עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסטרון זה לא פרימו וגם עם יותר תופעות לוואיסטרואיד יקר, יש את מסטרון שנותן את אותו אפקט עם עוד קצת תופעות לוואי
למה לנסות אוראלי אם יש בהזרקות? אתה יכול לדלג פחות או יותר על הכבד, למה שלא תעשה את זה?
די דומה לאנאבר אם כי האנאבר בעל דירוג אנבולי יותר גבוה בהשוואה לפרימובולן.
אמנם תכלס זה סטרואיד אנבולי חלש בעל דירוג אנבולי של 88, (טסטוסטרון - 100) שזה החיסרון העיקרי שלו אבל גם בעל דירוג אנדרוגני נמוך של כ- 50 בלבד ומכיוון שבנוסף מדובר בנגזרת dht שלא יכולה לעבור המרה לאסטרוגן הוא כמעט ללא תופעות לוואי!!
יעיל מאוד לעליה נקיה של מסה ללא תוספת במשקל גוף במשקל גוף..חיטוב..נותן מרטה stark ווסקולרי
פרימובולן משמש בתחום הרפואי לטיפול באנשים הסובלים מתהליכים קטבוליים מוגברים וירידה במשקל ובמקרים של אוסטאופרוזיס.
בקיצור..לא הדבר הכי חזק שנגעת בו..וגם קשה מאוד להשגה..כי רוב הבקבוקים שנמכרים הם נגזרות אחרות זולות בהרבה עם מדבקה של פרימובולן אבל אם נפלת על מקורי, מאוד יעיל..איכותי וכמעט נטול תופעות לוואי ביחס ליתר..גם נשים מרבות להשתמש בו
לא רוצה להתחיל לזרוק שמות שלא יסמנו אותי פה כבעל אינטרס..חח:79nb:נשמע איכותי ומה שרוב האנשים לדעתי ירצו בסייקלים מתקדמים לאחר שניסו ועברו על מרבית החומרים.
איזה חברות אמינות יש לחומר ? מניסיון
כי יש לי מקור אמין שיש לו כדורים...ושמן קשה מאוד להשיג אורגינל..והזין שבאמפולות רוב הפרימו שיש זה 100mg/ml מה שאומר שאתה מפרק קופסה בשניה..
אם העסק של הכדורים משתלם ונותן תוצאה טובה..שווה לי לבדוק
רק צריך לשמוע ממישהו שהתנסה איך זה עם הכדורים..כן אתה צודק
השמן זה פי 2 יותר יקר מהמסטרון ופי 2 פחות חומר פר אמפולה אז בפועל זה יוצא פי 4 יותר יקר מהמסטרון אם משווים מ״ל מול מ״ל.
מקווה שמישהו פה ידע לעזור לך, בהצלחה ;)