הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קיבלתי תפריט מדיאטנית שחושש שלא אוכל לעמוד בו... או לנסות בכל זאת

• פותח/ת השרשור zivmil
  • פורסם בתאריך

zivmil

משתמש מתחיל
106
46
נק' מוניטין:
63
106
46
פרטים על עצמי:
גיל 36
גובה 178 ס"מ
משקל 106 קילו

מתאמן שלוש שנים בחדר כושר. 4 פעמים בשבוע FULL BODY.
משקלי עבודה בתרגילים מורכבים בתוכנית כרגע :בנץ פרס 100 קילו של עשר חזרות לשלושה סטים וסקוואט 100 קילו של 8 חזרות לשלושה סטים.
כל השאר תרגילי עזר מכונות עם מחשבה תמיד לנסות להשתפר במשקלים או בנפח עם הזמן.

מאז שנרשמתי לחדר כושר אני מרגיש שהתחזקתי מאוד ביחס למה שהייתי לפני וגם גדלתי והביטחון העצמי השתפר...
אבל לצערי אם לפני המכון הייתי סתם שמנמן חביב עכשיו אני מקבל הערות דווקא שאני נראה כמו שור מנופח ומי תרצה לצאת איתי ככה.
מעליב אבל הבנתי שאני צריך לחשב גם את התזונה שלי ולא רק לאכול כמו פעם ורק להתאמץ במכון כי 106 קילו כנראה לא יושבים עלי טוב...
אז הלכתי לדיאטנית ואני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי בשני דברים:
האחד להבין אם הסה"כ הקלורי של התפריט הגיוני ומעשי בשבילי
והשני הוא מה משקל המטרה שעלי לשאוף אליו.

התפריט מורכב מ 6 ארוחות שסה"כ יוצא 2050 קלוריות ליום. והמלצה להוסיף 3 אימוני אירובי ( כרגע עושה רק כוח ).
לעומת מה שאני אוכל עכשיו זה נראה די מעט. אז שאלתי אותה אם היא חושבת שיהיה לי כוח אחרי מנת קוטג' וחצי הזאת ללכת להתאמן עכשיו לעשות בנץ פרס עשר חזרות של 100 קילו. והיא אמרה לי שכן אם אני אמשיך להתאמן חזק אז אני אשמור על השרירים וגם ארד באחוזי השומן.
אני לא איש מקצוע אז באמת שואל אותכם אם לפי הנתונים הפיזיים שלי לתת אמון וללכת בכל הכוח על התפריט של 2050 קלוריות בלי חשש שאני אצא ניזוק עם הרגשת חולשה והפסד של מסת שריר?

הנושא שפחות קריטי כרגע כי עוד לא התחלתי בתפריט הוא לכמה משקל לשאוף... לפי המחשבוני משקל אני צריך להגיע ל 80 וזה נשמע לי מטורף .. יש לי קצת ריפוד ו " ידיות אהבה " אבל לא חושב שאני נראה כמו אדם עם עודף של 20 קילו.

תודה על כל עזרה.

2000 קלוריות ל 106 קילו נשמע לי קצת קיצוני בתור התחלה, אני 70 קילו בחיטוב אוכל 1900-1950 ביום בלי אירובי מיוחד מעבר להליכות קצרות עם הכלב
הנה תמונה לפי מחשבון שמחשיב את העובדה שאתה מתאמן 3-5 ימים בשבוע, נראה לי כמו גירעון מטורף ומוגזם בתור התחלה, תוסיף לזה אירובי ותהיה על גירעון של מעל 50% בניטרלי, לא נתקלתי בספרות בחיטוב קיצוני כזה שלא גורר איבוד שריר משמעותי ומעבר לזה יהיה סבל שקשה לעמוד בו ולא תצליח להתאושש כמו שצריך מאימון לאימוו

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200610-074359.png
    Screenshot_20200610-074359.png
    KB 120.4 · צפיות: 37
נערך לאחרונה:
בהחלט נשמע מעט קיצוני.
הדבר שאני חושב מאוד חשוב בגרעון קלורי בכללי, זה לאכול מספיק חלבון וירקות.
אני חושב שעם מספיק חלבון לא תרגיש כזה קושי באימונים, כי תתאושש מספיק.

הדרך לדעת כמה משקל אתה צריך לרדת, זה לדעת מה אחוז השומן שלך. קשה למצוא דרך אמין לפעמים למדוד, אבל בגדול אם אתה 30% שומן, ואנחנו רוצים לרדת ל10%, תצטרך לרדת 20%, שזה בערך 20 ק"ג ויביא אותך ל86 ק"ג משקל גוף.

אבל קשה לדעת בדיוק.

אני הייתי מציע לך לעקוב אחרי המשקל שלך כל בוקר, ולספור את הקלוריות שלך כל יום, ובסוף שבוע לעשות ממוצע. לבדוק אם נשארת אותו משקל כל השבוע, וכמה קלוריות אכלת.

זה יהיה עבורך הניטרלי, דהיינו מספר הקלוריות שאיתם אתה נשאר אותו משקל.
משם אתה יכול להיות בגרעון קלורי של 500 קלוריות בשבוע שאחרי, ולראות את המשקל יורד לאט לאט.

ותצטרך לקצץ בקלוריות ככל שאתה מרזה, אז כל שבוע אולי כדאי להוריד עוד 200 קלוריות.

אחרי 10 ק"ג שירדת, הייתי ממליץ לך להפסיק לרדת ולהיות בניטרלי כמה שבועות כדי להתאושש, גם מנטלית ונפשית, אבל גם פיזית, להורמונים בגוף שיחזרו לעצמם.

ואז ממשיך עם המינוס הקלורי עד שאתה שבע ממה שירדת.

לעניות דעתי לרדת ל15% שומן זה די והותר, גם עלול להיות לך עור עודף אם תרד יותר מדי. אבל תוכל להחליט מה אתה תעשה בתהליך עצמו.

עם כל הכבוד לכל החישובים למיניהם, אתה בסוף מחליט בכמה גרעון אתה רוצה להיות.
אז אני הייתי נותן צ'אנס לתפריט לשבוע. ואם אתה מתקשה עם התפריט תוכל להוסיף קלוריות. (רק לא לרדת מפי 2 חלבון ממשקל גוף)
בהמשך גם מחליף את ה-Full body program לפיצולים כלשהי / abc / מה שלא תבחר,
קשה לי לדמיין התקדמות טובה במשקלי עבודה ושל היפרטרופיה בפרט במתכונת של 4 פעמים full body.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית