הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טכניקה בנץ פרס

אנוניממ

משתמש מתחיל
60
3
נק' מוניטין:
3
60
3
אהלן, באתי לפה לפורום כדי לבקש תוכנית fbw ואני בשיקום אחרי פיזיותרפיה של הכתף. אני מתחיל המשרתים ממש קלים למרות שבאמת אני מרגיש כאילו אני יכול יותר אבל אמרו לי לעשות בהדרגה, באימון הראשון עשיתי 4 קילו, ועכשיו אימון שני 7 קילו @שיר1 נתנה לי את האימון (באותה הזדמנות אני שואל מה הקצב שאני אמור לעלות בו את המשקלים)

קיצור נגש לעניין, הרגשתי טיפה חוסר נוחות בכתף, מה שלא הרגשתי ב4 קילו, ופעלתי על הריצפה עם שיפוע כדי לוודא שהכתפיים במצב בטוח.

מקווה שחוסר הנוחות הזה לא אמור להיות קריטי, המשקל מאוד מאוד קל אבל אני לא רוצה להיפצע.

אשמח לתגובות, תודה!

נערך לאחרונה:
דיסקליימר: לא נתתי תכנית, רק הצעתי כמה הצעות 😃
לגבי הלחיצה - יצא לך להסתכל קצת בסרטוני טכניקה אמינים? כי אם לא אז לרוץ לעשות את זה. בוא נגיד שזו לא ממש נראית לחיצת חזה, וזה לא רק בגלל שאתה מבצע על רצפה במקום על ספה (שזה לגיטימי פשוט תרגיל קצת שונה).

אם זה אפשרי לקחת מאמן (רציני, אמין, מבין מה שעושה) לכמה מפגשים כדי ללמוד טכניקה בתרגילי בסיס, לדעתי זו השקעה מעולה (פניי גם לשם).

מה ששומר על הכתפיים במצב בטוח זה בעיקר כיווץ שכמות פנימה ולמטה וקיבוע הכתפיים, שזה לא קורה שם בכלל. יש עוד כמה דברים, אבל נעזוב את זה עכשיו.
אי הנוחות קריטי - ביצוע נכון שמדוייק לך יהיה כזה שהוא גם יעיל ובטוח, וגם לא מגרה את הכתף שלך.

• פותח/ת השרשור
דיסקליימר: לא נתתי תכנית, רק הצעתי כמה הצעות 😃
לגבי הלחיצה - יצא לך להסתכל קצת בסרטוני טכניקה אמינים? כי אם לא אז לרוץ לעשות את זה. בוא נגיד שזו לא ממש נראית לחיצת חזה, וזה לא רק בגלל שאתה מבצע על רצפה במקום על ספה (שזה לגיטימי פשוט תרגיל קצת שונה).

אם זה אפשרי לקחת מאמן (רציני, אמין, מבין מה שעושה) לכמה מפגשים כדי ללמוד טכניקה בתרגילי בסיס, לדעתי זו השקעה מעולה (פניי גם לשם).

מה ששומר על הכתפיים במצב בטוח זה בעיקר כיווץ שכמות פנימה ולמטה וקיבוע הכתפיים, שזה לא קורה שם בכלל. יש עוד כמה דברים, אבל נעזוב את זה עכשיו.
אי הנוחות קריטי - ביצוע נכון שמדוייק לך יהיה כזה שהוא גם יעיל ובטוח, וגם לא מגרה את הכתף שלך.
הסתכלי בהמון סרטונים, בעיקר של athlean x..
אי הנוחות נוצר בגלל טכניקה לדעתך או משקל? כי עליתי לפחות ב3 ק''ג מהאימון הקודם
זה לא בנץ' פרס, זה נראה כמו פלור פרס בשיפוע שלילי
בלי בנץ כדי למנוע תנועה יותר מדי למטה ולהיפצע אבל גם ככה אמרתם שהטכניקה לא טובה..

בלי בנץ כדי למנוע תנועה יותר מדי למטה ולהיפצע אבל גם ככה אמרתם שהטכניקה לא טובה..

לא רואה את הסרטון אבל עם כל הכבוד athlean x זה לא מי שאתה צריך ללמוד ממנו טכניקה בבנץ׳ פרס.
ואתה לא צריך להימנע מבנץ׳ פרס כדי לא להיפצע תאמין לי שאני עם פציעות ישנות די קשות ב2 הכתפיים שלי ואני דוחק יופי, כל עוד הטכניקה טובה והניהול עומסים נכון אין סיבה שתיפצע.

• פותח/ת השרשור
לא רואה את הסרטון אבל עם כל הכבוד athlean x זה לא מי שאתה צריך ללמוד ממנו טכניקה בבנץ׳ פרס.
ואתה לא צריך להימנע מבנץ׳ פרס כדי לא להיפצע תאמין לי שאני עם פציעות ישנות די קשות ב2 הכתפיים שלי ואני דוחק יופי, כל עוד הטכניקה טובה והניהול עומסים נכון אין סיבה שתיפצע.
כן אמרת לי שיש לך קרע וזה.. זה הבעיה שאני לא יודע איזה progressive overload לעשות ואיך לנהל את זה. אולי אלך למאמן אישי לתקופה קצרה ואמשיך משם

די, לא הוא.
יכול להיות שניהם.

תלך למאמן, זה העיצה הכי טובה שאני יכול לתת.
ואם אתה מחפש את המאמן הטוב ביותר, אליהו הנקין המאמן הטוב ביותר לדעתי בארץ לבנץ', הוא הביא מתאמנים מעל 200 ק"ג בנץ'.

וידוי קטן, הוא המאמן שלי, ומעולם לא עברתי פציעה בבנץ'.

• פותח/ת השרשור
די, לא הוא.

יכול להיות שניהם.

תלך למאמן, זה העיצה הכי טובה שאני יכול לתת.
ואם אתה מחפש את המאמן הטוב ביותר, אליהו הנקין המאמן הטוב ביותר לדעתי בארץ לבנץ', הוא הביא מתאמנים מעל 200 ק"ג בנץ'.

וידוי קטן, הוא המאמן שלי, ומעולם לא עברתי פציעה בבנץ'.
תשמע אני סה״כ מתאמן צעיר שחוזר אחרי פציעה לא איזה מתחרה.. אני צריך מאמן כללי לא מאמן שמאמן לתחרויות שיקח ממני המון כסף..

תשמע אני סה״כ מתאמן צעיר שחוזר אחרי פציעה לא איזה מתחרה.. אני צריך מאמן כללי לא מאמן שמאמן לתחרויות שיקח ממני המון כסף..
אתה צריך בסך הכל מאמן, ואם הוא מאמן עם נסיון רב בתחום, הוא כנראה גם הכי בטוח וטוב.
והוא לא יקח ממך הרבה כסף, הוא דווקא מאוד זול. אחד הדברים שאני מעריך עליו זה המחירים ההוגנים שלו.

תדבר איתו ותראה כמה פעמים בשבוע אתה יכול או צריך להתאמן איתו, ותראה כמה הוא מבקש ותראה אם זה משתלם לך, חבל לפסול רק בגלל שהוא מקצוען, אתה לא חושב?

כבר הטעות הראשונה שלך.
עד כמה אתה שונא את עצמך מ-1 עד 10 שאתה לומד טכניקה מ-Athlean X?

הסרת את הסרטון כך שאני לא יכול לצפות בו אבל הייתי ממליץ לך לצפות בסרטוני טכניקה של ערוצים יותר רציניים כמו של Juggernaut, Calgary Barbell וכו'...
או בקיצור, אנשים שבאמת יודעים על מה הם מדברים.

ג'ף קאבאליר הוא פיזיותרפיסט מומחה, זה נכון.
זה עדיין לא מכשיר אותו לדעת את הטכניקה הדרושה בבנץ' פרס ומונע ממנו לפזר שטויות ללא הבחנה, מה שהופך אותו למקור מידע לא רלבנטי בנושא הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית