הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחקרים בתחום השינה וקומפוזיצית גוף

• פותח/ת השרשור Tw1ZeR
  • פורסם בתאריך

Tw1ZeR

משתמש מתחיל
80
31
נק' מוניטין:
71
80
31
אז בזמן האחרון יצא מצב שאני ישן כ2-3 שעות פחות בכל לילה בגלל קשיים בהירדמות, מודע לעובדה שזה לא אידיאלי וכל זה, אממה הדבר שסקרן אותי הוא השפעה על עלייה במשקל, קראתי את המידע שיש בפורום וראיתי שיש השפעה כלשהי, אבל רציתי לדעת אולי מישהו מצא מחקרים/ יכול לשפוך יותר אור על הנושא...
מבחינת ערכים נשארתי על אותם ערכים תזונתיים, שעות האכילה נשארו פחות או יותר זהות (הדבל של חצי שעה לפה ולשם) והאימונים נשארו אותו הדבר, האם מישהו מכיר מחקרים/מידע שאוכל להבין מה מו מי עד שהשינה תסתדר?
והאם בתור המלצה הייתם אומרים לעשות "מיני קאט" או שלא להילחם עם הגוף על זה?🙄
תודה רבה מראש ויום טוב:)

• פותח/ת השרשור
אחר - האם מחסור בשעות שינה יכול להשפיע לרעה על הרכב הגוף (מסה רזה/מסת שומן)?⁣
אתה רזה כמו מקל, אל תעשה שום קאט.
אני מרגיש כמו סבתא שלך "תאכל חמוד שלי".
חחחחחחחח האמת שאני יאמר לך שאני מת לחזור למסה איכותית וארוכה מצד אחד אבל מצד שני אני בלופ של ברגע שאני רואה סיב אחד מהכתף "נעלם" אני אוכל על זה סרטים 🤣

חחחחחחחח האמת שאני יאמר לך שאני מת לחזור למסה איכותית וארוכה מצד אחד אבל מצד שני אני בלופ של ברגע שאני רואה סיב אחד מהכתף "נעלם" אני אוכל על זה סרטים 🤣

מה המ.ג והגובה שלך?
למיטב זכרוני מהסרטונים שהעלת אתה באמת רזה מאוד,
הכל תלוי מטרה בסופו של דבר וגם להיות רזה וחטוב יכולה להיות המטרה שלך.

• פותח/ת השרשור
מה המ.ג והגובה שלך?
למיטב זכרוני מהסרטונים שהעלת אתה באמת רזה מאוד,
הכל תלוי מטרה בסופו של דבר וגם להיות רזה וחטוב יכולה להיות המטרה שלך.
כן שלא תבין לא נכון אני מודע לעובדה העניין שאני כבר גם פחות חטוב ונקלעתי למצב ביניים שפשוט כבר לא נראה "מרשים" כמו מקודם, לא במסה ולא בחיטוב...
כרגע עומד על 78 על מטר 85, לפעמים מרגיש כמו ילדה קטנה אבל מצד שני לא רוצה "להקריב" כרגע את האחוז שומן הנוכחי, מה שקורה כרגע בלי כוונה בכלל 😵

כן שלא תבין לא נכון אני מודע לעובדה העניין שאני כבר גם פחות חטוב ונקלעתי למצב ביניים שפשוט כבר לא נראה "מרשים" כמו מקודם, לא במסה ולא בחיטוב...
כרגע עומד על 78 על מטר 85, לפעמים מרגיש כמו ילדה קטנה אבל מצד שני לא רוצה "להקריב" כרגע את האחוז שומן הנוכחי, מה שקורה כרגע בלי כוונה בכלל 😵

אז רק אגיד לך שאני הייתי במצב שלך, זאת אומרת 1.84 בערך ו78 ק"ג (לצורך העניין בתמונה פה אני 74.8 ק"ג)
ואתה יכול במשקל הזה להגיע לתוצאות מרשימות מאוד.

אל תפחד ללכת קצת אחורה כדי לקחת תנופה.

• פותח/ת השרשור
אני מתאר לעצמי שניסית שנצים
הקטע זה שאני עייף בבוקר, אחר כך (14) אני מתעורר ולא עייף יותר עד איזה 2 בלילה...
אז רק אגיד לך שאני הייתי במצב שלך, זאת אומרת 1.84 בערך ו78 ק"ג (לצורך העניין בתמונה פה אני 74.8 ק"ג)
ואתה יכול במשקל הזה להגיע לתוצאות מרשימות מאוד.

אל תפחד ללכת קצת אחורה כדי לקחת תנופה.
הכוונה שלך היא ריקומפוזיציה או מסה קטנה בתור הצעד אחורה כי לא הבנתי

הקטע זה שאני עייף בבוקר, אחר כך (14) אני מתעורר ולא עייף יותר עד איזה 2 בלילה...

הכוונה שלך היא ריקומפוזיציה או מסה קטנה בתור הצעד אחורה כי לא הבנתי

מסה אחי,
שים עלייך עוד איזה 5-4 ק"ג לפחות,
אחר כך תחשוב על חיטוב.

נצל את המסה להעלות משקלים ונפח, לייצר פרוגרסיב אוברלואד,
תאמין לי שאחרי זה שתחטב מ82-83 ל77-78 אתה תיראה הרבה יותר טוב.

אולי תעשה סרטון איך התגברת על הבעיה הפסיכולוגית הזאת ואיך עלית 10 ק"ג ואתה עדיין מאושר 😉

עכשיו ברצינות, לא יזיק לך קצת מסה, ואם תשאל אותי, גם טיפה ריפוד שומני יראה עליך אש.
אני רק מטר 72, ושוקל 88, אמנם מרופד ממך במעט (או בהרבה), אבל עוד לא עצרו אותי על עודף משקל וכיעור יתר. ואם תשאל את אישתי, היא חושבת שאני צריך לגדל כרס.

תתחיל לחלק מתכונים לאוכל עשיר בפחמימה שומן וחלבון.

תחשוב מה דה רוק היה אומר, בדוק הוא היה אומר מסה.
מסה אחי,
שים עלייך עוד איזה 5-4 ק"ג לפחות,
אחר כך תחשוב על חיטוב.

נצל את המסה להעלות משקלים ונפח, לייצר פרוגרסיב אוברלואד,
תאמין לי שאחרי זה שתחטב מ82-83 ל77-78 אתה תיראה הרבה יותר טוב.
כמה אתה שוקל היום?

אולי תעשה סרטון איך התגברת על הבעיה הפסיכולוגית הזאת ואיך עלית 10 ק"ג ואתה עדיין מאושר 😉

עכשיו ברצינות, לא יזיק לך קצת מסה, ואם תשאל אותי, גם טיפה ריפוד שומני יראה עליך אש.
אני רק מטר 72, ושוקל 88, אמנם מרופד ממך במעט (או בהרבה), אבל עוד לא עצרו אותי על עודף משקל וכיעור יתר. ואם תשאל את אישתי, היא חושבת שאני צריך לגדל כרס.

כמה אתה שוקל היום?

82.3 בערך 😋🍴

אחרי שבתחילת אפריל הייתי 74.9

82.3 בערך 😋🍴

אחרי שבתחילת אפריל הייתי 74.9
יפה מאוד.
אולי ניפגש באמצע ב85.
כמה אחוז שומן אתה מעריך שאתה?

אני 88 ק"ג מעריך 14-15% שומן.
3 ק"ג בשבילי אני מעריך זה קצת יותר מ3% שומן, זה יוריד אותי ל11% בערך.

יפה מאוד.
אולי ניפגש באמצע ב85.
כמה אחוז שומן אתה מעריך שאתה?

אני 88 ק"ג מעריך 14-15% שומן.
3 ק"ג בשבילי אני מעריך זה קצת יותר מ3% שומן, זה יוריד אותי ל11% בערך.

חחחחח אני אגיד לך בדיוק אני במעקב.

10.8 א.ש מהפעם האחרונה.

לצורך העניין בחיטוב הגעתי ל7.5% בערך אולי טיפה פחות.

11% שומן על המ.ג שלך יראה מדהים.

ב1.7 אני מתחיל חיטוב אעלה תמונות מסה עדכניות,
מאמין שאסיים את החיטוב הזה על סביבות 73-74 ק״ג.

חחחחח אני אגיד לך בדיוק אני במעקב.

10.8 א.ש מהפעם האחרונה.

לצורך העניין בחיטוב הגעתי ל7.5% בערך אולי טיפה פחות.

11% שומן על המ.ג שלך יראה מדהים.
איך לעזאזל מגיעים ל7.5 אחוז שומן? ואיך זה מרגיש?
בטח תמיד קר לך ואתה בטח תמיד רעב בזמן הזה.

גם אם תעלה נטו שומן למשקל גוף שלי, נהיה באחוז שומן דומה.

אני לא יכול לדמיין מה זה להיות 11% או פחות, מאז שאני זוכר את עצמי אני נע בין ה13 ל 15.

אבל אני חושב שעוד חודשיים אתחיל תוכנית וואסט סייד שישמור על המשקלים ואולי ישאיר גם קצת מקום לשיפורי טכניקה שיקדמו אותי, ואתחיל חיטוב קטן.

איך לעזאזל מגיעים ל7.5 אחוז שומן? ואיך זה מרגיש?
בטח תמיד קר לך ואתה בטח תמיד רעב בזמן הזה.

גם אם תעלה נטו שומן למשקל גוף שלי, נהיה באחוז שומן דומה.

אני לא יכול לדמיין מה זה להיות 11% או פחות, מאז שאני זוכר את עצמי אני נע בין ה13 ל 15.

אבל אני חושב שעוד חודשיים אתחיל תוכנית וואסט סייד שישמור על המשקלים ואולי ישאיר גם קצת מקום לשיפורי טכניקה שיקדמו אותי, ואתחיל חיטוב קטן.

חחחח האמת שזה עוד לא כזה נורא כמו שזה נשמע, רעב כן אבל אתה מתרגל ולומד איך להעביר את היום בסבבה.

שים לב שהחיטוב לא יפגע לך בהתקדמות במשקלים.

אגב,
הפעם אני מכוון ליותר נמוך מ7%

• פותח/ת השרשור

כמה אתה שוקל היום?
חחחח מסכים איתך שלא יזיק, הבעיה זה כבר גם לא הבטן וה"חיתוך" כמו שנקרא, אני פשוט לא מסוגל להסתכל על הפרצוף שלי כשאני באחוז שומן גבוה, מאבד כל סטרקטורה שיש והראש שלי הופך לעגול עם לחיים שסבתות חולמות עליהם, ולכןןןןן אני עושה את זה בצורה נורא נורא איטית כרגע
חחחח האמת שזה עוד לא כזה נורא כמו שזה נשמע, רעב כן אבל אתה מתרגל ולומד איך להעביר את היום בסבבה.

אגב,
שמע אני מבין מה אתה אומר, מצד שני כשירדתי למצב כזה נמוך, אישית החשק המיני שלי היה ברצפה וזה התחיל לשחק לי עם הראש יותר מידי (+פגיעה בחיים חברתיים) אם זה לא המצב אצלך בורכת ובהצלחה בלהגיע לאחוז שומן של קוטג' 🤩

חחחח מסכים איתך שלא יזיק, הבעיה זה כבר גם לא הבטן וה"חיתוך" כמו שנקרא, אני פשוט לא מסוגל להסתכל על הפרצוף שלי כשאני באחוז שומן גבוה, מאבד כל סטרקטורה שיש והראש שלי הופך לעגול עם לחיים שסבתות חולמות עליהם, ולכןןןןן אני עושה את זה בצורה נורא נורא איטית כרגע

שמע אני מבין מה אתה אומר, מצד שני כשירדתי למצב כזה נמוך, אישית החשק המיני שלי היה ברצפה וזה התחיל לשחק לי עם הראש יותר מידי (+פגיעה בחיים חברתיים) אם זה לא המצב אצלך בורכת ובהצלחה בלהגיע לאחוז שומן של קוטג' 🤩

תשמע הא.ש שאני מתכוון להגיע אליו הוא בדיוק לכמה ימים ספורים, ב7.5 א.ש הכל היה איתי בסדר גמור, תודה אחי.

בקשר אלייך, מסה עם פלוס קלורי קטן יתן לך את מבוקשך פשוט תהיה מוכן לתהליך יותר ארוך.

שים לב שהחיטוב לא יפגע לך בהתקדמות במשקלים
אעשה את זה לאט ומבוקר, ועם תוכנית עם הרבה עצימות עדיין.

קצת אומץ חביבי.
אחד הדברים שהיו מאוד קשים עבורי מנטלית לעשות, היה להוריד את כמות החלבון שאכלתי ולנסות תוכניות אימונים חדשות.

תמיד יש מחשבה שאני ארד במשקלים שאני מרים או לא אתקדם. אבל עם קצת אומץ אני בדרך כלל רק מתקדם. וכשלא, אני קורא לזה שיעור בחיים שלמדתי בו משהו חדש על עצמי.

אגב,
מתחת 7% פייי קשוח ביותר, כמה זמן אתה חושב שיקח?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית