי?

• פותח/ת השרשור
לך על 0.5% בינתיים עד שלפחות יעלו על הבעיה.
1% זה הסטנדרט
אני לעולם לא מצליח לשלוט בעלייה בקצב כזה איטי, מספיק שיום אחד הלכתי טיפה יותר והממוצע השבועי כבר יורד או לא עולה
כי זה אומר לעלות 100 גרם בשבוע, וזה די נחשב ניטרלי

אני לעולם לא מצליח לשלוט בעלייה בקצב כזה איטי, מספיק שיום אחד הלכתי טיפה יותר והממוצע השבועי כבר יורד או לא עולה
כי זה אומר לעלות 100 גרם בשבוע, וזה די נחשב ניטרלי
אין לך ממש ברירה, גם אדם בריא שצבר יותר מסת שריר צריך לעלות בקצב דומה וזהיר

• פותח/ת השרשור
אין לך ממש ברירה, גם אדם בריא שצבר יותר מסת שריר צריך לעלות בקצב דומה וזהיר
השאלה האם זה עלייה בקצב שבועי קבוע לרוב, או שבדרך כלל זה נראה כעלייה שבועית נגיד של 200, שבוע השארות אותו משקל, שבוע עלייה 100, שבוע ירידה, שבוע עלייה 200?

כי אני לעולם לא מצליח לשמור על זה בקצב יחסית אחיד, יכול להיות שבוע עלייה של 500 ואז כדי לאזן את זה אתה צריך להוריד קלוריות ויוצא שאתה יורד במשקל חזרה, או שלהפך

השאלה האם זה עלייה בקצב שבועי קבוע לרוב, או שבדרך כלל זה נראה כעלייה שבועית נגיד של 200, שבוע השארות אותו משקל, שבוע עלייה 100, שבוע ירידה, שבוע עלייה 200?

כי אני לעולם לא מצליח לשמור על זה בקצב יחסית אחיד, יכול להיות שבוע עלייה של 500 ואז כדי לאזן את זה אתה צריך להוריד קלוריות ויוצא שאתה יורד במשקל חזרה, או שלהפך
אידאלית זה יהיה עקבי וקבוע כל שבוע, אבל אפשרי גם משהו כמו מה שאתה מתאר, כל עוד אתה מצליח להתמיד בקצב עליה של 0.5% בחודש

• פותח/ת השרשור
תשמע .. נתונים כאלה של נער עם טסט בינוני + .. או שאתה לא יודע מה נתוניך באמת .
מה הכוונה?

שמע אני בן 21 מתאמן מגיל 16
התחלתי 45 קג על בערך 6-7 סמ פחות מעכשיו ולדעתי סביבות ה12 א.ש ככה שההתקדמות ביחס לזמן לא כל כך מרשימה (אמנם היה צבא באמצע ועניינים אבל גם בצבא התאמנתי),

אני די תקוע בשנים האחרונות ממש (לא קשור לטסט לדעתי, אלא פשוט בגלל תכנון לקוי)

טסט נמוך בגברים משפיע על לא מעט פרמטרים בחיי היום יום..גם בליבידו בתפקוד המיני..תיאבון..משקל..ועוד בטח בגבר צעיר כמוך ולכן אם זה כמו שאתה כותב..כדאי שתשקול יחד עם הרופא שלך trt...
בקשר לאימונים..כדאי שתבין שגם הגברים הבריאים נתקעים אחרי כמה שנים של אימונים ורובנו לא מצליחים לשבור את תקרת הזכוכית הזאת..
זו לא בעיה רק של גבר עם טסט נמוך..רחוק מזה.
האימונים אגב מסייעים לך בבעיה הרפואית הזו..אם לא היית מתאמן המצב היה כנראה גרוע יותר

• פותח/ת השרשור
טסט נמוך בגברים משפיע על לא מעט פרמטרים בחיי היום יום..גם בליבידו בתפקוד המיני..תיאבון..משקל..ועוד בטח בגבר צעיר כמוך ולכן אם זה כמו שאתה כותב..כדאי שתשקול יחד עם הרופא שלך trt...
בקשר לאימונים..כדאי שתבין שגם הגברים הבריאים נתקעים אחרי כמה שנים של אימונים ורובנו לא מצליחים לשבור את תקרת הזכוכית הזאת..
זו לא בעיה רק של גבר עם טסט נמוך..רחוק מזה.
האימונים אגב מסייעים לך בבעיה הרפואית הזו..אם לא היית מתאמן המצב היה כנראה גרוע יותר
החלפתי אנדוקרינולוג לפרטי עכשיו, אחרי שהאנדו מהקופח הביא לי ג'ל טסט, כי אני עדיין צעיר ואני מפחד לדפוק את הציר, אני מחפש את הבעיה שגורמת לזה

ואין ספק שגם הגברים הבריאים נתקעים, אבל אין ספק שאני לא בגבול הגנטי שלי ויש לי עוד לאן התקדם ולדעתי לא קצת לאן

מי לחץ לכיוון של הג'ל..אתה או הוא?
הוא הציע לך גם זריקות?
באופן כללי חשוב שתדע שטסט נמוך בגברים זו בעיה רפואית נפוצה ולכן יש "גם" טסט רפואי

• פותח/ת השרשור
מי לחץ לכיוון של הג'ל..אתה או הוא?
הוא הציע לך גם זריקות?
באופן כללי חשוב שתדע שטסט נמוך בגברים זו בעיה רפואית נפוצה ולכן יש "גם" טסט רפואי
הציע גם וגם ואמרתי שאני לא יודע מה עדיף אז המליץ על הגל אמר שלדעתו יהיה יותר נוח

ואני לחצתי לקבל טיפול כלשהו כי אני מרגיש ממש רע, אבל שוב, לקחתי את המרשם אבל לא השתמשתי כי זה היה נראה שהוא הביא את זה רק כדי שאעזוב אותו

אני לא רופא אבל קשה לי להאמין שאין הבדל עצום בהשפעה בין ג'ל שאתה מורח במפשעה לזריקה תוך שרירית שמגיעה למחזור הדם..
אבל אם התפקוד המיני שלך תקין ואתה אגם בריא ומתאמן..גם אם קצת עייף וחסר אנרגיה אז זה לא נורא..אפשר לחיות עם זה.
לדעתי, אל תחפש תשובות לגבי המצב שלך פה בפורום..
אין כמעט הקבלה בין בילדר שסובל מטסט נמוך בסוף סייקל למצב שלך

• פותח/ת השרשור
אני לא רופא אבל קשה לי להאמין שאין הבדל עצום בהשפעה בין ג'ל שאתה מורח במפשעה לזריקה תוך שרירית שמגיעה למחזור הדם..
אבל אם התפקוד המיני שלך תקין ואתה אגם בריא ומתאמן..גם אם קצת עייף וחסר אנרגיה אז זה לא נורא..אפשר לחיות עם זה.
לדעתי, אל תחפש תשובות לגבי המצב שלך פה בפורום..
אין כמעט הקבלה בין בילדר שסובל מטסט נמוך בסוף סייקל למצב שלך
תפקוד מיני לא תקין בכלל, שום דבר שקשור לתסמינים של טסט נמוך לא תקין אצלי כמעט

נו..אז יש לך שלוש אופציות
  1. או שהבעיה שלך תיפתר מעצמה
  2. או שהרופא שלך יעזור לך לפתור אותה
  3. או שתלמד לחיות איתה

נערך לאחרונה:
מעניין אותי האם במצב כזה האנדו מציע לקחת ג׳ל או טסט׳ חיצוני לתקופה מסויימת על מנת לשפר את ההרגשה / שינה / לבידו / רמת חיים ומשם מנסים לשמר את זה באופן טבעי או שבדרך כלל הפיתרון הוא trt לכל החיים, כי אם זה הפיתרון עבור בחור צעיר בן 21 אז הייתי עושה הכל על מנת ״לסבול״ את התופעות של מצב זה ולקוות פשוט שזה ישתפר מעצמו עם הזמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית