הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אקדח עיסוי

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
רובכם בטח נתקלתם במוצר הנ"ל, ראיתי כמה באלי אקספרס ואשמח לשמוע המלצות במידה ויש כאן מישהו שרכש או התנסה במוצר, תודה

אוי אם היה לי שקל כל פעם..

עשיתי בכל אימון פוטבול בשנה האחרונה (לפני עידן הקורונה),זה חזק ומשחרר (לפני,באמצע ואחרע אימון)

יש גרסאות זבל (כמו מה שאתה רואה בעלי עקפסרס וחבריו ),אני התנסיתי עם הthera gun המקורי שלדעתי שווה את ההשקעה,אבל יקר פי 10 אולי..

אבל אני מניח שזה לשימוש פרטי (ולא ל45 חמורים שנתפס להם פה ושם),אז חפש ל מוכר טוב עם ביקורת (עלי או איביי) ותתחדש

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על התגובה וכן זה לשימוש פרטי בלבד, העניין באלי אקספרס שיש כל כך הרבה כאלו ורובם עם דירוגים טובים ועם כמה אלפי קניות ככה שקצת קשה לדעת ממי כן וממי לא, לכן אני מחפש מישהו שקנה ספציפית משם ויודע להגיד לי

התלבטתי גם בין המון דגמים בעלי
ראיתי כמה המלצות בפייסבוק על אחד מהם והזמנתי, כשיגיע אעדכן

אני לא מכיר לגבי חיקויים באליאקספרס, אבל גם חיקויים טובים ולא המקור עושים את העבודה, והם ממש עוזרים מניסיון

לי יש אחד שעולה $50-60 וזאת אחת הרכישות הטובות שעשיתי. מעולה להתאוששות ועוזר לשחרר כל שריר תפוס או סתם DOMS.
תבחרו אחד עם הרבה ביקורות חיוביות ותתקדמו.

לי יש אחד שעולה $50-60 וזאת אחת הרכישות הטובות שעשיתי. מעולה להתאוששות ועוזר לשחרר כל שריר תפוס או סתם DOMS.
תבחרו אחד עם הרבה ביקורות חיוביות ותתקדמו.
כמה זמן אצלך?
תדירות שימוש?

ושאלת השאלות, יש לינק?

אצלי מנובמבר 2019.
משתמש כל יומיים לערך. זה מרעיד חזק ובתדר כל כך גבוה, שזה ישחרר כל שריר תפוס שיש לכם.
הבעיה היחידה זה שצריך מישהו שיפעיל לכם את זה על הגב. עצמאית, זה מעולה לכתפים, חזה, רגלים, תאומים ושכמות.
כשתפעילו את זה בפעם הראשונה, אתם כנראה תהיו בשקט כמה דקות, זאת גם ההתרשמות שקיבלתי כאשר הדגמתי את זה לחברים.

אני מאמין שהמכשירים היקרים יותר יחזיקו כנראה יותר זמן, חזקים יותר, עם סט אביזרים עשיר יותר, אולי גם יותר שקטים, אבל במחיר של המכשיר המדובר ובביצועים שלו, אני בהחלט יכול להמליץ.

אצלי מנובמבר 2019.
משתמש כל יומיים לערך. זה מרעיד חזק ובתדר כל כך גבוה, שזה ישחרר כל שריר תפוס שיש לכם.
הבעיה היחידה זה שצריך מישהו שיפעיל לכם את זה על הגב. עצמאית, זה מעולה לכתפים, חזה, רגלים, תאומים ושכמות.
כשתפעילו את זה בפעם הראשונה, אתם כנראה תהיו בשקט כמה דקות, זאת גם ההתרשמות שקיבלתי כאשר הדגמתי את זה לחברים.

אני מאמין שהמכשירים היקרים יותר יחזיקו כנראה יותר זמן, חזקים יותר, עם סט אביזרים עשיר יותר, אולי גם יותר שקטים, אבל במחיר של המכשיר המדובר ובביצועים שלו, אני בהחלט יכול להמליץ.
יאללה מזמין,תודה
עריכה: הוזמן, גיליתי שיש דגם בראשלס ב 120 דולר, כבר מתחיל להיות יקר, אני מקווה שהדגם הנל מספיק טןב

נערך לאחרונה:
היום הדגמים הסינים כבר נמכרים ב30-40 דולר ועושים אל העבודה יופי טופי, יש לי אחד כזה שהבאתי, מספק את הסחורה, יש רק 3 מצבים אבל זה די והותר ובתכלס יש איזה 6 ראשים אבל אתה תשתמש רק בעיגול ה'ספוגי' ככל הנראה
היום הדגמים הסינים כבר נמכרים ב30-40 דולר ועושים אל העבודה יופי טופי, יש לי אחד כזה שהבאתי, מספק את הסחורה, יש רק 3 מצבים אבל זה די והותר ובתכלס יש איזה 6 ראשים אבל אתה תשתמש רק בעיגול ה'ספוגי' ככל הנראה
כמה זמן אצלך?
תדירות שימוש?

ושאלת השאלות, יש לינק?
חפש מאסג גאן בעלי אקספרס, סנן לפי מספר הזמנות ותזמין משהו שבא לך טוב בעין, אי אפשר לטעות שם יותר מדי

יש מוצרים שהזמנתי והגיעו תוך 8 ימים משם, ויש כאלה שלקח להם 40-50 יום להגיע

וואלה נראה מעניין, לא ידעתי שדברים כאלה קיימים, נראה לי אזמין אחד.
יש באמת שימוש בראשים השונים? ומה זה המצבים, זה עוצמות?

וואלה נראה מעניין, לא ידעתי שדברים כאלה קיימים, נראה לי אזמין אחד.
יש באמת שימוש בראשים השונים? ומה זה המצבים, זה עוצמות?
מצבים זה תדירות פגיעה
יענו כמה מהר לוקח מהפעם הראשונה שהעיגול נגע בך עד הפעם הבאה שהוא ייגע בך, יש אנשים שקוראים לזה עוצמה

ראשים שונים על הנייר זה, נגיד מסביב לעמוד שדרה כמו 2 מקלות,או עיגול שטוח בשביל עצמות, או עיגול ספוגי לכל השאר, יש ציור שבא עם העלון של זה שמסביר ואפשר למצוא בגוגל גם..

בתכלס עיגול ספוגי מתאים להכל בערך אז עובדים כמעט רק איתו בערך, תנסה הכל תדע, זה לא כזה הבדל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית