עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז אתה ממש ותיק בתחום...ובר מזל לפי מה שכותבים ואומרים פה(לא קל להשיג לג'יט)
את החומרים של החברות האלה אתה מזמין מהאתר שלהן? או שזה מה שרשום על הבקבוק שהדילר מביא לך?
אהלן חברים מישהו התנסה עם LGD של
Science.bio נוזלי?
אשמח לדעת איך היה לו? והאם החברה אמינה?
אותו דבר לגבי טסט של וורטקס?
תודה חברים
כמו שאמרתי, ניסיתי כולם חוץ מ- S23
ניסית את הראד שלהם? הוא גם איכותי לדעתיהאוסטרין שלהם אחלה, אז כנראה שהlgd שלהם גם אחלה. ובאופן כללי, זו חברה סופר אמינה. כנראה שהחל מהסייקלים הבאים, אהיה רק על lgd. גם בחיטוב וגם במסה.
לא, וכנראה שלא אעשה rad אחרי שלא מעט אנשים דיווחו על בעיות בגב התחתון שהוקרן כנראה מהכליות. אומנם ראיתי בreddit טרנספורמציות מטורפות מהחומר הנ"ל אבל מעדיף ללכת על כמה שיותר על בטוח והlgd פשוט מ-ע-ו-ל-ה.ניסית את הראד שלהם? הוא גם איכותי לדעתי
אני עד היום הכרתי פפטידים ונגזרות של טסטוסטרון סינטתי..
מה הם בדיוק הsarms ? אם הם לא סוג משודרג של נגזרת טסטוסטרון סינטתית אז למה הם פוגעים כמו הטסטוסטרון בציר ההןרמונלי ונדרש pct , למה הם גורמים לעליה בלבידו ואיך בדיוק הם מעלים את המסה אם כשהציר מושבת יש ירידה בליבידו והגוף נכנס למצב קטבולי
לא בהכרח צריך pct, תלוי מינונים. כל שאר השאלות, כמו שדן רשם, גוגל יכול לענות לך. תיחשף עוד.אני עד היום הכרתי פפטידים ונגזרות של טסטוסטרון סינטתי..
מה הם בדיוק הsarms ? אם הם לא סוג משודרג של נגזרת טסטוסטרון סינטתית אז למה הם פוגעים כמו הטסטוסטרון בציר ההןרמונלי ונדרש pct , למה הם גורמים לעליה בלבידו ואיך בדיוק הם מעלים את המסה אם כשהציר מושבת יש ירידה בליבידו והגוף נכנס למצב קטבולי
וסתם כדי לספק את יצר הסקרנות שבי..לא בהכרח צריך pct, תלוי מינונים. כל שאר השאלות, כמו שדן רשם, גוגל יכול לענות לך. תיחשף עוד.
אתה מוזמן לעשות חיפוש על התשובות שלי לאנשים לגבי הlgd, ניתן להסיק משם פחות או יותר איך באופן כללי הsarms עובדים.וסתם כדי לספק את יצר הסקרנות שבי..
אתם יודעים את התשובות לשאלות ששאלתי או שגם אתם לא נברתם מספיק?
זה לא שהם פוגעים כמו הטסט בציר ההורמונלי, גם לא כולם יובילו לעליה בליבידו.אני עד היום הכרתי פפטידים ונגזרות של טסטוסטרון סינטתי..
נכון ואין המרה לdht שזה מבורך אבל זה משבית ציר ודורש pct..שמעתי את זה גם פה בסרטון (שאפו למנהלים על ההשקעה והיןזמה) וגם מחוץ לפורוםזה לא שהם פוגעים כמו הטסט בציר ההורמונלי, גם לא כולם יובילו לעליה בליבידו.
אתחיל באמת מ5, תודה על התשובה..לקחת את 2 החברות הכי שוות בשוק 🤩
סייקל 1 כזה אפילו במינון של :
300 מ"ג טסט שבועי
ו5 מ"ג LGD ולאט לאט עם השבועות להרגיש אם אתה יכול להגיע ל10מ"ג ..
סייקל כזה אתה לא תיראה הרבה חבר'ה שעשו סייקלים בחדר כושר מטסט 500 ועוד איזה סטרואיד 🤩🏋️🏋️😅
זאת הכלה? הגעתי למקום הנכון?לא מדברים פה על מחירים בפורום. אתה מוזמן להריץ חיפוש בגוגל ולהבין סדר גודל. בקשר לחברות סטרואידים ידועות, לא כולן בתוך העניין של הסארמס, רק חלק. בכל הנוגע לסארמס כמה מקורות שאין ספק שהם לג'יט - sciencebio (הקבוע שלי), irc, venogen. יש עוד כמה אבל אלו עולים לי עכשיו לראש, אולי יהיה פה מישהו אחר שיגיד
זה מגיע לארץ בלי בעיות?
איך שילמת, פייפאל?הרצתי סייקל LGD של סיינס ביו, אחלה חומר אין לי שום דבר רע להגיד עליהם.
איזה מינון אתה מתכוון לקחת ולכמה זמן?
כן זה זה. עדיף נוזל אם לא בא לך למדוד 5, 2.5 או 10 מג כל פעם עם משקל שעולה כמה מאות דולרים כל יום.