ברור שאני אנסה כל מה שיהיה עם המכשיר, שאלתי כדי לדעת עד כמה להתייחס לזה בהזמנה, כי יש מכשירים שונים במחירים שוניםתנסה הכל תדע, זה לא כזה הבדל
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברור שאני אנסה כל מה שיהיה עם המכשיר, שאלתי כדי לדעת עד כמה להתייחס לזה בהזמנה, כי יש מכשירים שונים במחירים שוניםתנסה הכל תדע, זה לא כזה הבדל
בכל המכשירים יש את אותם ראשים פחות או יותר, תזמין מה יש הכי הרבה הזמנותברור שאני אנסה כל מה שיהיה עם המכשיר, שאלתי כדי לדעת עד כמה להתייחס לזה בהזמנה, כי יש מכשירים שונים במחירים שונים
יש קישור?קיבלתי אותו היום, כמה דק על טרייספס תפוס וכואב, מרגיש הרבה יותר טוב.
אחלה קניה
כתוב ב אליקספרס מאסג גאן ותביא משהויש קישור?
תודה רבה זכה למצוות בן זכר בת נקבה וPR חדש
שים לב שהם מוכרים בקישור הזה כמה דגמים שונים במחירים שונים עד כמה ששמתי לב, בכל מקרה, גם אם תקנה את הכי 'מעפן', אתה לא תיפול יותר מדי בין הכיסאות וזה עדיין יעשה את ה'עבודה'אני רוצה לקנות היום את זה:
₪ 139.10 39%OFF | LCD Display Body Massage Gun Exercising Muscle Electric Massager Gun head Massager for Neck and Back Vibrator Slimming Shaping
US $37.53 39% OFF|Lcd Display Body Massage Gun Oefenen Spier Elektrische Massager Pistool Hoofd Massager Voor Nek En Rug Vibrator Afslanken Vormgeven|Fascia Gun| - AliExpress
אני רואה שיש 600 תגובות וציון 5/5. יש סיבה לא לקנות את זה ולחפש משהו אחר באתר, אני לא מפספס כלום?
כן זהו, התכוונתי ליותר יקר (יותר מצבים, בטריה קצת יותר חזקה), זה לטווח ארוך אז לא נורא הכמה דולרים אקסטרא.שים לב שהם מוכרים בקישור הזה כמה דגמים שונים במחירים שונים עד כמה ששמתי לב, בכל מקרה, גם אם תקנה את הכי 'מעפן', אתה לא תיפול יותר מדי בין הכיסאות וזה עדיין יעשה את ה'עבודה'
תתחדש, דבר איתנו עוד חודשיים שיגיע...למרות שפה ושם יש שם ניסים והמוצר מגיע ב6-14 יוםכן זהו, התכוונתי ליותר יקר (יותר מצבים, בטריה קצת יותר חזקה), זה לטווח ארוך אז לא נורא הכמה דולרים אקסטרא.
טוב אזמין היום
תודה, הוזמן 😃תתחדש, דבר איתנו עוד חודשיים שיגיע...למרות שפה ושם יש שם ניסים והמוצר מגיע ב6-14 יום
כן, פשוט לא בא לי להירשם לעוד אתרים של קניות אז העדפתי את עליאקספרסהלינק ששמתי הוא אחד לאחד היקר יותר שפרסמת, במחיר כמעט זהה.
תעשה במקום אחר ברגל, יסתדר לךנראה מאד עמיד,הסוללה מחזיקה המון זמן,20 מצבים עשיתי קצת יותר מידיי ברגל,אני קצת צולע עכשיו
כןמה אומרים על להשתמש בזה לפני אימון לשרירים שאעבוד עליהם? כן/לא למה?