עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הרצתי סייקל LGD של סיינס ביו, אחלה חומר אין לי שום דבר רע להגיד עליהם.
איזה מינון אתה מתכוון לקחת ולכמה זמן?
לגבי הראשון - מעולה. אחלה של דבר
לדעתי אתחיל עם 10 מ״ג ליום..לכיוון חודשיים 2 בקבוקונים של 300
לגבי הראשון - מעולה. אחלה של דבר
יותר טוב אז אתחיל כמה שיותר נמוך10 מ״ג ביום? בתור התחלה? הלכת רחוק.
אני הרצתי 2.5 מ״ג וראיתי תוצאות של החיים.
יותר טוב אז אתחיל כמה שיותר נמוך
מתאמן מעל 10 שנים..אפשר לשאול בן כמה אתה? מה המשקל? כמה זמן מתאמן? טבעי? האם אתה מודע ש LGD יכול לפגוע בייצור הטסט׳ הטבעי של הגוף? ללא PCT אתה יכול להיכנס למצב לא נעים בכלל.
מתאמן מעל 10 שנים..
מודע אני לוקח את זה בנוסף בסייקל טסט..
מודע לפיטיסי
זה סייקל שני שלי
לא ניסית rad, לא ניסית S23, לא ניסית lgd3033, לא ניסית yk11אחרי ניסיון עם הרוב המוחלט של הסארמים הנחשבים ודומיהם (חוץ מ- S23, בו גם לא מתכוון לגעת מסיבות ברורות), יכול להגיד ש- LGD בכלל לא רואה שום חומר אחר בקטגוריה מבחינת מה שהוא נותן. לא במסה ולא בכוח. בכלל אין פה וויכוח.
אחרי כל הניסיון שלי יכול להגיד שכל הסארמים למיניהם אני בכלל לא מתלהב מהם, והרבה פעמים לדעתי לא שווים את ההתעסקות והמחיר, אבל LGD 4033 הוא יוצא דופן ובאמת מעניין לראות לאן הוא יתקדם בשנים הבאות מבחינת מחקרים וניסויים
כמו שאמרתי, ניסיתי כולם חוץ מ- S23לא ניסית rad, לא ניסית S23, לא ניסית lgd3033, לא ניסית yk11
Yk11 זה חומר שאני דווקא יחסית אוהב
ניסית yk11, lgs3033, rad140?כמו שאמרתי, ניסיתי כולם חוץ מ- S23
1 סארמס זה אבקה, לעתים ממסים את זה בנוזל ולעתים מערבבים עם אבקה נוספת כמו Rice או קריאטין ושמים בכדורים בגלל שהמינונים הם מ"ג ככה יותר נוח לעבוד..חייב להגיד שהתחום של הsarms שנחשפתי אליו רק עכשיו מרתק אותי..מתקשה להאמין שאפשרי להגיע לתוצאות של סייקל עם 250 טסט ב7/10 ימים בשילוב עם הנגזרת הנבחרת ולחסוך לא מעט תופעות לוואי
בבקשה לא להפנות אותי לאשכולות או נעוצים..
- מה התצורה של הsarms ? רק כדורים?
- ספרו קצת על ברנדים אמינים..יש מצב לרפואי גם?
- בסטרואידים קשה פחות לדעת מה בדיוק בישלו לך, אז איך בתחום (המרתק) הזה נוכל להיות בטוחים שלא מוכרים לנו סטרואיד מסויים בתחפושת של sarms (אלה מאיתנו שלא רצים לבדיקות דם לבדוק מה באמת קנו)
- מחירים משוערים?
אשמח לעוד שיתופים/תמונות וכל אינפורמציה שיכולה להעשיר
תודה רבה על ההסבר אחי..1 סארמס זה אבקה, לעתים ממסים את זה בנוזל ולעתים מערבבים עם אבקה נוספת כמו Rice או קריאטין ושמים בכדורים בגלל שהמינונים הם מ"ג ככה יותר נוח לעבוד..
2 יש כמה מוכרים מוכרים אבל בגדול זה כימיקל 'נסיוני' אז אין בדיוק 'רפואי' שזה נוגע לסארמס למרות שעל חלק מהם עשו מחקרים קליניים לטיפול באוסטאופורוזיס ועוד כל מיני דברים
3 אפשר לעשות בדיקת מעבדה על החומר שלך או לקנות ממישהו או ספק שאתה סומך עליו
4 לא מדברים על זה פה עד כמה שאני יודע
יש מאפיינים לכל חומר כמו צבע, מסיסות עם איזה חומרים אחרים, כך לדוגמא mk677 טיפה בגווון צהבהב אז אם יש לך אבקה טהורה אפשר לקבל אינדיקציה אם יש לך משהו שקרוב לדבר האמיתי אם אתה ובדיקות מעבדה לחומרים זה ממך והלאה
קח בחשבון מראש שהדעה הרווחת במיוחד אצל דוברי העברית שמדובר בבזבוז כסף למרות שיש הסוברים אחרת
לא מדברים פה על מחירים בפורום. אתה מוזמן להריץ חיפוש בגוגל ולהבין סדר גודל. בקשר לחברות סטרואידים ידועות, לא כולן בתוך העניין של הסארמס, רק חלק. בכל הנוגע לסארמס כמה מקורות שאין ספק שהם לג'יט - sciencebio (הקבוע שלי), irc, venogen. יש עוד כמה אבל אלו עולים לי עכשיו לראש, אולי יהיה פה מישהו אחר שיגידתודה רבה על ההסבר אחי..
ראיתי את הסרטון פה בפורום ובכל זאת נשארתי עם לא מעט שאלות...
לגבי מחירים..התכוונתי משוער..סדר גודל ?
יש טעם לחפש בכיוונים של חברות מתחום הסטרואידים? או שזה שוק חדש שצריך ללמוד?
אז אתה ממש ותיק בתחום...ובר מזל לפי מה שכותבים ואומרים פה(לא קל להשיג לג'יט)לא מדברים פה על מחירים בפורום. אתה מוזמן להריץ חיפוש בגוגל ולהבין סדר גודל. בקשר לחברות סטרואידים ידועות, לא כולן בתוך העניין של הסארמס, רק חלק. בכל הנוגע לסארמס כמה מקורות שאין ספק שהם לג'יט - sciencebio (הקבוע שלי), irc, venogen. יש עוד כמה אבל אלו עולים לי עכשיו לראש, אולי יהיה פה מישהו אחר שיגיד