הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל מה שרציתם לשאול ולא העזתם

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
פותח פה פוסט מרוכז בשבילכם בשביל שאלות קטנות ודברים שלא רציתם לפתוח פוסט בשבילם..
ראיתי שהרמה פה נהיית מזעזעת וכל אחד נהיה פה גאון וזורק המלצות מפחידות.

יכול להיות שכמה מכרים משכילים שלי(אחד בתחום הסארמס,אחד מתחום הפארמה,אחד מתחום הכימיה) ירצו להצטרף לפוסט הזה בהמשך לסייע במתן תשובות,תלוי בהם.
מי שמתבייש לשאול משהו יכול לשלוח הודעה פרטית ואני אעלה את השאלה לפה באופן אנונימי.

הפוסט נועד להיות מן "q&a" ויעסוק בכל הנושאים,החומרים,pct,הורמונים ועוד.

מוזמנים לכתוב

אני בן 25 מתכונן לסייקל ראשון רק טסט, בהנחה שעושה פיסיטי טוב, מהי מידת השיקום של הציר והאשכים מהסייקל?

• פותח/ת השרשור
@bettout567
אין סיבה ממשית שיגרם לך נזק כלשהו מבחינת ייצור תאי זרע,נפח אשכים,פעילות גונדוטרופינים וכו' במידה ואתה יודע מה אתה עושה
אני וחבר שלנו שכבנו ואני מפחד מהיריון?
עד מתי אפשר לקחת גלולה של "היום של אחרי"

נ.ב
שנינו גברים..
הייתי עם קונדום אם לא שמת לב ..😲

נערך לאחרונה:
אני אשמח לשמוע על בעיות רפואיות שנוצרו\הוחמרו עקב שימוש בחומרים, בעיקר על כאלה שגרמו לכם להפסיק להשתמש לתמיד.

• פותח/ת השרשור
אני אשמח לשמוע על בעיות רפואיות שנוצרו\הוחמרו עקב שימוש בחומרים, בעיקר על כאלה שגרמו לכם להפסיק להשתמש לתמיד.
אני לא מכיר מישהו שהפסיק להשתמש בגלל בעיות רפואיות,ואני מכיר מנגד הרבה אנשים שמרגישים יותר טוב על מינון בינוני של טסט לאורך כל השנה.

דוגמה אחת שאני יכול לתת לך זה ייצור מוגבר של תאי דם אדומים אצל חבר,מה שגורם לסחרחורות,בעיות לחץ דם,איבוד שיווי משקל ,כאבי ראש ועלול להגיע להתעלפיות. זה נקרא פוליציטמיה בשפה הרפואית.

אותו אדם עשה הפסקה של כמה חודשים מחומרים,ביצע הקזות דם והכל חזר לנורמה. כרגע הוא בסייקל ובמעקב של בדיקות דם והכל תקין אצלו מבחינת rbc(ספירת תאי דם אדומים)

אני אוסיף שאותו אדם לקח מינונים די גבוהים ושילב הרבה חומרים שונים. והיה ON, להרבה שנים רצופות.
לא משהו שקורה בדרך כלל לרוב הציבור

אני אישית יכול להעיד שבמהלך הסייקל... הבעיות שינה שיש לי באופן קבוע נעלמו.
משמע הטסט החיצוני עזר מאוד לאיכות השינה שלי וגם מנע את היקיצות התכופות שבמהלך השינה.

• פותח/ת השרשור
שאלה אנונימית בפרטי
בן 21,מתאמן בערך שנה
אחוז שומן 17%,גובה 187,משקל 88,מתלבט אם להיכנס לסייקל שני של ליגנדרול וטסט 500.
חושש להיכנס לסייקל בגלל אחוז שומן ופוטנציאל טבעי.
------------------------------

תשמע,יפה מאוד שיש לך בראש את המחשבה הזאת בכלל אם לעצור או לא,מבורך. אתה לא רץ קדימה בספרינט,אתה מחשב את זה כמסלול מרתון וככה זה צריך להיות.

פעם הייתי נכנס לפה הרבה ומטיף בלי סוף לאנשים בגילך שחושבים שהם יודעים הכל והולכים בעיוורון אחרי המאמן שלהם,אבל עושה רושם שאתה מודע לפחות באופן חלקי למה שאתה עושה.

לדעתי אתה צריך לסדר לעצמך מטרות בראש,אני לא חשוב ש17% זה גבוה מדי לסייקל אבל אני גם לא חושב שאתה צריך סטרואידים בשביל להמשיך להתפתח בגובה שלך.
תנסה לתת כמה חודשים טובים בלי טסט,להשקיע ולבצע מעקב קפדני ולראות איך הולך.
אם תעבוד טוב "טבעי" אתה תעבוד טוב מאוד "לא טבעי" .

פוטנציאל טבעי בטוח שעוד יש לך
והאחוז שומן בסדר גמור להתחיל עכשיו אם אתה רוצה
החלטה שלך בסוף.

עצה שלי,תציב רף מסויים,תגיע אליו,תוכיח לעצמך שאתה יכול ואז תכניס חומרים

פותח פה פוסט מרוכז בשבילכם בשביל שאלות קטנות ודברים שלא רציתם לפתוח פוסט בשבילם..
ראיתי שהרמה פה נהיית מזעזעת וכל אחד נהיה פה גאון וזורק המלצות מפחידות.

יכול להיות שכמה מכרים משכילים שלי(אחד בתחום הסארמס,אחד מתחום הפארמה,אחד מתחום הכימיה) ירצו להצטרף לפוסט הזה בהמשך לסייע במתן תשובות,תלוי בהם.
מי שמתבייש לשאול משהו יכול לשלוח הודעה פרטית ואני אעלה את השאלה לפה באופן אנונימי.

הפוסט נועד להיות מן "q&a" ויעסוק בכל הנושאים,החומרים,pct,הורמונים ועוד.

מוזמנים לכתוב
אוקיי יש לי רשימה של שאלות שסתם מסקרנות אותי על הורמונים וחומרים, ואולי זה המקום לשאול אותם, ואלי זה שאלות קיטבאג מדרגה ראשונה, או שמא הם שאלות כל כך טובות שהתשובה לא ברורה או ידועה מספיק.
  1. האם טסט גבוה לתקופה ארוכה יחסית, או הורמונים אחרים בגוף שגבוהים (כמו GH לדוגמה) וסתם עצם לקיחת חומרים לגדילת מסת השריר, משפעים על הסיכונים לסרטן או מחלות אחרות? כמו העומס שלהם על הכבד והכליות, או כמו הסיכון שדובר על "גלולות"?
  2. האם זה כזה קל להסתיר שימוש בחומרים בתחרויות מקצועיות ואולימפיות? אני מבין שיש מגוון רחב של חומרים, אבל אולי תוכל לפרט קצת איך לדעתך יכול להיות ספורטאים כמו ריי וויליאמס שעלק טבעי מתחרה בפדרציה עם בדיקות של WADA אם אני לא טועה, שהם אותם בדיקות באוליפידה.
  3. מה יותר מסוכן או מזיק בחומרים, החומר עצמו או הדברים הנוספים שלוקחים להתמודד עם התופעות לוואי שלו?
  4. מה ההבדל שאתה עושה באימונים ובתזונה שלך על חומרים? לכוח או למסה או לחיטוב? האם אתה פשוט עושה אימון עם נפח גדול יותר, תכוף יותר? אוכל יותר חלבון, שומן או פחמימה? האם האיזון הקלורי שלך עולה בגלל המטבוליזם המוגבר?
  5. איך תראה כשתפסיק או אם תפסיק? האם תהיה עם יתרון על מי שאף פעם לא התחיל, או שתהיה בדיוק ברמה של אחד שהתאמן ברצינות כמוך בלי חומרים, או פחות?
  6. האם יש דרך בקלות לפרוש מחומרים? נגיד מישהו מוזרק כבר 10 שנים רוצה פתאום להפסיק, האם יש נזק שנשאר? האם הוא צריך להמשיך עם חומרים כדי לשמור על רמת טסט תקינה, האם יהיה לו שרירים נפולים ושקיות כאלה כמו תמונות של מוזרקים לשעבר?
אני יכול להמשיך עוד הרבה, אבל אולי כדאי שאעצור כאן.

למה לפעמים שמכניסים את המחט אז תוך כדי הזריקה המחט כמו 'קופצת' החוצה? בגלל הלחץ עם השמן או מקום הזרקה לא נכון? למה בעצם זה קורה? יש לציין שלא תמיד זה קורה
אוקיי יש לי רשימה של שאלות שסתם מסקרנות אותי על הורמונים וחומרים, ואולי זה המקום לשאול אותם, ואלי זה שאלות קיטבאג מדרגה ראשונה, או שמא הם שאלות כל כך טובות שהתשובה לא ברורה או ידועה מספיק.
  1. האם טסט גבוה לתקופה ארוכה יחסית, או הורמונים אחרים בגוף שגבוהים (כמו GH לדוגמה) וסתם עצם לקיחת חומרים לגדילת מסת השריר, משפעים על הסיכונים לסרטן או מחלות אחרות? כמו העומס שלהם על הכבד והכליות, או כמו הסיכון שדובר על "גלולות"?
  2. האם זה כזה קל להסתיר שימוש בחומרים בתחרויות מקצועיות ואולימפיות? אני מבין שיש מגוון רחב של חומרים, אבל אולי תוכל לפרט קצת איך לדעתך יכול להיות ספורטאים כמו ריי וויליאמס שעלק טבעי מתחרה בפדרציה עם בדיקות של WADA אם אני לא טועה, שהם אותם בדיקות באוליפידה.
  3. מה יותר מסוכן או מזיק בחומרים, החומר עצמו או הדברים הנוספים שלוקחים להתמודד עם התופעות לוואי שלו?
  4. מה ההבדל שאתה עושה באימונים ובתזונה שלך על חומרים? לכוח או למסה או לחיטוב? האם אתה פשוט עושה אימון עם נפח גדול יותר, תכוף יותר? אוכל יותר חלבון, שומן או פחמימה? האם האיזון הקלורי שלך עולה בגלל המטבוליזם המוגבר?
  5. איך תראה כשתפסיק או אם תפסיק? האם תהיה עם יתרון על מי שאף פעם לא התחיל, או שתהיה בדיוק ברמה של אחד שהתאמן ברצינות כמוך בלי חומרים, או פחות?
  6. האם יש דרך בקלות לפרוש מחומרים? נגיד מישהו מוזרק כבר 10 שנים רוצה פתאום להפסיק, האם יש נזק שנשאר? האם הוא צריך להמשיך עם חומרים כדי לשמור על רמת טסט תקינה, האם יהיה לו שרירים נפולים ושקיות כאלה כמו תמונות של מוזרקים לשעבר?
אני יכול להמשיך עוד הרבה, אבל אולי כדאי שאעצור כאן.
ריי וויליאמס טבעי כל עוד לא הוכח אחרת.

3. זה שאלת ביצה ותרנגולת, לפי דעתי מה שמסוכן זה איך הגוף עלול להגיב לחומר שהרי יש לך טסט במערכת באופן טבעי ואין בזה שום רע לכאורה.. מצד שני יש חומרים כמו טרן וכאלה שהוכחו כנירוטוקסים = רעילים למוח ויש שרעילים לכבד ברמה הכימית ועוד ועוד..

4. אתה בדיוק כמו בנאדם טבעי רק שהמספר קלוריות שקובע אם תאכל יותר ממנו או פחות ממנו אם תעלה או תרד במשקל יהיה יותר גבוה

לגבי האימונים, ההתאוששות יותר טובה אבל המשחק אותו משחק, ניהול עומסים נכון, אתה יכול להרביץ קצת יותר עומסים ולהתקדם עם פחות דילואודים אבל ניהול עומסים נכון עדיין משחק תפקיד

לגבי צריכת חלבונים פחמימות ושומנים שאתה על חומרים, המדע עוד לא אמר שם את המילה האחרונה אז כל שאגיד אהיה בגדר השערה, על כל פנים, אני דואג לדחוף קצת יותר חלבונים בידיעה שהגוף יתמודד איתם יותר טוב וכמובן עוד קלוריות כי אתה רעב והגוף רוצה לבנות עוד שריר, יותר מבדרך כלל אז זה בא עם רעב, ממליץ לך לראות סרטונים של גרג דוסט בנושא, הוא לוקח נושאים מסובכים שכאלה ודי מפשט אותם

נערך לאחרונה:
ריי וויליאמס טבעי כל עוד לא הוכח אחרת.
ברור, הוא וגם ראסל אורהי.
ואם תשאל את אבא שלי, גם ארנולד שוורצינגר.

השאלה הייתה תאורתית והם לא היו טבעיים 🙄

ברור, הוא וגם ראסל אורהי.
ואם תשאל את אבא שלי, גם ארנולד שוורצינגר.

השאלה הייתה תאורתית והם לא היו טבעיים 🙄
תמיד יש אחד בדור, וגם הוא עלול להתפתות לחומרים ועדיין, גם ארמסטרונג של האופניים וכנראה גם של הירח היו טבעיים ללא צל של ספק עד שגילו אותם בבדיקה, כל עוד לא 'עלו' עליהם, להגיד עליהם שהם לא טבעיים זה הוצאת דיבה.

תמיד יש אחד בדור, וגם הוא עלול להתפתות לחומרים ועדיין, גם ארמסטרונג של האופניים וכנראה גם של הירח היו טבעיים ללא צל של ספק עד שגילו אותם בבדיקה, כל עוד לא 'עלו' עליהם, להגיד עליהם שהם לא טבעיים זה הוצאת דיבה.
נכון 🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
  • האם זה כזה קל להסתיר שימוש בחומרים בתחרויות מקצועיות ואולימפיות? אני מבין שיש מגוון רחב של חומרים, אבל אולי תוכל לפרט קצת איך לדעתך יכול להיות ספורטאים כמו ריי וויליאמס שעלק טבעי מתחרה בפדרציה עם בדיקות של WADA אם אני לא טועה, שהם אותם בדיקות באוליפידה.
קל,מאוד.
אתה מוזמן לצפות בסרטים הבאים;
1.icarus
2.prespriction thugs
3.bigger faster stronger
4. Screwball

רופאים ועובדי מעבדה דואגים לטשטש הכל כמו שצריך,לפעמים גם בחסות המדינה כמו ברוסיה.
תצפה בהם ותבין על מה מדובר.
טשטוש הבדיקות זה תעשייה לא פחות גדולה מהסימום עצמו
מה יותר מסוכן או מזיק בחומרים, החומר עצמו או הדברים הנוספים שלוקחים להתמודד עם התופעות לוואי שלו?
תלוי באיזה חומר מדובר. אינסולין לא הייתי מעיז להכניס לגוף כי הדרך לשוק היפוגליקמי היא קצרה מאוד.
קלנבוטרול למשל יכול לגרום לצלקות בלב ודופק שיגרום לך להתאשפז לכמה ימי השגחה.

טסטוסטרון במינון סביר שלו לא אמור להזיק בשום צורה כזאתי ממה שידוע למדע עד היום.

מבחינת מה שלוקחים כדי למנוע תופעות לוואי,לרוב מדובר במעכבי ארומטאז שהם בדרך כלל כדורים לטיפול בסרטן השד בנשים,לא משהו שהייתי ממליץ לצרוך באופן קבוע.
לדוגמה,אנסטרוזול,פמרה ,טמוקסיפן
מה ההבדל שאתה עושה באימונים ובתזונה שלך על חומרים? לכוח או למסה או לחיטוב? האם אתה פשוט עושה אימון עם נפח גדול יותר, תכוף יותר? אוכל יותר חלבון, שומן או פחמימה? האם האיזון הקלורי שלך עולה בגלל המטבוליזם המוגבר?

אני באופן אישי עולה ל6-7 ימי אימון בשבוע,המטבוליזם אכן עולה מעט אבל לא דרסטית. משהו כמו 5-10 אחוז.
בחיטוב אני יכול להיות בגרעון גדול ולא לאבד שריר או לאבד מעט מאוד. במסה אני יכול לנצל יותר קלוריות לתהליך הבנייה ופחות להשמין.(הכל תלוי בקלוריות כמו שאתה כבר יודע)
איך תראה כשתפסיק או אם תפסיק? האם תהיה עם יתרון על מי שאף פעם לא התחיל, או שתהיה בדיוק ברמה של אחד שהתאמן ברצינות כמוך בלי חומרים, או פחות?
אני רוב הזמן בהפסקה..זה לא משהו קבוע אצל רוב האנשים.
איך אני נראה? פחות מלא בדם ונוזלים,מתחלש ב5% לערך במשקלי עבודה מקסימלים,ההנחה היא שכל עוד אתה לא חוצה את הגבול הגנטי שלך אתה יכול פחות או יותר להישאר עם מה שהשגת אם אתה יודע לעבוד נכון.
האם יש דרך בקלות לפרוש מחומרים? נגיד מישהו מוזרק כבר 10 שנים רוצה פתאום להפסיק, האם יש נזק שנשאר? האם הוא צריך להמשיך עם חומרים כדי לשמור על רמת טסט תקינה, האם יהיה לו שרירים נפולים ושקיות כאלה כמו תמונות של מוזרקים לשעבר?
אין דרך קלה כי מי שלקח 10 שנים לא יהיה מוכן להתאמן בלי זה. זה לא ממכר כימית,אבל אפשר להגיד שזה ממכר פסיכולוגית.
שימוש רצוף של 10 שנים יכול בהחלט לפגוע בתאי הזרע ובחשק המיני אבל שוב הרוב מוחלט עושים הפסקות כל כמה חודשים.
האם טסט גבוה לתקופה ארוכה יחסית, או הורמונים אחרים בגוף שגבוהים (כמו GH לדוגמה) וסתם עצם לקיחת חומרים לגדילת מסת השריר, משפעים על הסיכונים לסרטן או מחלות אחרות? כמו העומס שלהם על הכבד והכליות, או כמו הסיכון שדובר על "גלולות"?
שמרתי את זה לסוף, אי אפשר באמת לדעת מכיוון שמעולם לא בוצע מחקר ארוך טווח בנושא.
בית חולים מאיר כרגע עושה מחקר על משתמשים לשעבר ובודק כמה פרמטרים..נראה מה יגלו
למה לפעמים שמכניסים את המחט אז תוך כדי הזריקה המחט כמו 'קופצת' החוצה? בגלל הלחץ עם השמן או מקום הזרקה לא נכון? למה בעצם זה קורה? יש לציין שלא תמיד זה קורה
אתה מכניס נוזל לחלל סגור,תמיד תהיה התנגדות קלה
גם ארמסטרונג של האופניים וכנראה גם של הירח היו טבעיים ללא צל של ספק עד שגילו אותם בבדיקה
לא גילו את ארמסטרונג בבדיקה מעולם.
מנהל מעבדת wada בדק אותו באופן אישי מעל 50 פעמים ולא תפס אותו.
הוא מעיד על זה בעצמו בסרט icarus
.ארמסטרונג הודה בשימוש בpeds,כשהיה בתכנית אירוח

קל,מאוד.
אתה מוזמן לצפות בסרטים הבאים;
1.icarus
2.prespriction thugs
3.bigger faster stronger
4. Screwball

רופאים ועובדי מעבדה דואגים לטשטש הכל כמו שצריך,לפעמים גם בחסות המדינה כמו ברוסיה.
תצפה בהם ותבין על מה מדובר.
טשטוש הבדיקות זה תעשייה לא פחות גדולה מהסימום עצמו
אבדוק את זה, תודה.

ותודה על כל שאר התשובות.

וסתם מסקרן אותי, בגלל מה שכתבת על הסתרת סימום. מה דעתך על כל תחום הספורט בדיקות? נראה לך שיש מתאמנים בטופ או אפילו לא בטופ אבל עם הישגים מרשימים שטבעיים? האם לדעתך יש דרך שאפשר לעשות תחרות עם בדיקות שיבטיחו אחוז מאוד גבוה שהמתחרים טבעיים?

יש לנו אינדקציה למה אנשים היו מסוגלים לפני סימום, לדוגמה הסקוואט של פאול אנדרסון, ואחרים.

• פותח/ת השרשור
@CycleTelephohe
הוא הקיז לעצמו דם,שמר בקירור,חיכה חודשים שהגוף יחזור לייצר מה שאיבד והזריק את הדם חזרה.
היה לו המון חמצן בדם מה שהקל על פעילות אירובית.

דומה לepo ברעיון

@CycleTelephohe
הוא הקיז לעצמו דם,שמר בקירור,חיכה חודשים שהגוף יחזור לייצר מה שאיבד והזריק את הדם חזרה.

דומה לepo ברעיון
האם זה 'ההפך' מהקזת דם ובנאדם על חומרים שיעשה דבר שכזה עלול לגרום לhct שלו לעלות כתוצאה מכך.?

או שמא אם תעשה הקזה שכזאת מתי שהhct נמוך ותכניס את הדם בחזרה מתי שהוא נהיה גבוה תקבל דווקא אפקט חיובי? או שלא הבנתי בדיוק את העניין?

• פותח/ת השרשור
וסתם מסקרן אותי, בגלל מה שכתבת על הסתרת סימום. מה דעתך על כל תחום הספורט בדיקות? נראה לך שיש מתאמנים בטופ או אפילו לא בטופ אבל עם הישגים מרשימים שטבעיים? האם לדעתך יש דרך שאפשר לעשות תחרות עם בדיקות שיבטיחו אחוז מאוד גבוה שהמתחרים טבעיים?
אני נוטה להאמין שכל אלוף בכל תחום מסומם.
הארגון נוטה לשמור על מי שמכניס כסף ופרסום,ומפיל בפח את מי שלא ריווחי יותר.
זה הכי נפוץ בufc שלא תופסים מישהו במשך עשור שלם אבל כשהוא נהיה מבוגר,חתום על חוזה עתק ולא שווה את הסכום הזה, מפסיקים לתת לו גב והוא נכשל בבדיקות.

בביסבול (הסרט screwball) אחוז גבוה מאוד מהשחקנים בmlb היו מקבלים סטרואידים מאותו רופא שפתח קליניקה

ובהמון ענפים נוספים יש אין סוף סקנדלים שמתפרצים מדי פעם וכל מי שנתפס אומר אותו דבר "כולם משתמשים,אותי תפסו"
האם זה 'ההפך' מהקזת דם ובנאדם על חומרים שיעשה דבר שכזה עלול לגרום לhct שלו לעלות כתוצאה מכך.?
כן,יש סיכון בכל דבר, לארמסטרונג היה כמובן פיקוח רפואי צמוד

@CycleTelephohe

דומה לepo ברעיון
נשמע מוזר, אבל למה זה אסור? יש לזה נזק בריאותי פוטנציאלי?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית