נק' מוניטין:
803
- 700
- 457
רובכם בטח נתקלתם במוצר הנ"ל, ראיתי כמה באלי אקספרס ואשמח לשמוע המלצות במידה ויש כאן מישהו שרכש או התנסה במוצר, תודה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוי אם היה לי שקל כל פעם..התנסה
בדקתיאם אתה יכול לשאול ולשתף אשמח מאוד!
כמה זמן אצלך?לי יש אחד שעולה $50-60 וזאת אחת הרכישות הטובות שעשיתי. מעולה להתאוששות ועוזר לשחרר כל שריר תפוס או סתם DOMS.
תבחרו אחד עם הרבה ביקורות חיוביות ותתקדמו.
יאללה מזמין,תודהאצלי מנובמבר 2019.
משתמש כל יומיים לערך. זה מרעיד חזק ובתדר כל כך גבוה, שזה ישחרר כל שריר תפוס שיש לכם.
הבעיה היחידה זה שצריך מישהו שיפעיל לכם את זה על הגב. עצמאית, זה מעולה לכתפים, חזה, רגלים, תאומים ושכמות.
כשתפעילו את זה בפעם הראשונה, אתם כנראה תהיו בשקט כמה דקות, זאת גם ההתרשמות שקיבלתי כאשר הדגמתי את זה לחברים.
אני מאמין שהמכשירים היקרים יותר יחזיקו כנראה יותר זמן, חזקים יותר, עם סט אביזרים עשיר יותר, אולי גם יותר שקטים, אבל במחיר של המכשיר המדובר ובביצועים שלו, אני בהחלט יכול להמליץ.
חפש מאסג גאן בעלי אקספרס, סנן לפי מספר הזמנות ותזמין משהו שבא לך טוב בעין, אי אפשר לטעות שם יותר מדיכמה זמן אצלך?
תדירות שימוש?
ושאלת השאלות, יש לינק?
מצבים זה תדירות פגיעהוואלה נראה מעניין, לא ידעתי שדברים כאלה קיימים, נראה לי אזמין אחד.
יש באמת שימוש בראשים השונים? ומה זה המצבים, זה עוצמות?