הורדת פרוגרסטרון ?

פדרו

משתמש מתחיל
90
9
נק' מוניטין:
19
90
9
שלום, בהמשך לפוסט קודם שלי על רגישות בפטמה
לוקח טסט ןטרן ארוך, ניסיתי טמוקסי 40 מג ניסיתי דוסטינקס ולא עוזר.
מישהו אמר לי שמדובר בפרוגרסטרון גבוה... כמובן שאני צריך לעשות בדיקות דם ללא ספק אבל רציתי לדעת אם מישהו יכול לשפוך אור...
פרוגרסטרון משפיע/יוצר גינו? איזה תרופות אנחנו מכירים להורדת פרוגרסטרון?
תודה מראש

בקרה על רמת הפרולקטין
הפרשת הפרולקטין מבלוטת יתרת המוח מבוקרת על ידי גורמים רבים, אבל העיקרי שבהם הוא הורמון הדופמין (Dopamine) אשר מופרש מאזור מוגדר במוח. תפקידו לדכא את הפרשת ההורמון ולשמור על רמתו התקינה. במצבים מסוימים, כגון תת-תפקוד של בלוטת התריס, קיימת הפרשה מוגברת של הורמון ה-Thyrotropin Releasing Hormone מהמוח, אשר מגביר באופן משמעותי את הפרשת הפרולקטין, גורם לרמת פרולקטין גבוהה בדם. ובכך משבש תהליכים שבהם הפרולקטין מעורב. יש צורך על כן בטיפול בבלוטת התריס, כדי לאזן את רמות הפרולקטין.

טיפולים ותרופות
הגורמים השכיחים לרמת פרולקטין גבוהה בדם הם גידולים שפירים מפרישי פרולקטין ותרופות מסוימות. הפרשה מוגברת זו תיפסק בעקבות דיכוי הפרולקטין על ידי תרופות נגזרות של ברומוקריפטין או בהפסקת נטילת התרופה שהגבירה את הפרשת הפרולקטין. גידולים המפרישים פרולקטין ניתנים לטיפול גם בתרופות ברוב המקרים, ללא צורך בניתוח.

פרולקטין גבוה זה מה שאומר לגוף שלך 'להניק', לכן נשים שרוצות להפסיק להניק לוקחות קברגולין

מאידך צריך לבדוק מצב של בלוטת תריס, בדיקות דם יתנו אינדיקציה, מה שגם לא מבין, למה לקחת טמוקסי במקום AI כזה או אחר באם אסטרוגן הוא הבעיה פה

חוץ מזה, צריך להבין שברגע שצמחה רקמת שד כמעט ואין דרך אחורה שלא בניתוח, אתה יכול להיות בא.ש אפסי ומסה גבוהה כדי 'לטשטש' את זה אבל לא בהכרח יש דרך אחורה בצורה הורמונלית, קח את זה בחשבון

תעשה גם את ההבדלה בין פרולקטין לאסטרוגן, שהרי אלו 2 הורמונים שונים

שלום, בהמשך לפוסט קודם שלי על רגישות בפטמה
לוקח טסט ןטרן ארוך, ניסיתי טמוקסי 40 מג ניסיתי דוסטינקס ולא עוזר.
מישהו אמר לי שמדובר בפרוגרסטרון גבוה... כמובן שאני צריך לעשות בדיקות דם ללא ספק אבל רציתי לדעת אם מישהו יכול לשפוך אור...
פרוגרסטרון משפיע/יוצר גינו? איזה תרופות אנחנו מכירים להורדת פרוגרסטרון?
תודה מראש
אל תסתמך על "מישהו אמר לי"... הדבר ראשון שאתה צריך לעשות זה לעצור מייד ולבדוק איפה הבעיה..אם ישנה אצלך נטייה להמרה גבוהה לאסטרוגן (במקרה כזה של פעילות מוגברת ברקמת השד טמוקסיפן היה אמור לפתור את הבעיה) או אם הכיוון הוא הפרולקטין שטרן ידוע בהשפעה השלילית שלו בנושא לכן למרות שאינו מומר לאסטרוגן יכול בהחלט לגרום לג'ינו ..
ראיתי סייקליסטים עם ג'ינו...
בעדינות אחי
זה לא כדאי!

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית