עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסכים עם מה שנאמר פה, הבעיה עם רופא של קופת חולים היא שבדיקות מעבר לנורמה עולות לא מעט כסף, שכמובן הקופות משלמות ולא אתה, אז רופא לרוב לא יכול לרשום בדיקה ללא צורך אמיתי.תגיד לרופא מה הסיבה שאתה מבקש בדיקות דם, דהיינו לבדוק חוסרים.
רוב הרופאים בארץ יבדקו רק את המינימום האפשרי, וכנראה לא יבדקו שום דבר שלא תבקש מפורש. הדרך החכמה זה לבוא עם רשימה של הדברים שאתה רוצה לבדוק, והסבר מדוע אתה רוצה לבדוק.
וכדאי להפסיק לאכול ולקחת וויטמינים 12 שעות לפני הבדיקה.
ותתפלא, אבל גם עם הפניה מפורשת מהרופא, לפעמים במעבדה מחליטים שהבדיקה לא רלוונטית בהתאם לבדיקות קודמות שלך.מסכים עם מה שנאמר פה, הבעיה עם רופא של קופת חולים היא שבדיקות מעבר לנורמה עולות לא מעט כסף, שכמובן הקופות משלמות ולא אתה, אז רופא לרוב לא יכול לרשום בדיקה ללא צורך אמיתי.
אופציה אחת היא לבוא עם סיבה לבדוק הכל שתהיה מעבר ל"בא לי", או אופציה שניה תהיה לעשות פרטי
זה באמת חוצפה, ואני לא הייתי מוותר על זה, אתה אמור לקבל שירות וזה ממש לא עניינם מה אתה צריך לבדוק ומה לאותתפלא, אבל גם עם הפניה מפורשת מהרופא, לפעמים במעבדה מחליטים שהבדיקה לא רלוונטית בהתאם לבדיקות קודמות שלך.
הסביר לי את זה פעם אח בקופה כשבדקתי ברזל אחרי שהבדיקות האחרונות היו תקינות, הוא אמר שהוא מבחינתו שולח את הדם לבדיקה, אבל לא בטוח שיבדקו.
גם כשקיבלתי הפני לבדיקת סוג דם, שזה בדיקה יקרה, לא עשו את הבדיקה למרות ההפניה.
אם באמת הייתי את הבדיקה בדחיפות, הייתי באמת מתעצבן, אבל זה היה רק מעקב פשוט.זה באמת חוצפה, ואני לא הייתי מוותר על זה, אתה אמור לקבל שירות וזה ממש לא עניינם מה אתה צריך לבדוק ומה לא
תכלס הייתי מאיים בתביעה על זה שהמעבדה החליטה על דעת עצמה להוריד בדיקה של ברזל לחולה קרוהן, אם אני הייתי הרופא שלך אם היו חוטפים צעקות של החייםאם באמת הייתי את הבדיקה בדחיפות, הייתי באמת מתעצבן, אבל זה היה רק מעקב פשוט.
אבל אני בטוח שמערכת הבריאות בכל מקום יכולה לעצבן פילים, אבל הדברים בארץ שאני מכיר ממש מקוממים לפעמים.
וזה כנראה שונה בין קופות שונות ובתי חולים שונים בארץ.
חחח... בהצלחה, תבקש בדיקת כספית. ולמה לא, גם אומגה 3 (זה היה לגמרי ציני, הרופא עלול לזרוק אותך מהמשרד).זה בדיוק מה שהוא שואל (ואני מצטרף אליו), מה לבקש מהרופא? טסטוסטרון, אומגה 3, כספית וכו'.. מה שרלוונטי יותר למתאמנים.
ולגבי זה שרופא שולח לבדיקות דם מסוימות והמעבדה לא מבצעת אותם - לא חוקי. יש עילה לתביעה. אך מובן שאני לא מכיר את המקרה...
אין בדיקות לכספית ואומגה 3זה בדיוק מה שהוא שואל (ואני מצטרף אליו), מה לבקש מהרופא? טסטוסטרון, אומגה 3, כספית וכו'.. מה שרלוונטי יותר למתאמנים.
ולגבי זה שרופא שולח לבדיקות דם מסוימות והמעבדה לא מבצעת אותם - לא חוקי. יש עילה לתביעה. אך מובן שאני לא מכיר את המקרה...
אני לא אוכל בשר ואוכל הרבה טונה, אולי אפשר לשחק על הקטע הזה (על אף שיודע שזה שטויות...).חחח... בהצלחה, תבקש בדיקת כספית. ולמה לא, גם אומגה 3 (זה היה לגמרי ציני, הרופא עלול לזרוק אותך מהמשרד).
אני מקווה שיש לך רופא טוב שאתה מכיר, ותבקש בדיקה שיגרתית, ותגיד שאתה מתאמן ואם הוא יכול לחשוב על מה עוד רלוונטי. אחרת, אפשר לכתוב כאן רשימה ארוכה של דברים לבקש, אבל זה כנראה רק יעצבן רופא רגיל.
פשוט תנסה את מזלך, אם אתה לא מכיר רופא עם המלצות וטוב.
ואל תדאג, שלחו את הבדיקות שלי ועשו אותם, רק שהאח אמר לי שיש סיכוי שלא יעשו את זה, ואני מאמין שאולי אנשים אחרים ביקשו בדיקות ולא קיבלו תשובה.
גם קשה לתבוע כי לפעמים אומרים שנאבד הדם או שהבדיקה השתבשה, לך תוכיח אחרת.
דווקא כספית יש (בכללית לפחות), לגבי אומגה 3 אני לא יודע.אין בדיקות לכספית ואומגה 3
כספית בודקים בחשד להרעלה, לא בבדיקות שגרתיותאני לא אוכל בשר ואוכל הרבה טונה, אולי אפשר לשחק על הקטע הזה (על אף שיודע שזה שטויות...).
דווקא כספית יש (בכללית לפחות), לגבי אומגה 3 אני לא יודע.
לבקש מהרופאה (שראתה אותי ערום ולכן אין סיכוי שתסרב) לא יכול להזיק.
אני אנסה להתפשט בביקור הבא אצל הרופא משפחה אם אתה אומר שזה עוזרלבקש מהרופאה (שראתה אותי ערום ולכן אין סיכוי שתסרב) לא יכול להזיק.
@kotzer ידוע לך על זה?לגבי מולטיויטמין ותוספים אחרים של ויטמינים/מינרלים, כמה זמן לפני הבדיקת דם להפסיק לקחת אם בכלל?
תמיד אמרו לי 12 שעות.לגבי מולטיויטמין ותוספים אחרים של ויטמינים/מינרלים, כמה זמן לפני הבדיקת דם להפסיק לקחת אם בכלל?
לא מכיר משהו כזה וקשה לי לחשוב על משהו בבדיקה שיושפע מהפסקה כל כך קצרה, אולי רק ברזל וחומצה םולית, וגם זה בקושיאני אנסה להתפשט בביקור הבא אצל הרופא משפחה אם אתה אומר שזה עוזר
לגבי מולטיויטמין ותוספים אחרים של ויטמינים/מינרלים, כמה זמן לפני הבדיקת דם להפסיק לקחת אם בכלל?
@kotzer ידוע לך על זה?
אני אנסה להתפשט בביקור הבא אצל הרופא משפחה אם אתה אומר שזה עוזר
לגבי מולטיויטמין ותוספים אחרים של ויטמינים/מינרלים, כמה זמן לפני הבדיקת דם להפסיק לקחת אם בכלל?
@kotzer ידוע לך על זה?