הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

sarms האלטרנטיבה הבטוחה...או שאולי לא..

Mr. Gent

משתמש קבוע
1,931
890
נק' מוניטין:
1,438
1,931
890

נברתי קצת ביוטיוב בחיפוש אחרי בילדרים שמספרים על חוויות השימוש בסראמס..וראיתי כמה
האמת..לא שמעתי מהם מילה רעה אבל אז נפל עלי הסרטון של הרופא הזה שהוא רופא שמטפל ומייעץ לספורטאים בעיקר אחרי abuse של אנבולים וכבר ראיתי סרטונים שלו על כמה סוגי סטרואידים בעבר הרחוק..
בסרטון הוא מסביר על הרעיון שעומד מאחורי פיתוח התרופה..האיכויות וקהל היעד שלה וכו'..מסתמך בין היתר על מחקרים ביולגיים ורפואים וגם מציג את נקודת המבט שלו על סמך המטופלים הרבים שלו
ממליץ לראות הכל..אבל ניתן להתמקד החל מהדקה 10:21 בה הוא מתחיל לספר על תופעות הלוואי של החומר וסותר 90% ממה ששמעתי עד עכשיו..אם לשפוט לפי הדוקטור הזה..אז החומר מומר ועוד איך לdht..וכתוצאה מכך לכל תופעות הלוואי שבאות עם זה, בהחלט גורם לנשירה אצל מי שיש נטיה לכך, מוריד את הכולסטרול הטוב כמו כל סטרואיד..עשוי לפוגע בכלי דם ובשריר הלב..בציר ההורמונלי..מדכא ליבידו ומשבית ציר לתקופות ארוכות ממה שסיפרנו לעצמנו לעיתים עד השבתה שמצריכה trt לנצח..אקנה..חולשה וקרעים בגידים.. ויש עוד!!
מקווה שלא תתבאסו עלי..מבין אתכם אם כן 🫤
אבל מצרף כי עדיין חושב שנכון וחשוב לשתף
הסקרנות והרצון להתנסות עדיין בועטים אבל הסרטון בהחלט נותן חומר למחשבה ותהייה לא לגבי האפקטיביות של החומר אלא לגבי השאלה האם באמת אנחנו מדברים פה על הsafe alternative לשימוש באנבולים..או שאולי אנחנו קצת פנטזיונרים

נערך לאחרונה:
@frozen לפי מה שהבנתי ממך, כל הזריקות שיש עדיף לתת לsubq
יענו כל זריקה טסט טרן מה לא אפשר לתת לאמצע הישבן בשומן ושלום על ישראל
הבנתי אותך נכון?

אני זוכר את זה ממה שאמרת על AI אסטרוגן וזריקות של טסט אם אתה זוכר

מזכיר לי שקיבלתי אביטרן פעם והאחות שאלה אותי אם אני רוצה שהיא תזריק לי..(צחקנו כמובן וכל אחד הלך לדרכו)

נערך לאחרונה:
@frozen לפי מה שהבנתי ממך, כל הזריקות שיש עדיף לתת לsubq
יענו כל זריקה טסט טרן מה לא אפשר לתת לאמצע הישבן בשומן ושלום על ישראל
הבנתי אותך נכון?

אני זוכר את זה ממה שאמרת על AI אסטרוגן וזריקות של טסט אם אתה זוכר
אין בעיה עם זה וזה נטול כאבים לגמרי. הבעיה שזה עושה גושים בשומן שלרוב חולפים תוף כמה ימים(יכול להגיע לכמה שבועות במקרים נדירים).
צריך מגוון גדול של אתרי הזרקה

שים לב שהוא מדבר על מינונים פי 10 ומעלה מהמינון המקסימלי שנתנו במחקר שבחן על בני אדם (1 מג). שזה מינון מאוד גבולי ולא ככ רצוי לאנשים שמעוניינים לעשות זאת סולו.

דבר שני, ברור שזה חומר שיכול להשבית לך את הצורה, אבל שוב, זה תלוי מינון, זמן ועוד פרמטרים (גנטיקה, רמות lh וכו').

לרוב הוא גורם לדעיכה בטסט ולא משבית ציר (גם לפי ממצאי המחקר שהוא פרסם). השבתה זה כאשר הlh שלך בכרשים ולפי המחקר שהוא מתבסס, במינון של 1 מג לא הייתה ירידה כמעט בlh.

לא ככ ברור לי איך זה מומר לdht, זה לא הורמון. דבר שני, בדיקת הpca במחקר לא השתנתה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שים לב שהוא מדבר על מינונים פי 10 ומעלה מהמינון המקסימלי שנתנו במחקר שבחן על בני אדם (1 מג). שזה מינון מאוד גבולי ולא ככ רצוי לאנשים שמעוניינים לעשות זאת סולו.

דבר שני, ברור שזה חומר שיכול להשבית לך את הצורה, אבל שוב, זה תלוי מינון, זמן ועוד פרמטרים (גנטיקה, רמות lh וכו').

לרוב הוא גורם לדעיכה בטסט ולא משבית ציר (גם לפי ממצאי המחקר שהוא פרסם). השבתה זה כאשר הlh שלך בכרשים ולפי המחקר שהוא מתבסס, במינון של 1 מג לא הייתה ירידה כמעט בlh.

לא ככ ברור לי איך זה מומר לdht, זה לא הורמון.
תקשיב שוב המטופלים שהשתתפו בניסוי צרכו 1מג ליום הוא מציין לשם השוואה רק כדי להדגיש שבילדרים שלוקחים 10 מג ויותר..צפיים לתופעוץ חריפות יותר..מה שמסביר למה אצלם כן צפויה השבתה
לא יכול להיות דיכוי של חשק ויצור טסט בלי השבתה..
לא זוכר את הנוסח המלא כשאתפנה אכנס שוב לבדוק מי מאיתנו הבין לא לגמרי נכון

תקשיב שוב המטופלים שהשתתפו בניסוי צרכו 1מג ליום הוא מציין לשם השוואה רק כדי להדגיש שבילדרים שלוקחים 10 מג ויותר..צפיים לתועוץ חריפות יותר
לא זוכר את הנוסח המלא כשאתפנה אכנס שוב לבדוק מי מאיתנו הבין לא לגמרי נכון
אבל בילדרים עשו לפני זה סייקלים של טסט ועוד ועוד

בתור סייקל ראשון לפני שנגעת בטסט אי פעם שהרצפטורים שלך בתולים לגמרי, 1mg יכול להעיף לך את ה..

• פותח/ת השרשור
אבל בילדרים עשו לפני זה סייקלים של טסט ועוד ועוד

בתור סייקל ראשון לפני שנגעת בטסט אי פעם שהרצפטורים שלך בתולים לגמרי, 1mg יכול להעיף לך את ה..
תתעסק בעיקר...
אחרי הכל לאף אחד מאיתנו אין בעיות עם האימפקט של הסטרואידים..
השאלה אם בדומה למה ש"כולם מדברים" באמת יש פה סוג של תחליף סטרואידים עם מעט מאוד תופעות לוואי..או שמדובר באותה גברת עם אותם חצ'קונים ואולי מכוערים יותר

תתעסק בעיקר...
לאף אחד מאיתנו אין בעיות עם האימפקט של הסטרואידים..
השאלה אם בדומה למה ש"כולם מדברים" באמת יש פה סוג של תחליף סטרואידים עם מטע מאוד תופעות לוואי..או שמדובר באותה גברת עם אותם חצ'קונים ואולי מכוערים יותר
הסייקל הראשון שלי היה סארם סולו לבד וזה העיף לי את ה..
הרבה יותר בטוח לשימוש מאשר סטרואידים אבל יהיה בעיות בשימוש מתמשך לכם אומרים 6-8 שבועות ותחתוך ותעשה הפסקה של 6-8 לפחות עם נגיעה של pct
אחרת זה יכול להיות מכוער יותר והתייחסו אל זה בפודקטסטים השונים, מהסיבות השונות של חוסר באסטרוגן ועוד ועוד

אבל הם סלקטיביים לרצפטורים ספיציפיים הווי אומר שהם לא נוגעים בדברים שהם לא אמורים לדעת בהם והם יותר קלילים עבור הגןף ברמת בתיאוריה, כן, יש בהם משהו מיוחד אבל אנשים סולדים מזה כי זה נחשב "חדש" והרבה חבר'ה רולד סקול לטוב ולרע סגנון אם זה עובד לא נוגעים אחרת חוטפים תופעות לוואי שאין לך מושג מאיפה הם הגיעו, מה לעשות ככה זה עם חומרים, מה שלא מכירים, מפחדים..

כל דבר יכול להיות טוב אם אתה משתמש בו בצורה חכמה, גם אגוזים שזה סופר בריא, תגזים איתם ויהיה לך 7000 קלוריות ליום מהם ותהפוך לשמן או לת'ור

תקשיב שוב המטופלים שהשתתפו בניסוי צרכו 1מג ליום הוא מציין לשם השוואה רק כדי להדגיש שבילדרים שלוקחים 10 מג ויותר..צפיים לתופעוץ חריפות יותר..מה שמסביר למה אצלם כן צפויה השבתה
לא סתרת אותי.

לא הבנתי.

• פותח/ת השרשור
הסייקל הראשון שלי היה סארם סולו לבד וזה העיף לי את ה..
הרבה יותר בטוח לשימוש מאשר סטרואידים אבל יהיה בעיות בשימוש מתמשך לכם אומרים 6-8 שבועות ותחתוך ותעשה הפסקה של 6-8 לפחות עם נגיעה של pct
אחרת זה יכול להיות מכוער יותר והתייחסו אל זה בפודקטסטים השונים, מהסיבות השונות של חוסר באסטרוגן ועוד ועוד

אבל הם סלקטיביים לרצפטורים ספיציפיים הווי אומר שהם לא נוגעים בדברים שהם לא אמורים לדעת בהם והם יותר קלילים עבור הגןף ברמת בתיאוריה, כן, יש בהם משהו מיוחד אבל אנשים סולדים מזה כי זה נחשב "חדש" והרבה חבר'ה רולד סקול לטוב ולרע סגנון אם זה עובד לא נוגעים אחרת חוטפים תופעות לוואי שאין לך מושג מאיפה הם הגיעו, מה לעשות ככה זה עם חומרים, מה שלא מכירים, מפחדים..

כל דבר יכול להיות טוב אם אתה משתמש בו בצורה חכמה, גם אגוזים שזה סופר בריא, תגזים איתם ויהיה לך 7000 קלוריות ליום מהם ותהפוך לשמן או לת'ור
אתה מתעלם מהעיקר...
זה שזה חדש לא מדגדג לי..להיפך..מסקרן אותי
השאלה זה אם מדובר פה בפרוספקט אפור שלא משדרג הרבה עם יח"צ טוב...או שבאמת מה שאתה שומע זה מה אתה מקבל..ואני מתמקד בעיקר בעניין תופעות הלוואי
לא סתרת אותי.

לא הבנתי.
גם אם זה נכון...ולפי מה שאני זוכר זה לא...אתה הרי לא תריץ חומר כזה ל4 שבועות 1 מג ליום

נכון, אני אריץ אותו בין 2.5 ל5 מג ולא 10 מג או יותר עם הטסט הטבעי שלי.
דבר שני, מה נכון ?
יש שלב בו הטסט הטבעי שלך נגמר ואין לך אסטרוגן במערכת כי אין המרה מסארמס לאסטרוגן ואין לך טסט טבעי

בהתחלה זה טוב כמו AI א.ש נמוך הכל טוב ואז מתחילים התופעות לוואי של כאבי שרירים עצמות, צפיפות עצם יורדת ובלגנים כי אין אסטרוגן וכבר הגוף צריך אותו, צריך לדעת לעצור בזמן אם אתה מתכנן להריץ אותו סולו, מקווה שתבין את 'המדע' מאחורי זה

אז הסוד בסייקל טוב זה להינות מצפיפות עצם יותר צפופה ויותר שריר בנוסף

בסארמס סולו עלול להגיע שלב שבו אתה צובר שריר אבל הצפיפות עצם נדפקת ואז הגוף מפרק את השריר שהוא צבר ע"י קורטיזול וסטרס למינהם כי אין אסטרוגן, קיצור צריך להיות שם 'חכם' או ללכת עם מספק קבוע של שבועות ולעצור שם בלי שטויות.

• פותח/ת השרשור
נכון, אני אריץ אותו בין 2.5 ל5 מג ולא 10 מג או יותר עם הטסט הטבעי שלי.
דבר שני, מה נכון ?
לא ישאר לך טסט טבעי גג אחרי שבועיים..פחות מ5 לא ידגדג אותך (בהנחה שטעמת כבק סטרואידים) הור טוען שיש לו מטופלים שנאלצו להשאר עם טסט trt שנה וחצי אחרי וכאלה גם אחרי שנה וחצי לא חזרו לעצמם

לא ישאר לך טסט טבעי גג אחרי שבועיים..פחות מ5 לא ידגדג אותך (בהנחה שטעמת כבק סטרואידים) הור טוען שיש לו מטופלים שנאלצו להשאר עם טסט trt שנה וחצי אחרי וכאלה גם אחרי שנה וחצי לא חזרו לעצמם
לא יודע כמה טסט נשאר לי אחרי שבועיים. אני זוכר שהייתי חרמן, הסקס היה טוב לאורך שימוש של 8 שבועות והמשקלים עלו מאוד יפה. עשיתי פעמיים סייקל של lgd סולו.
לקראת אמצע סוף, אם לא הייתי ישן לפחות 7 שעות בלילה אז היום היה הולך. יש בלוג, אתה מוזמן להסתכל.

לגבי מה שהרופא אמר, הוא מחסיר מידע כמו לכמה זמן הם לקחו, מינונים וכו'. לפי מה שהוא אומר בסרטון, זה נשמע שהמטופלים שלו לקחו מינונים מאוד גבוהים (וגם לכמה זמן??).
יש שלב בו הטסט הטבעי שלך נגמר ואין לך אסטרוגן במערכת כי אין המרה מסארמס לאסטרוגן ואין לך טסט טבעי

בהתחלה זה טוב כמו AI א.ש נמוך הכל טוב ואז מתחילים התופעות לוואי של כאבי שרירים עצמות, צפיפות עצם יורדת ובלגנים כי אין אסטרוגן וכבר הגוף צריך אותו, צריך לדעת לעצור בזמן אם אתה מתכנן להריץ אותו סולו, מקווה שתבין את 'המדע' מאחורי זה

אז הסוד בסייקל טוב זה להינות מצפיפות עצם יותר צפופה ויותר שריר בנוסף

בסארמס סולו עלול להגיע שלב שבו אתה צובר שריר אבל הצפיפות עצם נדפקת ואז הגוף מפרק את השריר שהוא צבר ע"י קורטיזול וסטרס למינהם כי אין אסטרוגן, קיצור צריך להיות שם 'חכם' או ללכת עם מספק קבוע של שבועות ולעצור שם בלי שטויות.
לא הגעתי למצב של כאבי שרירים. גם לא זכור לי שקראתי בחול על אנשים שלקחו מינונים כמו שלי שחוו תופעות לוואי כאלו.

• פותח/ת השרשור
לא יודע כמה טסט נשאר לי אחרי שבועיים. אני זוכר שהייתי חרמן, הסקס היה טוב לאורך שימוש של 8 שבועות והמשקלים עלו מאוד יפה. עשיתי פעמיים סייקל של lgd סולו.
לקראת אמצע סוף, אם לא הייתי ישן לפחות 7 שעות בלילה אז היום היה הולך. יש בלוג, אתה מוזמן להסתכל.

לגבי מה שהרופא אמר, הוא מחסיר מידע כמו לכמה זמן הם לקחו, מינונים וכו'. לפי מה שהוא אומר בסרטון, זה נשמע שהמטופלים שלו לקחו מינונים מאוד גבוהים (וגם לכמה זמן??).

לא הגעתי למצב של כאבי שרירים. גם לא זכור לי שקראתי בחול על אנשים שלקחו מינונים כמו שלי שחוו תופעות לוואי כאלו.
המטופלים שהוא דיבר עליהם זה בני 23-24 שהתנסו בlgd בלי סטרואידים...
שוב..לא יהיה חכם לרדת לרזולוציות שחשובות אבל לא תורמות מאוד לדיון...
העניין הוא..אם בsarms יש באמת זמני שיקום קצרים יותר מאשר בשימוש בסטרואידים ומדובר בחומרים "כמעט ללא תופעות לוואי" או שלא ממש....

המטופלים שהוא דיבר עליהם זה בני 23-24 שהתנסו בlgd בלי סטרואידים
תן לבן 20 מינון של 30 או 40 מג lgd במשך חצי שנה, מה אתה חושב שיקרה לו ?

והתשובה היא שכן (כי תיאורטית הם יותר חלשים גם), יש זמנים יותר קצרים וזה תלוי זמן שימוש, מינונים, גיל וגנטיקה.

• פותח/ת השרשור
תן לבן 20 מינון של 30 או 40 מג lgd במשך חצי שנה, מה אתה חושב שיקרה לו ?

והתשובה היא שכן (כי תיאורטית הם יותר חלשים גם), יש זמנים יותר קצרים וזה תלוי זמן שימוש, מינונים, גיל וגנטיקה.
אם לשפוט על פי מה שבודיבילדרים אומרים יקרה לו x ואם לשפוט על פי מה שאחרים...y

בוא נסכם שעוד רב הנסתר על הגלוי(לא מדבר על האפקטיביות של התרופה בצבירת מסה..על זה כנראה אין מחלוקת) ואם יש מישהו שיכול להרגיע אותי אני אשמח כי אם לא הסיפור הזה עם הביטקוין אתמול עכשיו החומרים כבר היו בדרך אלי

נערך לאחרונה:
אם לשפוט על פי מה שבודיבילדרים אומרים יקרה לו x ואם לשפוט על פי מה שאחרים...y

בוא נסכם שעוד רב הנסתר על הגלוי(לא מדבר על האפקטיביות של התרופה בצבירת מסה..על זה כנראה אין מחלוקת) ואם יש מישהו שיכול להרגיע אותי אני אשמח כי אם לא הסיפור הזה עם הביטקוין אתמול עכשיו החומרים כבר היו בדרך אלי
מסכים, הכל כרגע בbro science. למרות שיצא מחקר על rad בו אנשים (או נשים?) נטלו מינונים אסטרונומים. אין לי גישה למאמר, אבל more plates more dates דיבר על זה, לא ראיתי עדיין כמו שצריך את הסרטון יוטיוב שלו.

• פותח/ת השרשור
בכל מה שקשור לשיפור הביצועים הכח וצבירת מסה זו או אחרת....האשה הנוכחית שלי (האנבולים) דיי מספקת אותי...והתרגלתי כבר למגרעות שלה.
יכולתי לחפש חוויות בשדות זרים אם היה פה באמת את החבילה המושלמת בעיני...שזה חומר שאינו מומר לdht (יש אגב גם סטרואידים כאלה) לא משתק וגם אם מדכא ייצור, לזמנים קצרים..ובעל מעט מאוד תופעות לוואי כמו שקראתי בלא מעט מקומות אז זה היה באמת מושלם.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית