הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חדש כאן + שאלות לגבי ANABOLIC DIET.

• פותח/ת השרשור slay0r
  • פורסם בתאריך

slay0r

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
קודם כל, קראתי את הספר והחלטתי לעשות את ה ANABOLIC DIET למען FAT LOSS, בכל מקרה, התחלתי את 12 ימי ההסתגלות, רציתי לשאול כמה שאלות:
א) אפשר לקבל כמה מאכלים מומלצים שישביעו טיפה יותר? גבינת שמנת זה יוצא סתם מלא קלוריות ולא שבעים מזה
ב) לא הבנתי לפי לייל אם להחשיב ירקות ירוקים או לא בספירת הפחמימות הכללית?
ג) כדאי להכניס 1-2 פרוסות לחם קל ליום או לא מומלץ? (אני שומר על פחות מ 35 גרם פחמימה ליום)
תודה לעוזרים.

א. בשר שמן
ב. אתה בטוח שקראת את הספר הנכון? לא לייל רשם אותו
ג. ניסית דברים אחרים שאתה קופץ ל AD? למה אתה חושב שזה יהיה יותר אידאלי מדיאטה רגילה?

• פותח/ת השרשור
א. בשר שמן
ב. אתה בטוח שקראת את הספר הנכון? לא לייל רשם אותו
ג. ניסית דברים אחרים שאתה קופץ ל AD? למה אתה חושב שזה יהיה יותר אידאלי מדיאטה רגילה?
אני מסתדר עם המאכלים האלה ואוהב את התזונה דלת פחמימות והקטע של העמסות, אי אפשר להגיד שקראתי את הספר אבל טחנתי מאמרים ואני יודע את כל העקרונות כעקרון.
בשר שמן זה לא מסתדר בבוקר אחי, איזה מאכלים עוד אפשר כעקרון? (לא אכפת לי מבחינת תקציב אני מסודר בקטע הזה), ביצים זה טוב זה אני יודע, מה עוד מסתדר ?

תאכל ביצים ,גבינות שמנות,בשרים,אגוזים(גם בהם יש פחממות אז תחשב)סטיקים ויש עוד דברים תחפש בסופר..

• פותח/ת השרשור
אגב, שאלה שחשבתי עליה בראש, לדוגמא, לקוטג 5 אחוז, ולקוטג 1 אחוז בתוספת שומן איכותי יהיה אותו אפקט לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית