הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

LGD -4033

Eliran B

משתמש מתחיל
41
4
נק' מוניטין:
4
41
4
אהלן חברים מישהו התנסה עם LGD של
Science.bio נוזלי?
אשמח לדעת איך היה לו? והאם החברה אמינה?
אותו דבר לגבי טסט של וורטקס?
תודה חברים

אז אתה ממש ותיק בתחום...ובר מזל לפי מה שכותבים ואומרים פה(לא קל להשיג לג'יט)
את החומרים של החברות האלה אתה מזמין מהאתר שלהן? או שזה מה שרשום על הבקבוק שהדילר מביא לך?

מהאתר, חותך מתווכים. בכל הנוגע לסארמס בארץ זה עוד לא שם.. רוב הסחורה של דילרים תוצרת הארץ היא לא הדבר האמיתי

הייתי על lgd של סיינס בלי טסט ברקע אבל מינון נמוך לא הרגשתי פגיעה בטסט גם בדיקות דם אישרו, הכוח השתפר פלאים. מה שכן לפי בדיקות דם הייתה פגיעה בhdl ובldl.

אהלן חברים מישהו התנסה עם LGD של
Science.bio נוזלי?
אשמח לדעת איך היה לו? והאם החברה אמינה?
אותו דבר לגבי טסט של וורטקס?
תודה חברים

לקחת את 2 החברות הכי שוות בשוק 🤩
סייקל 1 כזה אפילו במינון של :
300 מ"ג טסט שבועי
ו5 מ"ג LGD ולאט לאט עם השבועות להרגיש אם אתה יכול להגיע ל10מ"ג ..

סייקל כזה אתה לא תיראה הרבה חבר'ה שעשו סייקלים בחדר כושר מטסט 500 ועוד איזה סטרואיד 🤩🏋️🏋️😅

האוסטרין שלהם אחלה, אז כנראה שהlgd שלהם גם אחלה. ובאופן כללי, זו חברה סופר אמינה. כנראה שהחל מהסייקלים הבאים, אהיה רק על lgd. גם בחיטוב וגם במסה.

האוסטרין שלהם אחלה, אז כנראה שהlgd שלהם גם אחלה. ובאופן כללי, זו חברה סופר אמינה. כנראה שהחל מהסייקלים הבאים, אהיה רק על lgd. גם בחיטוב וגם במסה.
ניסית את הראד שלהם? הוא גם איכותי לדעתי

ניסית את הראד שלהם? הוא גם איכותי לדעתי
לא, וכנראה שלא אעשה rad אחרי שלא מעט אנשים דיווחו על בעיות בגב התחתון שהוקרן כנראה מהכליות. אומנם ראיתי בreddit טרנספורמציות מטורפות מהחומר הנ"ל אבל מעדיף ללכת על כמה שיותר על בטוח והlgd פשוט מ-ע-ו-ל-ה.

אני עד היום הכרתי פפטידים ונגזרות של טסטוסטרון סינטתי..
מה הם בדיוק הsarms ? אם הם לא סוג משודרג של נגזרת טסטוסטרון סינטתית אז למה הם פוגעים כמו הטסטוסטרון בציר ההןרמונלי ונדרש pct , למה הם גורמים לעליה בלבידו ואיך בדיוק הם מעלים את המסה אם כשהציר מושבת יש ירידה בליבידו והגוף נכנס למצב קטבולי

מה הם בדיוק הsarms ? אם הם לא סוג משודרג של נגזרת טסטוסטרון סינטתית אז למה הם פוגעים כמו הטסטוסטרון בציר ההןרמונלי ונדרש pct , למה הם גורמים לעליה בלבידו ואיך בדיוק הם מעלים את המסה אם כשהציר מושבת יש ירידה בליבידו והגוף נכנס למצב קטבולי

פשוט תרשום sarms בגוגל או ביוטיוב ותקבל אינסוף תשובות סופר מפורטות מה זה בדיוק, איך עובד, האם צריך pct ועוד.

לא בהכרח צריך pct, תלוי מינונים. כל שאר השאלות, כמו שדן רשם, גוגל יכול לענות לך. תיחשף עוד.

לא בהכרח צריך pct, תלוי מינונים. כל שאר השאלות, כמו שדן רשם, גוגל יכול לענות לך. תיחשף עוד.
וסתם כדי לספק את יצר הסקרנות שבי..
אתם יודעים את התשובות לשאלות ששאלתי או שגם אתם לא נברתם מספיק?

וסתם כדי לספק את יצר הסקרנות שבי..
אתם יודעים את התשובות לשאלות ששאלתי או שגם אתם לא נברתם מספיק?
אתה מוזמן לעשות חיפוש על התשובות שלי לאנשים לגבי הlgd, ניתן להסיק משם פחות או יותר איך באופן כללי הsarms עובדים.

זה לא שהם פוגעים כמו הטסט בציר ההורמונלי, גם לא כולם יובילו לעליה בליבידו.

זה לא שהם פוגעים כמו הטסט בציר ההורמונלי, גם לא כולם יובילו לעליה בליבידו.
נכון ואין המרה לdht שזה מבורך אבל זה משבית ציר ודורש pct..שמעתי את זה גם פה בסרטון (שאפו למנהלים על ההשקעה והיןזמה) וגם מחוץ לפורום
סליחה שחופר
פשוט לא מאלה שמנסים לפני שלומדים
יש לא מעט מידע מבלבל ברשת
מצד אחד מעלה בנוזלים..מצד שני לא מומר לאסטרוגן
מצד אחד לא נגזרת טסטוסטרון(אם כן אז זה סטרואיד אנבולי) מצד שני לא פפטיד ומצד שלישי לא מאוד ברור מה כן

• פותח/ת השרשור
לקחת את 2 החברות הכי שוות בשוק 🤩
סייקל 1 כזה אפילו במינון של :
300 מ"ג טסט שבועי
ו5 מ"ג LGD ולאט לאט עם השבועות להרגיש אם אתה יכול להגיע ל10מ"ג ..

סייקל כזה אתה לא תיראה הרבה חבר'ה שעשו סייקלים בחדר כושר מטסט 500 ועוד איזה סטרואיד 🤩🏋️🏋️😅
אתחיל באמת מ5, תודה על התשובה..
משום מה השעו אותי מהפורום כי עברתי על הכללים‍♂️
נראה לי היה בילבול ביני למישהו אחר..
כי לא חושב שעברתי כל הכללים אם כן תגידו לי איפה חח..

לא מדברים פה על מחירים בפורום. אתה מוזמן להריץ חיפוש בגוגל ולהבין סדר גודל. בקשר לחברות סטרואידים ידועות, לא כולן בתוך העניין של הסארמס, רק חלק. בכל הנוגע לסארמס כמה מקורות שאין ספק שהם לג'יט - sciencebio (הקבוע שלי), irc, venogen. יש עוד כמה אבל אלו עולים לי עכשיו לראש, אולי יהיה פה מישהו אחר שיגיד
זאת הכלה? הגעתי למקום הנכון?
20200609_162147.jpg 20200609_162037.jpg
מה עדיף ?

הרצתי סייקל LGD של סיינס ביו, אחלה חומר אין לי שום דבר רע להגיד עליהם.
איזה מינון אתה מתכוון לקחת ולכמה זמן?
איך שילמת, פייפאל?
תוך כמה זמן הגיע?
ספר קצת על הפרוטוקול..לקחת 2.5 מג ליום וזהו? לא צרפת טסטוסטרון?

זאת הכלה? הגעתי למקום הנכון?
צפה בקובץ המצורף 55759 צפה בקובץ המצורף 55760
מה עדיף ?
כן זה זה. עדיף נוזל אם לא בא לך למדוד 5, 2.5 או 10 מג כל פעם עם משקל שעולה כמה מאות דולרים כל יום.

יש מס אפשרויות לשלם, גם אשראי אני מאמין כמו פעם האחרונה ששלימתי.

אתה לא חייב טסט ולא pct. זה תלוי מינון.

עריכה: אם הגיל שרשום אצלך זה כמו שמופיע אצלך בפרופיל אז עדיף שיהיה לך nolva בצד גם במינון של עד 5 מג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית